Slagharen arrangement

Slagharen arrangement

Boek een arrangement Slagharen en beleef een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin! Attractie- en Vakantiepark Slagharen is de meest complete bestemming voor een (ont)spannende en onvergetelijke vakantie voor de hele familie. Je kunt heerlijk tot rust komen, terwijl de kids zich uitleven met meer dan 30 attracties, shows en afwisselend entertainment. Tijdens jullie verblijf in Vakantiepark Slagharen heb je onbeperkt toegang tot pretpark Slagharen en waterpark Aqua Mexicana (met uitzondering van een verblijf in de wigwam of op de camping), ook op aankomst- en vertrekdag! Dus boek nu een arrangement Slagharen! Lees meer

Arrangement Slagharen op Vakantiepark Slagharen

Met een Slagharen arrangement blijf je slapen op Vakantiepark Slagharen en heb je onbeperkt toegang tot het pretpark. Want met meer dan 30 attracties heb je aan één dag Slagharen niet genoeg! De accommodaties van vakantiepark Slagharen liggen letterlijk naast de attracties. Dat is wel heel erg cool, zo'n achtbaan in je achtertuin! Overnacht ook als een echte indiaan in een toffe Wigwam!

Attractiepark Slagharen arrangement

Attractiepark Slagharen is een erg leuk pretpark met meer dan 30 attracties en shows en zeer geschikt voor families met kinderen tot 12 jaar. Ideaal voor kinderen om voor het eerst kennis te maken met attracties zoals rollercoasters en vrije vallen. Sommige attracties zijn spannend, maar niet te heftig. Voor de allerkleinsten is er zelfs een heel kinderland!

Waterpark Slagharen - Aquapark Mexicana

Attractie- en Vakantiepark Slagharen opende in 2015 de deuren van Waterpark Slagharen: Aqua Mexicana. In het 5.200m² grote waterpark kun je volop genieten! Beleef een spetterend avontuur in de verschillende waterattracties. Waag een afdaling van één van de spannende glijbanen en ga op avontuur in de waterspeeltuin! 

Tickets Slagharen

Boek je je vakantie Slagharen via Kids Vakantiegids, dan ontvang je gratis onbeperkt toegang tot het attractiepark voor alle dagen van het verblijf!

Gecheckt: Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Kids Vakantiedetectives Damian, Wut (12 jaar), Quentin en Davy (10 jaar) zijn naar Attractie- en Vakantiepark Slagharen geweest en ze zijn in de spannendste attracties geweest! De jongens vonden het supergaaf en nog leuker dan ze dachten. Check hun verslag!

Praktische informatie

* Vanuit Utrecht is het ca. 1,5 uur rijden naar Vakantie & Attractiepark Slagharen in het Overijsselse Slagharen. 
* In Attractie- & Vakantiepark Slagharen kun je overnachten in een bungalow op het attractiepark of in een tipitent in de Wigwamwereld, waar je ook een buitenbad met waterspeeltuin vindt. 
* Als je een arrangement boekt naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen kun je het pretpark en Aqua Mexicana onbeperkt bezoeken tijdens je verblijf. Het waterpark bezoek je tegen betaling van € 8,- per persoon per dag, als je verblijft in een Wigwam of op de camping.

Openingstijden 2017: 

Het Attractie- en Vakantiepark Slagharen is geopend van 31 maart t/m 29 oktober 2017, in de kerstvakantie van 23 december 2017 t/m 7 januari 2018 en in de maanden november en december in het weekend. 

Openingstijden 2018:

In 2018 is het Attractie-en Vakantiepark Slagharen geopend van 16 maart t/m 29 oktober. In november en december in de weekenden en in de Kerstvakantie van 23 december t/m 6 januari 2018.

Adres Attractiepark Slagharen
Attractiepark Slagharen
Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen

Deel sterren uit!

Ik geef Slagharen arrangement:

Score: 4 sterren uit 8 beoordelingen

Lees minder ▴

Top aanbiedingen Slagharen arrangement

Kids VakantieDeals naar Vakantiepark Slagharen
Laagste prijsgarantie

Kids VakantieDeals naar Vakantiepark Slagharen

Boek nu een Kids VakantieDeal naar Vakantiepark Slagharen, inclusief dagelijks gratis toegang tot Attractiepark Slagharen en waterpark Aqua Mexicana. Ook geldig op de aankomst- en vertrekdag. 

1
Slagharen Ticket Aanbiedingen
Vanaf €14,70

Slagharen Ticket Aanbiedingen

Slagharen ticket aanbiedingen via de officiele Slagharen site. Nu voor iedere willekeurige dag te bestellen vanaf € 14,70 in plaats van € 29,00. Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang.

2
Wigwam op Vakantiepark Slagharen (incl. attractiepark)
Vanaf €165,-

Wigwam op Vakantiepark Slagharen (incl. attractiepark)

Boek nu een Kids VakantieDeal naar Vakantiepark Slagharen en overnacht voordelig in een coole Tipi, incl. toegang tot Attractiepark Slagharen tijdens je verblijf (ook op de aankomst- en vertrekdag).

3

Artikelen & tips van de redactie

Miracle of Lights

Miracle of Lights

Winter Slagharen

Winter Slagharen

Gold Rush Slagharen

Gold Rush Slagharen

Waterpark Slagharen

Waterpark Slagharen

Mardi Gras

Mardi Gras

Slagharen herfstvakantie

Slagharen herfstvakantie

Slagharen kerstvakantie

Slagharen kerstvakantie

Sinterklaas bij Slagharen

Sinterklaas bij Slagharen

Slagharen zomervakantie

Slagharen zomervakantie

Pasen bij Slagharen

Pasen bij Slagharen

Pinksteren bij Slagharen

Pinksteren bij Slagharen