Mardi Gras

Mardi Gras

Deze zomer is het weer groot feest in Attractie- en Vakantiepark Slagharen! Beleef het kleurrijke en zomercarnavalsspektakel Mardi Gras! Tijd om je flink uit te dossen en je billen te swingen op de opzwepende klanken van de muziek. Lees meer

Tijdens de zomervakantie neemt Attractie- en Vakantiepark Slagharen je mee naar New Orleans waar het Mardi Gras spektakel is ontstaan. Duik in je verkleedkist en dos je flink uit met een masker, kralenkettingen en veren. Bewonder de kleurrijke en feestelijke parade, gooi je handjes in de lucht en swing met je billen op te gekke dansmuziek.

Mardi Gras in Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Tijdens het Mardi Gras Zomercarnaval kun je genieten van een bijzondere parade met internationale artiesten die dansen en muziek maken en door de Main Street van Slagharen swingen. Zwiep je heupen op de Zuid-Amerikaanse klanken en laat je verassen door de knappe kunsten van de acrobaten en de prachtig versierde outfits van de soepele exotische danseressen. Met meer dan 40 te gekke attracties, sprankelende shows en feestelijk straattheater is er extra veel te beleven in Attractie- en Vakantiepark Slagharen tijdens Mardi Gras. Dus ben jij wel in voor een spetterend feestje, dan moet je hier natuurlijk bij zijn! 

Wat is Mardi Gras?

Mardi Gras is een Franse benaming wat ‘vette dinsdag’ betekent. Deze dag wordt jaarlijks over de hele wereld gevierd, maar het meest uitbundig in de swingende stad New Orleans in de Verenigde Staten. Deze stad staat bekend om haar muzikale achtergrond, de bijzondere keuken en de cultuur. Feestgangers gaan op deze dag de straat op in de mooiste outfits om de spectaculaire parades te bewonderen en om te swingen op de Zuid-Amerikaanse swing en jazz muziek. Maar bij Attractie- en Vakantiepark Slagharen is het tijdens het Mardi Gras Zomercarnaval elke dag een super vet feest!

Blijf logeren tijdens het Mardi Gras spektakel

Wil je niets missen van het Mardi Gras spektakel, dan kun je ook blijven logeren in één van de bijzondere accommodaties op Vakantiepark Slagharen. Beleef een swingende vakantie tijdens het Mardi Gras Zomercarnaval.

Praktische informatie

* Vanuit Utrecht is het ca. 1,5 uur rijden naar Vakantie & Attractiepark Slagharen in het Overijsselse Slagharen. 
* In Attractie- & Vakantiepark Slagharen kun je overnachten in een bungalow op het attractiepark of in een tipitent in de Wigwamwereld, waar je ook een buitenbad met waterspeeltuin vindt. 
* Als je een arrangement boekt naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen kun je het pretpark en Aqua Mexicana onbeperkt bezoeken tijdens je verblijf. Het waterpark bezoek je tegen betaling van € 8,- per persoon per dag, als je verblijft in een Wigwam of op de camping.

Openingstijden 2017: 

Het Attractie- en Vakantiepark Slagharen is geopend van 31 maart t/m 29 oktober 2017, in de kerstvakantie van 23 december 2017 t/m 7 januari 2018 en in de maanden november en december in het weekend. 

Openingstijden 2018:

In 2018 is het Attractie-en Vakantiepark Slagharen geopend van 16 maart t/m 29 oktober. In november en december in de weekenden en in de Kerstvakantie van 23 december t/m 6 januari 2018.

Adres Attractiepark Slagharen
Attractiepark Slagharen
Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen

Deel sterren uit!

Ik geef Mardi Gras:

Score: 5 sterren uit 2 beoordelingen

Lees minder ▴

Top aanbiedingen Mardi Gras

Kids VakantieDeals naar Vakantiepark Slagharen
Laagste prijsgarantie

Kids VakantieDeals naar Vakantiepark Slagharen

Boek nu een Kids VakantieDeal naar Vakantiepark Slagharen, inclusief dagelijks gratis toegang tot Attractiepark Slagharen en waterpark Aqua Mexicana. Ook geldig op de aankomst- en vertrekdag. 

1
Slagharen Ticket Aanbiedingen
Vanaf €14,70

Slagharen Ticket Aanbiedingen

Slagharen ticket aanbiedingen via de officiele Slagharen site. Nu voor iedere willekeurige dag te bestellen vanaf € 14,70 in plaats van € 29,00. Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang.

2

Artikelen & tips van de redactie

Miracle of Lights

Miracle of Lights

Winter Slagharen

Winter Slagharen

Slagharen arrangement

Slagharen arrangement

Gold Rush Slagharen

Gold Rush Slagharen

Waterpark Slagharen

Waterpark Slagharen

Slagharen herfstvakantie

Slagharen herfstvakantie

Slagharen kerstvakantie

Slagharen kerstvakantie

Sinterklaas bij Slagharen

Sinterklaas bij Slagharen

Slagharen zomervakantie

Slagharen zomervakantie

Pasen bij Slagharen

Pasen bij Slagharen

Pinksteren bij Slagharen

Pinksteren bij Slagharen