Sinterklaas bij Slagharen

Sinterklaas bij Slagharen

Vier Sinterklaas samen met je familie bij Attractie- en Vakantiepark Slagharen. Geniet van supercoole attracties, spectaculaire shows, het lichtjesspektakel Miracle of Lights, Winter Slagharen en natuurlijk het Slagharen Sinterklaasfeest. Lees meer

Sinterklaasarrangement Slagharen

Speciaal voor Sinterklaas is er een uitgebreid Slagharen Sinterklaas arrangement voor de hele familie met een heleboel leuke extra’s. Boek het Sinterklaas arrangement Slagharen en verblijf 3 dagen en 2 nachten met aankomst op 24 november of 1 december. Toegang tot het mega coole attractiepark is inbegrepen op zaterdag en zondag en je kunt onbeperkt komen spetteren en roetsjen in aquapark Aqua Mexicana. Alsof dat nog niet leuk genoeg is, kom je natuurlijk ook feest vieren tijdens het Slagharen Sinterklaasfeest, mag je twee chocoladeletters maken in de Chocolate Factory (en opeten) en komen de Pieten op bezoek in je accommodatie met een zak vol kadootjes. Je boekt het Sinterklaas arrangement Slagharen al vanaf € 149,- in een Colorado, Cowboy Cottage, Hacienda, Nevada of Yellowstone huisje. En bij een vertrek op zondag mag je heerlijk uitslapen, want je hoeft die dag pas om 18:00 naar huis!

Wat is er te doen met Sinterklaas bij Slagharen

Verblijf je rond Sinterklaas bij Slagharen? Dan heb jij extra veel mazzel. Niet alleen is het attractiepark prachtig versierd met duizenden lichtjes tijdens het Miracle of Lights Festival, maar je geniet ook nog eens van Winter Slagharen met een spectaculaire ijsshow en natuurlijk is er van alles te doen rondom Sinterklaas. Speciaal voor alle vriendjes en vriendinnetjes van Sinterklaas en zijn Pieten wordt er het Slagharen Sinterklaasfeest georganiseerd, je mag zelf chocoladeletters maken in de Chocolate Factory en voor je het weet wordt er op de deur gebonsd van je accommodatie. Doe maar gauw open, want de vrolijke en grappige Pieten van Slagharen staan voor de deur met kadootjes voor alle kids. 

Het Slagharen Sinterklaasfeest 

Elk jaar wordt het giga leuke Slagharen Sinterklaasfeest georganiseerd speciaal voor de kids. Schud handjes met de goedheiligman zelf, lach je rot om de Pieten en zing en dans mee met te gekke liveoptredens van de leukste bekende artiesten. Wat je dit jaar te wachten staat is nog een verassing, maar dat het een groot feest wordt is zeker! Houd de website van Slagharen in de gaten voor nieuws over het Slagharen Sinterklaasfeest.

Praktische informatie

Openingstijden Slagharen met Sinterklaas 

Het attractiepark is in de maanden november en december elk weekend geopend van 10:00 uur tot 17:00. Waterpark Aqua Mexicana is in deze maanden in het weekend geopend van 10:00 uur tot 20:00, op woensdagen van 12:00 uur tot 18:00 uur en op vrijdagen van 15:00 uur tot 20:00 uur. Het attractiepark en het aquapark zijn op Pakjesavond (dinsdag 5 december) gesloten.

Deel sterren uit!

Ik geef Sinterklaas bij Slagharen:

Score: 5 sterren uit 2 beoordelingen

Lees minder ▴

Vergelijk aanbieders

Kids Vakantiegids
Kids Vakantiegids

Boek nu voordelig het Sinterklaasarrangement inclusief Pietenbezoek bij Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Boek het speciale Sinterklaasarrangement bij Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Top aanbiedingen Sinterklaas bij Slagharen

Kids VakantieDeals naar Vakantiepark Slagharen
Laagste prijsgarantie

Kids VakantieDeals naar Vakantiepark Slagharen

Boek nu een Kids VakantieDeal naar Vakantiepark Slagharen, inclusief dagelijks gratis toegang tot Attractiepark Slagharen en waterpark Aqua Mexicana. Ook geldig op de aankomst- en vertrekdag. 

1
Slagharen Ticket Aanbiedingen
Vanaf €14,70

Slagharen Ticket Aanbiedingen

Slagharen ticket aanbiedingen via de officiele Slagharen site. Nu voor iedere willekeurige dag te bestellen vanaf € 14,70 in plaats van € 29,00. Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang.

2

Artikelen & tips van de redactie

Miracle of Lights

Miracle of Lights

Winter Slagharen

Winter Slagharen

Slagharen arrangement

Slagharen arrangement

Gold Rush Slagharen

Gold Rush Slagharen

Waterpark Slagharen

Waterpark Slagharen

Mardi Gras

Mardi Gras

Slagharen herfstvakantie

Slagharen herfstvakantie

Slagharen kerstvakantie

Slagharen kerstvakantie

Slagharen zomervakantie

Slagharen zomervakantie

Pasen bij Slagharen

Pasen bij Slagharen

Pinksteren bij Slagharen

Pinksteren bij Slagharen