Slagharen herfstvakantie

Slagharen herfstvakantie

Maak van je herfstvakantie een onvergetelijke tijd en kom naar Attractie- en Vakantiepark Slagharen in de herfstvakantie. Geniet van mega veel te gekke attracties, bijzondere shows en geniet van het magische lichtjesspektakel Miracle of Lights.  Lees meer

Aanbieding Slagharen herfstvakantie

Wil jij in de herfstvakantie voordelig naar Attractie- en Vakantiepark Slagharen? Dat kan! Met een aanbieding naar Slagharen in de herfstvakantie die je boekt op de Slagharen website. Wat dacht je van het mega gezellige Miracle of Lights arrangement? Kom 3 dagen en 2 nachtjes samen met je familie genieten van het reuzenleuke lichtjesspektakel en natuurlijk blijf je naast het attractiepark logeren in een van de bijzondere accommodaties op Vakantiepark Slagharen. Naast toegang tot de geweldige lichtjesparade- en show, krijg je ook nog eens onbeperkt toegang tot alle attracties in Attractiepark Slagharen en kun je heerlijk komen spetteren en glijden in het overdekte waterpark Aqua Mexicana. Van 5 oktober 2017 tot en met 7 januari 2018 boek je al vanaf € 95,- een lang weekend in een Colorado huisje. 

Attractiepark Slagharen in de herfstvakantie

Beleef een toptijd in Attractiepark Slagharen in de herfstvakantie. Heb je nog geen plannen voor aankomende herfstvakantie? Dan is een dagje of (korte) vakantie naar Attractiepark Slagharen in de herfstvakantie een echte aanrader. Want ook in de herfstvakantie geniet je van de coolste en leukste attracties, bewonder je de meest gave shows en ontmoet je de lieve en stoere mascottes Randy en Rosie. Echte snelheidsduivels trotseren de spannende achtbaan Gold Rush, waarin je maar liefst drie keer pijlsnel wordt gelanceerd. Voel de kriebels in je buik in de duizelingwekkende Free Fall, laat je nat spetteren in de Ripsaw Falls, ga samen met je familie de uitdaging aan wie het snelst beneden is op de Mountain Slide en zweef door de lucht in de Apollo. Voor de allerkleinste pretparkliefhebbers is er ook van alles te doen in Attractiepark Slagharen tijdens de herfstvakantie zoals een leuk ritje op een pony of vliegen in een olifant! Ook bij minder mooi weer kun je volop genieten van te gekke overdekte attracties zoals de Merry Go Mad, Rosie’s Tea Party, The Eagle (deels overdekt) en het reuzenrad (deels overdekt). De allerkleinsten kunnen zich binnen uitleven in Phileas Fun house en in El Teatro kun je kijken naar een spannende 4D-film. Al regent het pijpenstelen, in Attractiepark Slagharen bewonder je de gaafste shows tijdens de herfstvakantie. Laat je verbazen door de knappe kunsten van de cowboys en indianenmeisjes op een galopperend paard! Lach tranen met tuiten in de hilarische American Circus Show en kijk je ogen uit en feest tot het park gaat sluiten tijdens het Miracle of Lights festival vol spectaculaire verassingen. 

Miracle of Lights 

Nu de dagen weer zijn aangebroken waarop de zon weer vroeg naar bed gaat en het overdag grauw en grijs is, zorgt Attractie- en Vakantiepark Slagharen voor licht in de duisternis tijdens het betoverende Miracle of Lights spektakel. Van 5 oktober 2017 tot en met 7 januari 2018 is Attractie- en Vakantiepark Slagharen versierd met wel duizenden gekleurde lichtjes. En om het nog gezelliger te maken geniet je tijdens deze donkere dagen en dus ook de hele herfstvakantie, van een schitterende parade van prachtig versierde retro auto’s. Het is feest in Attractiepark- en Vakantiepark Slagharen en dat vier je samen met een stoet gave artiesten. Swing je billen op te gekke muziek samen met de danseressen en laat je verwonderen door de knappe kunsten van de acrobaten, trapezeartiesten en steltlopers. Na een dag vol pijlsnelle achtbanen, een duizelingwekkende vrije val en spetterende ritjes met de hele familie, wordt de dag in stijl afgesloten met een mega klapper. Wat je precies kunt verwachten blijft een verassing.  Het wordt in ieder geval een avond om nooit meer te vergeten vol vuurwerk, gave lasers, projecties, de leukste live artiesten en nog veel meer! Krijg je geen genoeg van dit sprookjesachtige spektakel? Dan blijf je toch gezellig logeren? 

Herfstvakantie Aqua Mexicana

Wist jij dat Attractie- en Vakantiepark Slagharen een hartstikke gaaf aquapark heeft in Mexicaanse stijl? In de herfstvakantie kun je als echte waterrat dus ook fijn komen spetteren in waterpark Aqua Mexicana. Dit waterpark is deels overdekt, dus ook bij slecht weer hoef jij je geen moment te vervelen! Echte daredevils proberen alle tien de supersnelle glijbanen uit, vol licht- en geluidseffecten, scherpe bochten en een waterval! Spetter je gek met de vele gave waterspeeltoestellen op de waterspeelplaatsen, plons in de 5 Olympische zwembaden en geniet van de warme bubbels in het grootste bubbelbad van Nederland waar maar liefst 70 mensen in passen! Arriba, arriba! Blijf je logeren op Vakantiepark Slagharen? Dan krijg je onbeperkt toegang tot Aqua Mexicana (m.u.v. de Wigwam Deluxe). 

Vakantiepark Slagharen in de herfstvakantie

Op Vakantiepark Slagharen wordt in de herfstvakantie niet iets speciaals georganiseerd, maar je kunt natuurlijk wel lekker spelen, knutselen en dansen in de Kidsclub. In de herfstvakantie kun je hier elke dag vanaf 10:00 uur terecht en maak je al gauw nieuwe vriendjes. In de avond is het tijd voor de gezellige en swingende familieavonden op Vakantiepark Slagharen in de herfstvakantie. In The Music Hall kun je samen genieten van leuke liedjes en dansjes en kun je een potje bingo spelen. In de herfstvakantie kun je ook een avondshow komen bewonderen. 

Praktische informatie

Schoolvakanties

Regio noord: 21 oktober 2017 tot en met 29 oktober 2017
Regio midden: 14 oktober 2017 tot en met 29 oktober 2017
Regio zuid: 14 oktober 2017 tot en met 29 oktober 2017

Slagharen openingstijden herfstvakantie

Vier je herfstvakantie in Slagharen en geniet de hele vakantie van ’s ochtends tot ’s avonds van alles wat Slagharen te bieden heeft. Attractiepark Slagharen in gedurende beide vakantieperiodes dagelijks geopend van 10:00 tot 19:30. Waterpark Aqua Mexicana is dagelijks geopend van 10:00 tot 20:00. De herfstvakantie is voor zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs gelijk. 

Deel sterren uit!

Ik geef Slagharen herfstvakantie:

Score: 5 sterren uit 2 beoordelingen

Lees minder ▴

Vergelijk aanbieders

Kids Vakantiegids
Kids Vakantiegids

Boek nu voordelig je herfstvakantie naar Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Boek voordelig je herfstvakantie naar Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Top aanbiedingen Slagharen herfstvakantie

Kids VakantieDeals naar Vakantiepark Slagharen
Laagste prijsgarantie

Kids VakantieDeals naar Vakantiepark Slagharen

Boek nu een Kids VakantieDeal naar Vakantiepark Slagharen, inclusief dagelijks gratis toegang tot Attractiepark Slagharen en waterpark Aqua Mexicana. Ook geldig op de aankomst- en vertrekdag. 

1

Artikelen & tips van de redactie

Miracle of Lights

Miracle of Lights

Winter Slagharen

Winter Slagharen

Slagharen arrangement

Slagharen arrangement

Gold Rush Slagharen

Gold Rush Slagharen

Waterpark Slagharen

Waterpark Slagharen

Mardi Gras

Mardi Gras

Slagharen kerstvakantie

Slagharen kerstvakantie

Sinterklaas bij Slagharen

Sinterklaas bij Slagharen

Slagharen zomervakantie

Slagharen zomervakantie

Pasen bij Slagharen

Pasen bij Slagharen

Pinksteren bij Slagharen

Pinksteren bij Slagharen