Winterdroom

Winterdroom

Alleen in Afrika op safari? Echt niet! In Safaripark Beekse Bergen kun je gewoon in eigen land de ‘Big Five’ ontmoeten en nog veel meer andere diersoorten. En deze winter wordt een bezoek aan Beekse Bergen wel heel bijzonder tijdens de Winterdroom. Het safaripark is tijdens dit sprookjesachtige winterevenement extra lang open en overal schitteren er kampvuurtjes. Samen met de rangers reis je langs vijf verschillenden droomwerelden en ontdek je de natuur en haar dieren in het donker. Spannend! Lees meer

Ben jij klaar voor een winter vol dromen? In Safaripark Beekse Bergen kun jij kennismaken met safaridieren in het donker. Stap aan boord voor een unieke bootsafari of in de bus en beleef een superspannende nachtsafari samen met de rangers die je onderweg allerlei prachtige verhalen vertellen. Het park is speciaal tijdens de Winterdroom extra lang geopend tot 20.00 uur. 

Vijf droomwerelden

Tijdens de Winterdroom in Beekse Bergen maak je een reis maken door vijf droomwerelden. Stap door de wolkenpoort en begin de droomreis op het Droomplein waar de winterrangers je verhalen vertellen en jij een wens kunt maken in de wenswolken. Wie weet komt je wens wel uit! In het Safari Restaurant kun je genieten van wereldse gerechten en live cooking om je helemaal voor te bereiden op de rest van je dromenreis. In het Afrikaanse Dorp wordt je vol warmte ontvangen met kampvuren en Afrikaanse muziek. Lekker opwarmen met de winterse kou en genieten van de gezelligheid. Ben je klaar voor een ijskoude droom? Laat je dan in de sneeuw en koude mist schminken met blacklight-verf en dans jezelf warm op de muziek. De laatste droomwereld is een echte kerstdroom op het Kongoplein, dat omringt is met kerstbomen en duizenden lichtjes! 

Winterse lekkernijen 

Wat is nu een winterdroom zonder heerlijke winterse lekkernijen? Tijdens dit winterevent in Beekse Bergen kun je smullen van stamppotten, maar ook een echte Afrikaanse Braai. In het Safari Restaurant kun je genieten van wereldse gerechten en kijk je je ogen uit met indrukwekkende live-cooking. Natuurlijk smul je van een wafel als toetje, terwijl ouders van een glaasje glühwein slurpen!

Dromen in Vakantiepark Beekse Bergen

Kun jij geen genoeg krijgen van de winterse taferelen? Dan kun je gezellig blijven slapen in het Vakantiepark Beekse Bergen. In dit vakantiepark gaan de Afrikaanse sferen nog verder en kun je logeren in een jungalow bungalow, die helemaal in het teken staat van safaridieren als de zebra, giraffe en luipaard. Wedden dat jij hier heerlijk wegdroomt na jouw winteravonturen? Overnacht je in het vakantiepark, dan ontvang je de toegang tot Winterdroom gratis!

Praktische informatie

* Winterdroom is te bezoeken van 15 december t/m 14 januari
* Het Safaripark is in deze periode geopend van 12.00 tot 20.00 uur
* Je kan Winterdroom bezoeken met een regulier entreeticket of een geldige jaarkaart
* Verblijf je in Vakantiepark Beekse Bergen dan ontvang je de toegang tot Winterdroom gratis

Deel sterren uit!

Ik geef Winterdroom:

Score: 4 sterren uit 7 beoordelingen

Lees minder ▴

Top 1 Winterdroom

Vakantiepark Beekse Bergen
Nederland, Noord-Brabant

Vakantiepark Beekse Bergen ★ ★ ★ ★

  • Inclusief toegang tot Safaripark Beekse Bergen & Speelland Beekse Bergen
  • Gave Kidsjungalows & Safaritenten
  • Junglebad met drie zwembaden en waterglijbaan
1

Vakantiepark Beekse Bergen ★ ★ ★ ★

1 Beekse Bergen

Beekse Bergen

2 TUI

TUI

3 Roompot Vakanties

Roompot Vakanties

4 Suncamp holidays

Suncamp holidays

5 BungalowSpecials

BungalowSpecials

Bekijk locatie op google maps

Top aanbiedingen Winterdroom

Kerstvakantie Beekse Bergen

Kerstvakantie Beekse Bergen v.a. € 370,-

Vier de kerstdagen in Afrikaanse sferen bij Vakantiepark Beekse Bergen. Je boekt de voordeligste kerstvakantie aanbiedingen, inclusief gratis onbeperkt wifi en toegang tot 7 dagattracties, waaronder natuurlijk Safaripark Beekse Bergen. 

Bekijk aanbieding »

Artikelen & tips van de redactie

Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen

Camping Beekse Bergen

Camping Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen

Speelland Beekse Bergen

Speelland Beekse Bergen

Bungalowpark Beekse Bergen

Bungalowpark Beekse Bergen

Jungalow Beekse Bergen

Jungalow Beekse Bergen

Korting Beekse Bergen

Korting Beekse Bergen

Glamping Beekse Bergen

Glamping Beekse Bergen

Safari Resort Beekse Bergen

Safari Resort Beekse Bergen