BestCamp

33 Vakanties gevonden
  • Grootste selectie familievakanties
  • Met zorg geselecteerd door de redactie

Bij BestCamp kun je kamperen of een stacaravan of tent huren. Er zijn meerdere campings in Nederland, België en Frankrijk, altijd vlak bij het strand of midden in de bossen. Op de campings vind je speeltuinen, sportvelden en een zwembad en je kunt meedoen aan allerlei leuke activiteiten. De campings liggen in de buurt van leuke dagjes uit, zoals Plopsaland en dierentuinen.

BestCamp

Verhalen die je wilt lezen 1

Blog

Top 6 BestCamp kindercampings in België

BestCamp

1

Kinderactiviteiten

Op alle campings van BestCamp in de Ardennen en Gaumestreek, kunnen kinderen de natuur ontdekken met Ardennen Rangers. Dit unieke buitenprogramma is speciaal voor de BestCamp-campings gemaakt. Aansluitend op de leeftijd van de kinderen leer je op een speelse manier alles over de natuur. Na afloop wil je nog maar één ding: Ranger worden!

Ook worden er tijdens de schoolvakanties op de campings verschillende activiteiten voor kinderen in alle leeftijdscategorieën georganiseerd. De enthousiaste recreatieteams doen er alles aan om kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Regelmatig wordt er in de zomervakantie roofvogel workshops georganiseerd. Een gave en stoere belevenis! Maar ook kanoën op riviertjes met stroomversnellingen, dammen bouwen of dieren zoeken in de bossen behoort tot de orde van de dag!

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 5 (6 reviews)

Door jou bekeken

BestCamp

Thema