Corendon

413 Vakanties gevonden
  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Corendon Vliegvakanties biedt de leukste vakanties aan voor alle leeftijden. Ze zijn de grootste aanbieder van vakanties naar Turkije! Hier zijn leuke vakanties met kinderanimatie en miniclub te boeken! Klanten boeken bij Corendon graag de zonvakanties, maar een fiets-, skivakantie of citytrip naar Istanbul met kinderen kan natuurlijk ook. 

Verhalen die je wilt lezen 2

Nieuws

Met Corendon Airlines naar Curaçao

Blog

Beleef deze zomer een Fabulous Family Vacation met Corendon

1

Met kinderen op vakantie

Bij de Corendon zijn genoeg hotels met kinderfaciliteiten, zoals kinderstoelen en kinderbedjes. Bovendien kan je aangeven of je een vakantie zoekt met kinderoppasservice! Zo kan je heerlijk even op het strand van de zon genieten, terwijl de dreumes in goede handen is. Bij de reizen is meteen te zien hoe lang je moet reizen en hoe warm het gemiddeld op de locatie is. Zo kan je zelf inschatten of dit met je baby, kleuter of peuter te doen is.

2

Kinderanimatie

Zoek je een vakantie met miniclub? Dat is bij Corendon heel makkelijk! Bij de miniclub kunnen de kids lekker ravotten en meedoen aan leuke activiteiten met het animatieteam. Spelen, dansen, zingen en knutselen! Ook zijn er vaak andere leuke activiteiten voor de kids aanwezig, zoals een minidisco, speeltuin, bowlingbaan of misschien wel een speelhal waar de kids videogames kunnen spelen. Ook zijn er speciale kinderbuffetten waar de kids samen kunnen smikkelen! Voor de tieners is er ook genoeg te doen op jullie vakantie. Er zijn accommodaties met een speciale tienerclub, zodat de tieners op de vakantie ook leuke activiteiten kunnen doen! Of ze gaan lekker met hun tienerclub bij het zwembad chillen.

3

Corendon Kids & Co

Corendon biedt ook vakanties aan met hun eigen Nederlandstalige animatieteam. Dit zijn de Corendon Kids & Co vakanties. Tijger en Loeloe doen hier allemaal te gekke activiteiten met de kinderen, zoals dansen in de minidisco of spetterende waterspelletjes! Kinderen van drie tot en met elf jaar kunnen hieraan meedoen. Bij Kids & Co kan je ook een handige babytas ophalen! Hierin zijn allemaal handige artikelen voor de baby te vinden, zoals een flessenwarmer, opblaasbadje en zwembandjes. 

4

Zwemplezier

Wil je een vakantie met een zwembad of een vakantie aan het strand? Of misschien wel allebei? Dat kan! Bij Corendon is er genoeg keus. Ook voor de kids, want er zijn ook accommodaties met kinderbad, pierenbad en/of met waterglijbanen.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 3.8 (15 Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Corendon

Thema