FestiFUN

Juni

Mañana Mañana
13 Jun 2019 - 16 Jun 2019, Vorden

Mañana Mañana

‘Fiësta like there’s no mañana!’ Met het Kasteel Vorden op de achtergrond geniet iedereen op Mañana Mañana van bijzondere muziekstijlen. Van Trippy Electro Hiphop tot Buitenaardse Surfrock en zelfs een zingende zaag! Kids bepalen of Clowntje Pep doorgaat in de circussollicitatieronde van The Mobile Freak Show of shinen zelf als een ster bij het Open Podium. Crea Bea’s en Handige Harrie’s gaan los op de Sociale Werkplaats waar je coole creaties bouwt, ontwerpt of uit hout hakt. En vergeet je zwembroek niet voor een duik in de hottub.

Dagkaart t/m 15 jaar: € 10,-
Dagkaart vanaf 16 jaar: € 30,-

Oerol
14 Jun 2019 - 23 Jun 2019, Terschelling

Oerol

In juni verandert Terschelling tien dagen in een magisch eiland voor theater-, dans- en kunstliefhebbers. Laat je verbazen door voorstellingen op het strand, in de duinen of het bos, check de Oerol Colleges, ontdek muzikanten die de festivalweides platspelen en kids bouwen kastelen op het strand. Handig: je koopt losse kaartjes voor voorstellingen die jullie tof vinden, zo stel je zelf je festival samen. Eén ding is zeker: Oerol is een ervaring die je nooit vergeet. Want waar je ook kijkt, er gebeurt altijd iets moois of raars waar je mond van open valt.

Toegang t/m 12 jaar: € 5,-
Toegang vanaf 13 jaar: € 26,-
Kosten voorstellingen: € 7,- tot 54,-

De Parade
21 Jun 2019 - 25 Aug 2019, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam

De Parade

Deze zomer trekt theaterfestival de Parade met een bonte stoet van theatermakers, topartiesten, tenten en zelfs complete restaurants langs vier grote steden in het land. Cool: de voorstellingen zijn vaak speciaal en alleen voor dit festival gemaakt, dus je weet zeker dat je iets unieks te zien krijgt. Iedere middag is de KinderParade met te gekke shows en workshops. Maak in het diepste geheim een raket bij de KinderLockers en lanceer hem eigenhandig de ruimte in, schilder kleurrijke creaties in atelier Villa Lila en show je gekste moves in de Silent Disco. En heb je aan het eind van het festival nog niet alles van je must see-lijstje gecheckt, dan ga je gewoon nog een keer in een andere stad!

Toegang tot 18 jaar is gratis
Volwassenen: € 7,50

De Parade in Rotterdam: 21 - 30 juni
De Parade in Den Haag: 5 - 14 juli
De Parade in Utrecht: 19 juli - 4 augustus
De Parade in Amsterdam: 9 - 25 augustus