FranceComfort Vakantiepark L'aveneau

  • Groot verwarmd zwembad & Animatieteam in Hoogseizoen
  • Luxe villa's met veel ruimte én eigen tuin met privézwembad
  • BBQ-verhuur en BBQ-pakketten

Vind de beste prijs voor FranceComfort Vakantiepark L'aveneau

Over FranceComfort Vakantiepark L'aveneau

Zonnig Frankrijk: Vakantiepark L'aveneau


Voor een zonzekere vakantie ga je naar Vakantiepark L’aveneau. Het vakantiepark ligt in Poitou-Charentes, wat bekend staat als het zonnigste plekje van Frankrijk! De luxe villa’s op het park hebben ieder veel ruimte en een grote tuin, ideaal voor gezinnen met kinderen. Enkele villa’s beschikken over een privé-zwembad, maar het vakantiepark heeft ook een openbaar zwembad die is geopend in het hoogseizoen. ’S ochtends kunnen jullie verse broodjes bestellen bij de receptie. Voor wat snacks kun je terecht bij het zwembad en een BBQ kan worden gehuurd bij de receptie. Ook biedt het vakantiepark verschillende barbecuepakketen aan! In de omgeving vind je een heleboel wandelroutes, speeltuin en golfbaan.


Tip: boek je jouw vakantie bij FranceComfort? Dan geldt er een 100% corona-geld-terug-garantie. Kijk voor de voorwaarden op de website van FranceComfort.

Kinderactiviteiten

In het hoogseizoen is er een animatieteam aanwezig die er voor zorgt dat jong en oud zich géén moment vervelen. Kinderen zijn de hele dag aan het spetteren in het grote verwarmde zwembad, nadat ze zijn uitgespetterd kunnen ze een ijsje of een zakje chips halen bij het zwembad. Nog niet uitgespeeld? Pak dan je voetbal en trap een balletje op het voetbalveld of daag je vakantievriendjes uit voor een potje tafeltennis.

Faciliteiten

Buitenzwembad
Animatieteam
Voetbalveld
Tafeltennis
Jeu de boules
Broodjesservice
Snacks
BBQ verhuur
BBQ pakketten

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor FranceComfort Vakantiepark L'aveneau

Foto's 12

Door jou bekeken

FranceComfort Vakantiepark L'aveneau

Accommodatie