Camping Les Ranchisses

  • Zwembaden met glijbanen & wellness
  • Supergezellige Kids Club
  • Glamping in mooie accommodaties

Vind de beste prijs voor Camping Les Ranchisses

Over Camping Les Ranchisses

Camping Les Ranchisses in de Ardèche in Frankrijk heeft gave zwembaden met glijbanen en een peuterbadje voor de allerkleinsten! Kids vermaken zich volop in de geweldig leuke Miniclub! Swing in de kinderdisco, knutsel de mooiste dingen en speel spelletjes met je nieuwe vakantievrienden! Daarnaast heeft de camping nog veel meer leuks te doen zoals skateboarden, tafeltennissen, kanovaren en minigolf!

Kinderanimatie

Camping Les Ranchisses heeft een Mini club met superleuke activiteiten voor kinderen, zoals een kidsshow, leuke sporten, een swingende minidisco, kinderaquagym en allerlei spelletjes. En er is een coole speeltuin waar je kunt spelen met je nieuwe campingvriendjes!

Op vakantie met babys en kleine kinderen

Kleine kinderen en baby’s zijn van harte welkom bij camping Les Ranchisses. De speeltuin is toegankelijk voor kids vanaf 2 jaar en spelletjes zijn te vinden in de spelletjeskast! Bij de zwembaden is ook een verwarmd peuterbadje.

Waterpret

Les Ranchisses beschikt over heerlijke verwamde buitenbaden en een bad speciaal voor peuters. Ontspannen doe je in het bubbelbad en voor spanning zoef je van een van de glijbanen! Er loopt ook een klein riviertje over de camping waar kids zich prima kunnen vermaken!

  • Verwarmde buitenbaden
  • Glijbanen
  • Kinder- en peuterbad
  • Wellnesscentrum met sauna, hammam en jacuzzi
  • Aquagym

Verblijf

Op Les Ranchisses zit je ook helemaal goed voor een superchique glampingvakantie. Check bijvoorbeeld de luxe lodgesuites; in deze tenten slaap je in een gigagroot hemelbed en badder je na een dagje in de zon lekker in het luxe bad op pootjes. Ook cool: pal naast de lodgesuite staat een Junior Lodgetent speciaal voor kids!

Faciliteiten

Jeu de boules
Tafeltennis 5 tafels
Multisportterrein
Voetbal
Minigolf
Basketbal
Kanovaren
Volleybal
Vissen
Trimbaan
Restaurant
skateboardbaan
Beachvolleybal
Fitnessruimte
Boogschieten
Mini Club
Fitness
Zwembaden

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Camping Les Ranchisses

Foto's 16

Door jou bekeken

Camping Les Ranchisses

Accommodatie