FranceComfort Village De Montmarsis

  • Restaurant met regionale en lokale lekkernijen
  • Buitenzwembad met apart kindergedeelte
  • Te gekke kinderanimatie

Vind de beste prijs voor FranceComfort Village De Montmarsis

Over FranceComfort Village De Montmarsis

Vakantiepark Village de Montmarsis: 5* genieten!

In de Dordogne vind je het prachtige 5-sterren vakantiepark Village de Montmarsis. De beheerders spreken Nederlands en het vakantiepark telt in totaal 60 vakantiehuizen. De vakantiehuizen zijn allemaal vrijstaand en hebben een grote tuin. Voor de kampeerliefhebber zijn er ook safaritenten beschikbaar. 's Ochtends word je heerlijk wakker met verse broodjes van de broodjesservice. In de zomermaanden is het sfeervolle restaurant geopend. Hier kun je genieten van lokale en regionale lekkernijen! Er worden regelmatig barbecueavonden gehouden met het park, hoe gezellig is dat! Daarnaast vind je op het park een buitenzwembad met apart kindergedeelte, speeltuin, tennisbaan, tafeltennistafel, kinderanimatie, biljart, voetbalveld, volleybal en jeu de boules. Genoeg te doen dus!

Tip: boek je jouw vakantie bij FranceComfort? Dan geldt er een 100% corona-geld-terug-garantie. Kijk voor de voorwaarden op de website van FranceComfort.

Kinderactiviteiten

Kids kunnen hun energie kwijt in de speeltuin of in de recreatieruimte. In de vakanties is er een animatieteam aanwezig. Het animatieteam zorgt voor één en al plezier. Sportieve kids kunnen hun hart ophalen met tennis, voetbal, volleybal en tafeltennis. TIP: bezoek Dierenpark Gramat, Apenpark Forêt des Singes of het naastgelegen Speelpark!

Faciliteiten

Kleine supermarkt
Speeltuin
Restaurant
Voetbal
Afhaalmenu's
Volleybal
Broodjesservice (hoogseizoen)
Recreatieruimte
bar
Speeltuin
BBQavonden
Tennis
Tafeltennis
Jeu de boules
Kinderanimatie (in vakanties)
Buitenzwembad
Wifi
Kinderzwembad

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor FranceComfort Village De Montmarsis

Foto's 12

Door jou bekeken

FranceComfort Village De Montmarsis

Accommodatie