FranceComfort Vakantiepark Vallée de la St. Baume

  • Kleinschalig vakantiepark met luxe villa's met eigen tuin
  • Kinderdisco met schuimkanon
  • Toffe waterparken in de omgeving

Vind de beste prijs voor FranceComfort Vakantiepark Vallée de la St. Baume

Over FranceComfort Vakantiepark Vallée de la St. Baume

Kleinschalig Vakantiepark in Provence


Vakantiepark Vallée de la St. Baume is een kleinschalig vakantiepark in Provence. In totaal staan er op het vakantiepark 34 luxe villa’s, ieder met een eigen grote tuin en airco. Op het park vind je faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een groot zwembad met een apart deel voor de kleine kids, voetbalveld, speeltuin, tennisbaan, tafeltennistafel, kinderanimatie en Jeu de Boules. Daarnaast is er een bar waar lekkere snacks en ijsjes kunnen worden gehaald. Een hapje eten? Op het vakantiepark hebben ze een pizza bezorgservice! Hmmm.. ook in de omgeving is er veel te doen. Huur een (elektrische) fiets en ga op ontdekkingstocht, sla een balletje op de golfbaan of bezoeken jullie liever het strand?


Tip: boek je jouw vakantie bij FranceComfort? Dan geldt er een 100% corona-geld-terug-garantie. Kijk voor de voorwaarden op de website van FranceComfort.

Kinderactiviteiten

Samen met je vakantievriendjes valt er een heleboel te beleven op Vakantiepark Vallée de la St. Baume! Neem een verfrissende duik in het zwembad, trap een balletje op het voetbalveld, ravot in de speeltuin of ga tennissen. In het hoogseizoen gaan de voetjes van de vloer tijdens de kinderdisco. Er is zelfs een schuimkanon! Hoe vet is dat! TIP: in de buurt van het vakantiepark vind je toffe aquaparken, zoals Aqualand St. Cyr Sur Mer, Aqualand Frejus en Aqualand St. Maxime.

Faciliteiten

Jeu de boules
Golfbaan
bar met snacks
(Elektrische) fietsverhuur
Buitenzwembad
Pizza bezorgservice
Kinderbad
Broodjesservice (hoogseizoen)
Voetbal
Wifi
Tafeltennis
Tennis
Speeltuin
Kinderdisco

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor FranceComfort Vakantiepark Vallée de la St. Baume

Door jou bekeken

FranceComfort Vakantiepark Vallée de la St. Baume

Accommodatie