Lekker naar de camping... het kan nog!

Blog

Weet jij nog hoe je 'vroeger' met het hele gezin naar de camping ging? Jesper van BestCamp wel! Hij neemt ons mee naar zijn mooiste jeugdherinneringen aan de BestCamp campings in Frankrijk. Op dit moment is het nog onduidelijk wanneer we weer in het buitenland op vakantie mogen, maar dromen mag altijd natuurlijk! Bovendien heeft BestCamp ook heerlijke vakantie-adresjes in Nederland en Belgie, én... je kunt je vakantie kosteloos omboeken. Dus droom samen met Jesper mee over de leukste campings in Nederland en - als het weer kan - in België en Frankrijk en geniet van de voorpret.  


1

Topbestemmingen met kinderen

Als je kind bent, is op vakantie gaan heel bijzonder. Ik kan het me nog goed herinneren van toen ik klein was. De voorpret van de vakantie begon soms al een jaar van tevoren. Samen met mijn broer, zus en mijn ouders doken we in de vakantieboeken om dé bestemming voor volgend jaar uit te zoeken. Er moest een zwembad zijn, er moest gevoetbald kunnen worden en het liefst was de camping aan een rivier gelegen. Omdat ik het altijd leuk vond om met mijn vader lange bergwandelingen te maken, zochten we ook altijd een camping die omringd werd door bergen. Met dit wensenlijstje zijn we heel regelmatig bij BestCamp Camping Domaine du Verdon in Frankrijk in de Provence geweest. Kortom, dit was mijn ideale kindervakantie.

2

Uitstapjes in de natuur en vakantievriendjes

Als de zomervakantie begonnen was, pakten we met het hele gezin de auto in en de vouwwagen vol om lekker op elkaar gepropt naar Zuid-Frankrijk te rijden. Wat ik me nog goed herinner, is dat we onderweg cadeautjes kregen om de reis net wat prettiger te maken. Eenmaal op de Franse camping aangekomen, begon een heerlijke tijd vol plezier met vakantievriendjes, lekkere ijsjes, heerlijk stokbrood bij het ontbijt en veel uitstapjes in de mooie omgeving. Ik kan me zo voorstellen dat op vakantie gaan voor veel gezinnen, onder normale omstandigheden, nog steeds zo gaat. Helaas is het al een tijdje anders dan anders, maar op vakantie gaan kan nog steeds leuk zijn als je denkt in mogelijkheden.

 

 

3

Volop vakantieplezier voor kids in Nederland

Waarom kijken naar wat niet kan, als we ook kunnen kijken naar wat wel kan? Er zijn bijvoorbeeld een heleboel vakantiebestemmingen in Nederland waar je goed vakantie kunt vieren. De natuurgebieden in Nederland zijn gewoon open, waardoor je heerlijk de natuur kunt ontdekken. De meeste kinderen vinden het bijvoorbeeld geweldig om lekker in bomen te klimmen! En wat dacht je van een ontspannende vakantie aan zee? Dat kan gewoon in Nederland! Het strand bij Noordwijk is een plek waar jij als ouder even tot rust kunt komen terwijl de kinderen lekker zandkastelen bouwen, voetballen of zwemmen in de zee. Daar hoef je echt het land niet voor uit.

4

Kosteloos omboeken bij BestCamp

Natuurlijk kan ik op dit moment niets zeggen over hoe de situatie over een paar maanden zal zijn. Wat ik wel kan wel zeggen is dat als je nu een mooie camping op het oog hebt, je hem net zo goed kan boeken. Want als de camping toch dicht moet, of de grenzen sluiten, en de vakantie dit jaar toch niet door kan gaan, dan kun je je vakantie kosteloos omboeken. Je kiest een nieuwe datum uit, wel voor dezelfde camping, en je kunt alsnog heerlijk genieten van jullie campingavontuur. Ik weet van vroeger hoe fijn het is als je kan uitkijken naar een mooie vakantie met het gezin. De voorpret is immers het halve werk. Dus hoe erg is het als die voorpret nog een tijdje langer duurt?

 

5

Vertrouwd met de auto naar België en Frankrijk

En wie weet zijn de grenzen straks gewoon open! En kun je wel de hele auto volladen en naar Zuid-Frankrijk trekken! En misschien als Zuid-Frankrijk nog een beetje te ver is, dan kun je ook in België kun je heerlijk vakantie vieren. Je waant je ook echt in het buitenland. Ga je bijvoorbeeld naar de Ardennen, dan zit je in een mooi heuvelachtig gebied, waar kronkelende rivieren doorheen stromen (ook langs de campings van BestCamp) en waar natuur wordt afgewisseld met mooie dorpjes en steden. Ook de Belgische kust is een aanrader. Het strand van Westende is heel geliefd bij gezinnen! En ben je een echte fietsliefhebber? Dan is het Belgische deel van Limburg dé plek om lekker vakantie te vieren. Met prachtige bossen en heel veel fietspaden kun je hier eindeloos je gang gaan.

6

Alleen deze maand: gratis goodiebag!

Boek deze maand bij BestCamp met actiecode 'kidsvakantiegids21' en krijg een GRATIS goodiebag met onder andere een strandbal, badminton set en een pak kaarten. De actiecode is de hele maand april te gebruiken.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 0 (1 reviews)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Blog

Ontdek de populairste hotelketens in Turkije met Prettig Reizen

Blog

GETEST IN OOSTENRIJK: Wintervakantie bij Haus Piesendorf

Blog

De Boshoek: Het leukste park op de Veluwe!

Blog

Check je vakantie horoscoop voor 2023!

Blog

5x waarom je Aqua Fantasy op je bucketlist wilt zetten voor 2023

Blog

100% FUN voor alle leeftijden bij de TUI KIDS'CLUB

Blog

6x uniek overnachten op Recreatiepark De Boshoek

Blog

Prettig Reizen naar Turkije met deze top 6 ultra all-inclusive

Blog

Top 6 bestgeboekte kindvriendelijke hotels van Prijsvrij

Blog

Top 6 TUI RIU-hotels voor luxepaardjes

Door jou bekeken

Lekker naar de camping... het kan nog!

Blog