Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk 2017

Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk 2017
Hilde (Happybee.nl)
Geschreven door

Hilde (Happybee.nl)

Voor het derde jaar op rij reikt Kids Vakantiegids het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk uit aan de beste vakantieadressen met zwemparadijs. Het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk wordt dit jaar uitgereikt in zeven categorieën. Nieuw is de categorie Vakantie met aquapark Wereldwijd, waarin de beste accommodaties met eigen aquapark buiten Europa worden onderscheiden. Uit alle onderscheiden accommodaties kiest het grote publiek per categorie de ultieme winnaars door vóór 1 juli te stemmen op de Kids ZwemparadijsTip!-website.   

Waterpret op het vakantieadres wordt een steeds populairder bij de vakantiekeuze. Met de zomer voor de deur lanceert Kids Vakantiegids daarom het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk voor hotels, campings en vakantieparken waarbij waterplezier hoog in het vaandel staat.

Het keurmerk voor beste zwemparadijs vakanties wordt uitgereikt in zeven categorieën:

  1. Vakantie met aquapark
  2. Vakantie met aquapark Europa
  3. Vakantie met aquapark Wereldwijd
  4. Vakantie met subtropisch zwemparadijs
  5. Vakantie met overdekt zwembad
  6. Vakantie met zwemvijver
  7. Vakantie met waterspeeltuin.

    De categorie Vakantie met aquapark wereldwijd is dit jaar nieuw en biedt een topselectie voor de meest kindvriendelijke accommodaties met een spectaculair eigen aquapark voor de deur. 

Op de site van het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk vind je een overzicht van al deze spetterende vakantieadresjes! 

Jurering

Uit een lijst van honderden accommodaties in Nederland, België en Duitsland is per categorie een top 5 geselecteerd op basis van de aanwezige waterpretfaciliteiten. De categorie Vakantie met Aquapark Europa is een selectie van de beste adresjes buiten Nederland, België en Duitsland. Voor Vakantie met Aquapark Wereldwijd zijn de aquapark hotels buiten Europa beoordeeld. Er zijn onder meer punten toegekend voor glijbanen, waterattracties, watersporten en de mate waarin het zwemparadijs is gethematiseerd. Ook is er gelet op de beoordeling door andere gezinnen, de mogelijkheid tot baby- en peuterzwemmen en het volgen van zwemlessen in de schoolvakanties.

Oproep aan alle waterratjes

Nu het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk is uitgereikt aan vijf accommodaties in zeven categorieën roept Kids Vakantiegids alle waterratjes op om op hun favoriet te stemmen op de Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk website. Zo wordt er per categorie een absolute winnaar gekozen. Stemmen kan tot 1 juli 2017. Op maandag 3 juli worden de Kids ZwemparadijsTip! publiekswinnaars bekendgemaakt. 

Laatste artikelen

Top 7 sprookjesvakanties in het Noorden

Top 7 sprookjesvakanties in het Noorden

'Zó gaaf is een aquapark vakantie!'

'Zó gaaf is een aquapark vakantie!'

Heb jij net als Jeanine (13) en Mariëlle (9) een slijtvaste zwembroek en stalen zenuwen? En doe je op vakantie niets liever dan non-stop van pijnsnelle slides scheuren? Dan is een adresje met eigen aquapark precies wat je nodig hebt deze zomer! Zusjes Jeanine en Mariëlle deden mee aan een gave winactie op de Facebookpagina van Kids Vakantiegids en vlogen niet veel later samen met hun ouders als 'glijbaantesters' naar het Turkse Side om SPLASHWORLD-hotel Ali Bey Park aan een stevige test te onderwerpen. Hun oordeel is unaniem: ‘In één woord: ge-wel-dig!’      

Spiegeltje spiegeltje aan de wand...

Spiegeltje spiegeltje aan de wand...

Meiden, poets je glazen muiltjes op. Jongens, slijp je zwaard scherp. Met een bezoek aan een van deze waanzinnige kastelen voeg je gegarandeerd een vleugje magie toe aan je vakantie. Waan je een dappere Disneyprinses in het ‘echte’ Kasteel van Doornroosje in de Duitse bergen of breng een angstaanjagend bezoek aan het mysterieuze huis van Dracula: Bran Castle. Als je durft tenminste ; )

Dit zijn dé vakantieaanbieders van 2018

Dit zijn dé vakantieaanbieders van 2018

De Kids Vakantieaanbieders van het Jaar 2018 zijn bekend! In een bomvol Experience Theater kregen de meest kindvriendelijke reisorganisaties van Nederland de felbegeerde Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards uitgereikt door Buddy Vedder en een team van enthousiaste Kids Vakantiegids Detectives. Daarna genoten de winnaars, alle andere genomineerde partijen, de aanwezige Buddy-fans en véle andere Vakantiebeurs-bezoekers van Buddy On Tour. Een waanzinnige show waarin het populaire kidsidool, er samen met zijn waanzinnige danseressen, voor zorgde dat het dak eraf ging!    

Top 5 zwemparadijs campings in Europa

Top 5 zwemparadijs campings in Europa

6x dé vakantietrends voor 2018

6x dé vakantietrends voor 2018

Happy New Year! 2018 is begonnen en met de Vakantiebeurs voor de deur kan het ‘vakantaseren’ weer beginnen. Heb jij je reisplannen voor het nieuwe jaar al rond, of kun je nog wel wat tips en inspiratie gebruiken? Wat dacht je van een toffe trip in eigen land, een vakantie buiten de gebaande paden, een multi-generation holiday of een reis langs de grootste wonderen ter wereld? Dit zijn dé 6 vakantietrends voor 2018! 

Overlayer