Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk 2017

Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk 2017
Hilde (Happybee.nl)
Geschreven door

Hilde (Happybee.nl)

Voor het derde jaar op rij reikt Kids Vakantiegids het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk uit aan de beste vakantieadressen met zwemparadijs. Het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk wordt dit jaar uitgereikt in zeven categorieën. Nieuw is de categorie Vakantie met aquapark Wereldwijd, waarin de beste accommodaties met eigen aquapark buiten Europa worden onderscheiden. Uit alle onderscheiden accommodaties kiest het grote publiek per categorie de ultieme winnaars door vóór 1 juli te stemmen op de Kids ZwemparadijsTip!-website.   

Waterpret op het vakantieadres wordt een steeds populairder bij de vakantiekeuze. Met de zomer voor de deur lanceert Kids Vakantiegids daarom het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk voor hotels, campings en vakantieparken waarbij waterplezier hoog in het vaandel staat.

Het keurmerk voor beste zwemparadijs vakanties wordt uitgereikt in zeven categorieën:

  1. Vakantie met aquapark
  2. Vakantie met aquapark Europa
  3. Vakantie met aquapark Wereldwijd
  4. Vakantie met subtropisch zwemparadijs
  5. Vakantie met overdekt zwembad
  6. Vakantie met zwemvijver
  7. Vakantie met waterspeeltuin.

    De categorie Vakantie met aquapark wereldwijd is dit jaar nieuw en biedt een topselectie voor de meest kindvriendelijke accommodaties met een spectaculair eigen aquapark voor de deur. 

Op de site van het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk vind je een overzicht van al deze spetterende vakantieadresjes! 

Jurering

Uit een lijst van honderden accommodaties in Nederland, België en Duitsland is per categorie een top 5 geselecteerd op basis van de aanwezige waterpretfaciliteiten. De categorie Vakantie met Aquapark Europa is een selectie van de beste adresjes buiten Nederland, België en Duitsland. Voor Vakantie met Aquapark Wereldwijd zijn de aquapark hotels buiten Europa beoordeeld. Er zijn onder meer punten toegekend voor glijbanen, waterattracties, watersporten en de mate waarin het zwemparadijs is gethematiseerd. Ook is er gelet op de beoordeling door andere gezinnen, de mogelijkheid tot baby- en peuterzwemmen en het volgen van zwemlessen in de schoolvakanties.

Oproep aan alle waterratjes

Nu het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk is uitgereikt aan vijf accommodaties in zeven categorieën roept Kids Vakantiegids alle waterratjes op om op hun favoriet te stemmen op de Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk website. Zo wordt er per categorie een absolute winnaar gekozen. Stemmen kan tot 1 juli 2017. Op maandag 3 juli worden de Kids ZwemparadijsTip! publiekswinnaars bekendgemaakt. 

Laatste artikelen

8x daarom Familieweken in het Oostenrijkse Lungau

8x daarom Familieweken in het Oostenrijkse Lungau

Wil je graag met de kinderen op vakantie maar ook nog tijd voor jezelf hebben. Vind je het leuk als de kinderen elke dag op stap gaan met andere kinderen. Zou je zo graag weer eens een echte wandeling willen maken of eens rustig ongestoord op het terras een boek willen lezen. Kom dan naar Gasthof Auwirt en doe mee met de familieweken: Vakantie voor het hele gezin! Vakantie vieren: Tijd voor jezelf hebben en weten dat je kinderen het goed hebben…

5 tips voor een budgetvakantie in Zuid-Denemarken

5 tips voor een budgetvakantie in Zuid-Denemarken

Graag een vakantie vol stranden, pretparken en bijzondere uitstapjes maar dan zonder er een driedubbel vakantiebudget doorheen te werken? Ontdek Zuid-Denemarken! Een regio vol betaalbare vakantiehuizen, gratis attracties én het ligt nog geen 600 kilometer vanaf Utrecht. Prima te doen in één dag, dus! Hierbij 5 tips voor een budgetvakantie in Zuid-Denemarken.

Goed voorbereid op vakantie!

Goed voorbereid op vakantie!

De zomervakantie komt er weer aan en Nederland maakt zich de komende maanden op om weer massaal naar Frankrijk, Spanje, Italië of een andere zonnige bestemming te rijden. Eindeloze rijen auto’s, caravans en vouwwagens gaan richting het zuiden. Maar hoe zorg je ervoor dat jij en je auto goed voorbereid zijn op de lange rit? Rijd eerst langs Euromaster! Wij zorgen ervoor dat jullie zorgeloos op vakantie kunnen. Je kunt zelf ook al veel zaken controleren aan de hand van de volgende tips:

LEGOLAND is jarig en trakteert!

LEGOLAND is jarig en trakteert!

Vakantie met dreumes en peuter in Nederland

Vakantie met dreumes en peuter in Nederland

Zó leuk is een vakantie bij De Boshoek!

Zó leuk is een vakantie bij De Boshoek!

Op Recreatiepark De Boshoek is altijd wat te beleven! De Boshoek is een gezellig, kindvriendelijk vakantiepark voor jong en oud op de Hoge Veluwe. Of je nu komt kamperen of liever met je ouders slaapt in een bungalow: bij De Boshoek ben je aan het juiste adres! Als 5* ANWB TOP camping is De Boshoek een van de beste parken van Nederland! Met een groot aanbod aan activiteiten en volop leuke dagjes uit kun je het gehele jaar genieten van een topvakantie! 

Overlayer