Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk 2017

Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk 2017

Voor het derde jaar op rij reikt Kids Vakantiegids het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk uit aan de beste vakantieadressen met zwemparadijs. Het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk wordt dit jaar uitgereikt in zeven categorieën. Nieuw is de categorie Vakantie met aquapark Wereldwijd, waarin de beste accommodaties met eigen aquapark buiten Europa worden onderscheiden. Uit alle onderscheiden accommodaties kiest het grote publiek per categorie de ultieme winnaars door vóór 1 juli te stemmen op de Kids ZwemparadijsTip!-website.   

Waterpret op het vakantieadres wordt een steeds populairder bij de vakantiekeuze. Met de zomer voor de deur lanceert Kids Vakantiegids daarom het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk voor hotels, campings en vakantieparken waarbij waterplezier hoog in het vaandel staat.

Het keurmerk voor beste zwemparadijs vakanties wordt uitgereikt in zeven categorieën:

  1. Vakantie met aquapark
  2. Vakantie met aquapark Europa
  3. Vakantie met aquapark Wereldwijd
  4. Vakantie met subtropisch zwemparadijs
  5. Vakantie met overdekt zwembad
  6. Vakantie met zwemvijver
  7. Vakantie met waterspeeltuin.

    De categorie Vakantie met aquapark wereldwijd is dit jaar nieuw en biedt een topselectie voor de meest kindvriendelijke accommodaties met een spectaculair eigen aquapark voor de deur. 

Op de site van het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk vind je een overzicht van al deze spetterende vakantieadresjes! 

Jurering

Uit een lijst van honderden accommodaties in Nederland, België en Duitsland is per categorie een top 5 geselecteerd op basis van de aanwezige waterpretfaciliteiten. De categorie Vakantie met Aquapark Europa is een selectie van de beste adresjes buiten Nederland, België en Duitsland. Voor Vakantie met Aquapark Wereldwijd zijn de aquapark hotels buiten Europa beoordeeld. Er zijn onder meer punten toegekend voor glijbanen, waterattracties, watersporten en de mate waarin het zwemparadijs is gethematiseerd. Ook is er gelet op de beoordeling door andere gezinnen, de mogelijkheid tot baby- en peuterzwemmen en het volgen van zwemlessen in de schoolvakanties.

Oproep aan alle waterratjes

Nu het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk is uitgereikt aan vijf accommodaties in zeven categorieën roept Kids Vakantiegids alle waterratjes op om op hun favoriet te stemmen op de Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk website. Zo wordt er per categorie een absolute winnaar gekozen. Stemmen kan tot 1 juli 2017. Op maandag 3 juli worden de Kids ZwemparadijsTip! publiekswinnaars bekendgemaakt. 

Laatste artikelen

7 redenen voor een wintersport in TsjechiŽ

7 redenen voor een wintersport in TsjechiŽ

Tsjechië is niet het eerste land waar je aan denkt voor een wintersportvakantie, maar de mogelijkheden in het Centraal-Europese land zijn behoorlijk uitgebreid. Zeven redenen waarom een wintersportvakantie naar het Tsjechië een goed idee is!

Chilz: een uitdagend programma voor tieners

Chilz: een uitdagend programma voor tieners

Een top kampeervakantie voor tieners betekent chillen in het zwembad, feesten rond het kampvuur, je vrienden uitdagen tijdens coole spellen, sporten en gewoon heel veel lol maken met leeftijdsgenootjes. Het animatieprogramma Chilz van Kampeerdorp de Zandstuve biedt het allemaal!

Winnaars Kids ZwemparadijsTip! 2017

Winnaars Kids ZwemparadijsTip! 2017

Maar liefst 3000 kids en hun ouders hebben de afgelopen maand gestemd tijdens de Kids ZwemparadijsTip! 2017 competitie. Na het uitreiken van het Kids ZwemparadijsTip! keurmerk aan de leukste vakantieadresjes met waterpret in zeven categorieen, was het de beurt aan alle spetterfanaten om de ultieme winnaars te kiezen. Dit zijn de Kids ZwemparadijsTip! winnaars van 2017.

Winnaars Kids PretparkTip! 2017

Winnaars Kids PretparkTip! 2017

Er is flink gestemd op de Kids PretparkTip! 2017. Maar liefst 2800 kids en hun ouders hebben gestemd op hun favoriete pretparkvakanties in Nederland én Europa. En bij een wedstrijd horen natuurlijk ook winnaars. Tromgeroffel..!

Out now: Kids Vakantiegids voorjaar 2017

Out now: Kids Vakantiegids voorjaar 2017

Van waanzinnige glijparadijzen tot magische hotspots. De nieuwste Kids Vakantiegids staat boordevol vakantiefun onder de zomerzon. Wat dacht je van een luilekkervakantie op het prachtige Lanzarote, een cruise in het spoor van Sparrow of een sprookjesvakantie in de wereld van Duizend-en-een-Nacht? En natuurlijk wordt de verjaardag van Disneyland Paris niet vergeten! 

Dit zijn de allervetste pretparkvakanties

Dit zijn de allervetste pretparkvakanties

Ben jij gek op super snelle achtbanen, doldwaze attracties, waterpret en kan jij hier geen genoeg van krijgen? Kids Vakantiegids reikt het Kids PretparkTip! Keurmerk 2017 met de meest vette pretparkvakanties in Nederland en Europa uit. Verleng je dagje uit tot een vakantie met een overnachting of meerdere overnachtingen bij een adresje in de buurt van het pretpark voor extra veel fun!