GLAMPING BEACHVIBES bij Laguna Beach Family Camps

Blog

Laguna Beach Family Camps is uitgegroeid tot een nieuwe manier van vakantie vieren voor gezinnen. Deze kleinschalige glampings - mét festivalvibe - vind je aan de Nederlandse kust bij Uitgeest en op een schiereiland in Zweden. De camps richten zich vooral op gezinnen met waterratjes tussen de 6 en 16 jaar die op zoek zijn naar (water)actie, zoals windsurfen en sunset suppen. Geniet vanuit je glampingtent midden in de natuur, stap op je sup om broodjes te halen, chill bij een kampvuur en doe mee met het avondspel Weerwolven! 100% Holidayvibes at the beach!


1

Hoe chill zijn de Laguna Beach Family Camps?

De NIEUWE Laguna Beach Family Camps (spontaan ontstaan in 2020) bevinden zich op bijzondere en kleinschalige plekken. Je spot ze altijd in de buurt van strand of water én ze zijn te herkennen aan een klein tikkie festivalsfeer. Hou die vibe vast; daar wil je toch ook zijn! De glamping in Nederland en eentje in Zweden, zijn er speciaal voor actieve outdoor gezinnen met kinderen tussen de circa 6 en 16 jaar. Je beachvakantie zit vol met avontuurlijke activiteiten op of aan het water, waaronder golf- en/of windsurfen, sunset suppen, kanovaren en bootcamp. Maar er is ook ruimte om te chillen bij filmavonden, een gezellig kampvuur en het spel Weerwolven terwijl de avond valt. Coole camps met chillfactor 10!

Wist je dat... op elk Family Camp een sfeervol terras is en een goed restaurant óf er rijdt een foodtruck de campside op voor een borrel of een diner.

 

2

CHILLFACTOR: Tent met eigen supboard!

Meteen aan de rand van het Uitgeestermeer op Erfgoedpark De Hoop in Uitgeest, Noord-Holland, vind je het stijlvolle kleinschalige Laguna Beach Family Camps Uitgeest. De in totaal 24 Family Lodges hebben de WAUW-factor met een steigerhouten inrichting met privé sanitair. Het camp is omringd door water. Jump en splash in de zwemplas, huur een bootje in het jachthaventje en trotseer de waves op het surfstrand. Een ‘eigen plek op het Noordzeestrand’ zit in de zomervakantie in het programma, je bent dan exclusief welkom op Laguna Beach in Camperduin op slechts iets meer dan een half uurtje rijden vanaf het camp. Hier kun je gebruik maken van surfplanken, body- en supboards, zodat je ook hier zo het water op kunt! 

Wist je dat... in Uitgeest elke tent zijn eigen sup en paddle heeft! Naast de sup’s liggen er kano’s en kajaks voor je klaar om een tochtje te maken over de meren of door de natuurgebieden. Dit Camp is geopend van Pasen tot en met de herfstvakantie.

3

CHILLFACTOR: Glamping op een Zweeds eiland!

Het tweede Camp vind je op het populairste en zonnigste vakantie-eiland van Zweden, Öland. In de zomer van 2021 opende de kleinschalige glamping Laguna Beach Family Camps Öland in het charmante kustdorp Mörbylånga aan de Oostzee. Het fijne is dat er een Nederlands team aanwezig is. Ook hier heeft het camp - dat bestaat uit 30 glampingplekken - weer een eigen strandje waar je dagelijks met een sup, kano en kajak de waterrijke omgeving kunt verkennen. Jump van de zwemsteiger in het water en zwem naar het zwemvlonder. Kids kunnen deelnemen aan een speurtocht of een keer per week een stormbaan trotseren en deelnemen aan de gezamenlijke barbecueavond. En 's avonds kruip je na een potje Weerwolven onder de wol in je Familie Lodge of Familie Bell glampingtent met uitzicht over de zee. Wie neem jij mee? 

Wist je dat... de zomerresidentie van de Zweede Royals vlakbij het Camp is te vinden, Slott Solliden. Ook Vuurtoren Långe Jan is te bewonderen. Dit Camp is geopend vanaf mei tot oktober. 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 0 (3 reviews)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Blog

Top 6 hotels met aquapark van Prettig Reizen

Blog

NIEUW: XL genieten met Gustocamp op Marina di Venezia

Blog

Ontdek de populairste hotelketens in Turkije met Prettig Reizen

Blog

Vier de voorjaarsvakantie 2023 bij De Bonte Wever!

Blog

GETEST IN OOSTENRIJK: Wintervakantie bij Haus Piesendorf

Blog

De Boshoek: Het leukste park op de Veluwe!

Blog

Check je vakantie horoscoop voor 2023!

Blog

5x waarom je Aqua Fantasy op je bucketlist wilt zetten voor 2023

Blog

100% FUN voor alle leeftijden bij de TUI KIDS'CLUB

Blog

6x uniek overnachten op Recreatiepark De Boshoek

Door jou bekeken

GLAMPING BEACHVIBES bij Laguna Beach Family Camps

Blog