Op strandvakantie in Normandië met Sandaya

Sandaya campings met waterpret
Door Lieve, Sterre en Boaz

Op ongeveer 7 uur rijden van Utrecht vind je 5* Camping Côte de Nacre aan het beroemde invasiestrand in Normandië. De Detectives waren er in de meivakantie en hebben zich meer dan prima vermaakt in het verwarmde binnenzwembad en de vele kidsactiviteiten en faciliteiten op de camping. Slide net als Lieve, Boaz en Sterre van de vele glijbanen, jump op het springkussen en maak een fijne strandwandeling. Tip: in de maanden juli en augustus is er ook een boomklimparcours dat je kunt klimmen!

1

Waterpret bij Côte de Nacre

Aan het einde van de middag komen de Detectives aan op 5* Camping Côte de Nacre. Nadat we de spullen bij onze accommodatie hebben gedropt, willen de Detectives eerst graag gaan zwemmen. Het buitenbad met onder andere een wildwaterbaan is helaas nog gesloten - we zijn er in de eerste week van de meivakantie. Maar het binnenbad is wel al geopend! Heerlijk sliden, plonzen en jumpen en onder de waterval staan. Maar nu in de zomervakantie in het hoogseizoen is het buitenbad natuurlijk ook geopend. Leef je uit op de wildwaterrivier, chill in de lagune en cool down in de buitenzwembaden. En op het zonneterras kun je heerlijk op een ligbed liggen of een spelletje spelen.

 

10 minuten lopen van het strand

Na het zwemmen wandelen we nog even naar het strand van Saint-Aubin-sur-Mer. Bij eb kun je hier heel ver de zee in lopen en op het strand naar schelpen zoeken.

2

Animatie op de camping

Behalve heel veel zwemfun is er nog veel meer te doen op Camping Côte de Nacre. Kids kunnen tijdens schoolvakanties meedoen aan verschillende kinderactiviteiten.

VOOR ALLE LEEFTIJDEN: Kids, Junior en Teens

De activiteiten zijn onderverdeeld over de Kids (5-7), Junior (8-12) en Teens groep (13-17). Ga net als Boaz schatzoeken, doe mee met de sportactiviteiten en show je creabea-kant tijdens het knutselen net als Lieve en Sterre. Ook kun je je helemaal uitleven in de kindershows en de tieners trekken er ook echt opuit om de omgeving en de mooie stranden te ontdekken! En wie weet spot je mascotte Koolaya ook nog op de camping of tijdens het dansen! 

Tip: in de maanden juli en augustus is er ook een boomklimparcours dat je kunt klimmen!

 

 

3

Ruime cottage met heerlijke (voetbal)tuin

De Detectives verblijven in een ruime 6p cottage met een heerlijke tuin waar je ook kunt genieten van het avondzonnetje, badmintonnen, voetballen en... barbecuen en marshmallows roosteren! Dat vinden de kids iedere avond heerlijk als toetje. De camping ligt op slechts 500 meter van de lang uitstrekte invasiestranden waar je mooie schelpen kunt zoeken en tot ver de zee in kunt wandelen tijdens het lage tij. 

Uitjes in de directe omgeving

Camping Côte de Nacre is een prima uitvalsbasis voor de leukste uitjes in de omgeving. In de zomerperiode worden er vaak extra activiteiten georganiseerd. Zo kun je van 22-24 juli naar het themapark ‘Ornavik’ om de beroemde Vikingfeesten bij te wonen.

Ga op ontdekkingstocht

Van 7-15 augustus kun je deelnemen aan de ‘Semaine Acadienne’ in Courseulles-sur-Mer. Een evenement dat de Canadese soldaten herdenkt die hebben geholpen met de bevrijding tijdens de Tweede Wereldoorlog. En wandel over de invasiestranden, zij vormen een openluchtmuseum tijdens een onvergetelijke ontdekkingstocht.

4

Wauw, ontdek Normandië!

Een vakantie naar Normandië is super tof met de kinderen. Niet alleen is er veel vermaak op Camping Côte de Nacre. Met het binnen- en buitenzwembad kun je met elk weertype - en al vroeg en tot laat in het seizoen heerlijk zwemmen op je vakantieadres. De omgeving is ook een groot geschiedenisboek. Ga op avontuur met de Vikingen, ga terug in de tijd op de invasiestranden en neem een kijkje in de dorpjes in de directe omgeving. En neem zeker ook een kijkje bij de prachtige krijtrotsen. En dat allemaal op ongeveer 7 uurtjes rijden vanaf Utrecht. Instappen en bonnes vacances!

Wil jij - net als de Detectives - deze vakantie combineren met een ander Sandaya vakantieadres in Frankrijk. Check dan de blogs over Camping Le Ranolien en Camping Séquoia Parc

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 0 (1 reviews)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 4

Op strandvakantie in Normandië met Sandaya
Blog

Op strandvakantie in Normandië met Sandaya

Wat is er veel te zien bij Camping Le Ranolien!
Blog

Wat is er veel te zien bij Camping Le Ranolien!

Geniet op Séquoia Parc van Beau Bretagne
Blog

Geniet op Séquoia Parc van Beau Bretagne

Driedubbele vakantiepret met Sandaya in Frankrijk!
Blog

Driedubbele vakantiepret met Sandaya in Frankrijk!

Thema's 4

Sandaya campings met waterpret

Sandaya campings met waterpret

Sandaya campings aan zee

Sandaya campings aan zee

Nieuwe campings van Sandaya

Nieuwe campings van Sandaya

Sandaya unieke accommodaties

Sandaya unieke accommodaties

Door jou bekeken

Op strandvakantie in Normandië met Sandaya

Blog