Wat is er veel te zien bij Camping Le Ranolien!

Sandaya
Door Lieve, Sterre en Boaz

Detectives Lieve, Sterre & Boaz checken 5* Camping Le Ranolien aan de betoverend mooie Côte de Granit Rose in Bretagne. De camping ligt op zo'n tien uurtjes rijden van Utrecht. Het drietal verblijft hier in een heerlijke 6-persoons cottage met uitzicht op de zee en een ruime tuin met barbecuemogelijkheden! Maar op de camping is natuurlijk nog veel meer te beleven!

1

Subtropische zwemfun met spraypark

Na een dagje in de auto willen de Detectives bij aankomst op de camping maar één ding: zwemmen en sliden in het aquapark! Dus als we bij de cottage zijn hup de zwemspullen pakken - die al bovenop in de koffers lagen ;) - en de vakantiemodus on! Binnen 15 minuten spetteren, sliden en splashen Boaz, Lieve en Sterre in de binnen- en buitenbaden van 5* Camping Le Ranolien. Met meerdere glijbanen, een indoor spraypark, watervallen met waterstralen, een bubbelbad, wellness en peuterbaden vermaken de kids - en papa en mama - zich hier gemakkelijk een paar uur met dag!

PINK ALERT: Roze rotsen gespot bij het strand

Tip: voor nog meer zwemplezier ligt het strand op ongeveer 2,5 kilometer lopen van Camping Le Ranolien. Op de step gaan de Detectives de eerste avond direct op zoek naar de roze rotsen.

2

Beaucoup d'animation!

Behalve het zwembad en het strand is er natuurlijk nog veel meer te zien op 5* Camping Le Ranolien! De Detectives trekken er iedere dag met de stepjes (een aanrader op deze camping) opuit om alles te verkennen. Zo kunnen ze zich heerlijk uitleven op de SPLINTERNIEUWE speelterreinen, de gamehal en het Koolaya springkussen.

Animatie van 0 tot 12 jaar

De animatie op de camping is onderverdeeld in drie leeftijdsgroepen, zodat de activiteiten goed aansluiten bij de belevingswereld van de kids. De groepen zijn onderverdeeld in Babies, Kids en Juniors. Lieve, Boaz en Sterre vinden het super leuk om met het animatieteam te knutselen, discodansen en andere leuke dingen te ondernemen.

Knuffelen met Koolaya

En wie weet spot jij net als de Detectives mascotte Koolaya ook nog op Camping Le Ranolien! Super schattig volgens de Detectives Dames. 

3

GEWOON OP DE CAMPING: Pump it up!

De stepjes zijn niet alleen heel handig om je te verplaatsen op de camping of om naar het strand te gaan. Op Camping Le Ranolien vind je ook een heus Pumptrack-circuit! Steppen is tegenwoordig helemaal hot, dus deze baan moet je zeker checken tijdens je vakantie! Detective Boaz is het liefst de hele dag op de baan om over de bulten en de steile bochten te crossen.

 

OOK TOF MET KIDS: Lasergamen, escaperoom en de bios

Op de camping is het ook mogelijk om te lasergamen. Heerlijk in de buitenlucht. De Detectives gamen met andere kids van de camping tegen de ouders. Of wat dacht je van een spannende escaperoom of een filmpje in de bioscoopzaal!

4

Cottage met uitzicht op zee

De Detectives verblijven in een 6-persoons cottage op Camping Le Ranolien. De cottage heeft drie slaapkamers en voldoende ruimte om met z'n vijven (of zessen) te verblijven. De kinderen zijn dol op de zonnige ruime tuin waar ze heerlijk kunnen voetballen of badmintonnen. En er is ook een zitje met barbecuemogelijkheden en heeft onze cottage direct uitzicht op de zee voor het ultieme vakantiegevoel! 

Leuke uitjes in de omgeving

Op de camping zelf is van alles te doen, maar vergeet zeker ook niet om er af en toe een (mid)dagje of ochtend opuit te trekken. Er is van alles te zien in de omgeving. Zo kun je op 24 juli naar het jaarlijkse ‘Fête de la mer’ vlakbij de camping. n de haven van Ploumanac’h in Perros-Guirec vinden hier dan allerlei activiteiten plaats: concerten, animatieactiviteiten en zeemansliederen op het programma. Een week later - op 30 en 31 juli - kun je een kijkje nemen op het feest van de ‘Vieux Gréements’ (oude schepen) in Ploumanac'h! En op alle (vakantie)dagen is het mogelijk om de Côte de Granit Rose te verkennen. Een leuke stop is het middeleeuwse stadje Lannion.

Nog meer uittips dichtbij de camping

Op de site van Camping Le Ranolien kun je zien wat er allemaal in de directe omgeving te doen is. Leuke stadjes en strandjes zijn altijd te bezoeken, maar er worden ook leuke tips gegeven voor een- of meerdaagse evenementen in de directe omgeving. 

5

Wat is er veel te zien op en bij Le Ranolien!

De Detectives hebben zich prima vermaakt op Camping Le Ranolien. Van het spetteren in het aquapark, het steppen op de PumpTrack, het outdoor lasergamen, het klimmen en klauteren in de speeltuin tot de roze rotsen bij het strand. En de cottage was ook helemaal naar wens met de ruime voetbaltuin en mogelijkheid om marshmallows te roosteren met uitzicht op de zee. Het was très formidable. Bonnes vacances a Bretagne!

Wil jij - net als de Detectives - deze vakantie combineren met een ander Sandaya vakantieadres in Frankrijk. Check dan de blogs over Camping Côte de Nacre en Camping Séquoia Parc

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 0 (2 reviews)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 4

Op strandvakantie in Normandië met Sandaya
Blog

Op strandvakantie in Normandië met Sandaya

Wat is er veel te zien bij Camping Le Ranolien!
Blog

Wat is er veel te zien bij Camping Le Ranolien!

Geniet op Séquoia Parc van Beau Bretagne
Blog

Geniet op Séquoia Parc van Beau Bretagne

Driedubbele vakantiepret met Sandaya in Frankrijk!
Blog

Driedubbele vakantiepret met Sandaya in Frankrijk!

Thema's 4

Sandaya

Sandaya

Nieuwe campings van Sandaya

Nieuwe campings van Sandaya

Sandaya campings met waterpret

Sandaya campings met waterpret

Sandaya campings aan zee

Sandaya campings aan zee

Door jou bekeken

Wat is er veel te zien bij Camping Le Ranolien!

Blog