Geniet op Séquoia Parc van Beau Bretagne

Sandaya campings aan zee
Door Lieve, Sterre en Boaz

Detectives Lieve, Sterre & Boaz checken 5* Camping Séquoia Parc aan de kust van de Atlantische Oceaan. Wauw, hier waan je je in tropische sferen door de mooie palmbomen die je overal op het park ziet! De Detectives hebben vooral oog voor het enorme aquapark met heerlijk verwarmde buitenbaden met super slides en een Lazy River! Dat worden een paar dagen waanzinnige waterpret in Beau Bretagne.

 

1

Waanzinnig waterpark van 2.000 m2

De Detectives kijken hun ogen uit bij het zwemparadijs van 5-sterrencamping Séquoia Parc. Het 2.000 m² grote zwemparadijs telt maar liefst 4 zwembaden (waarvan 3 verwarmd). De Lazy River waar je met een zwemband op kunt chillen is geliefd bij alledrie de Detectives. Boaz vindt de waterspeeltuin gaaf en Sterre en Lieve gaan wel 10x van de waterglijbaan en multiglijbanen. Zowel binnen als buiten beleven gezinnen hier uren spetterplezier. Let op: het overdekte zwembad is in het hoogseizoen uitsluitend voor volwassenen en kinderen jonger dan 10 jaar. 

2

Van KidsClubs tot kinderboerderij 

Naast het spetteren, sliden en splashen in het aquapark op familiecamping Séquoia Parc vermaken de Detectives zich ook volop met de andere faciliteiten en activiteiten. Zo zijn de meiden niet weg te slaan bij de kinderboerderij, waar je alle dieren mag aaien en vasthouden. En met vier speeltuinen - met onder andere een springkussen, kabelbaan en heel gaaf 'speelkasteel' - verdeeld over het vakantiepark kunnen de Detectives hun energie ook goed kwijt. Tip: neem een step mee voor de kids, zodat ze overal snel en makkelijk naartoe kunnen. En de Kids Club is onderverdeeld in drie leeftijdsgroepen - Kids, Juniors en Teens van 5 tot en met 17 jaar - zodat de kinderen en tieners activiteiten doen die aansluiten bij hun belevingswereld.

LEUKE ACTIVITEIT: Paardrijcentrum en pony's

Behalve de kinderboerderij is er ook een heus paardrijcentrum en pony's aanwezig op de camping. Hier kun je heerlijk met de dieren knuffelen of zelfs een ritje maken. Detectives Lieve en Sterre zijn het liefst de hele dag hier. 

3

Premium Keywest Cottage met BBQ-zithoek

De 6-persoons Premium Keywest Cottage van de Detectives ligt vlakbij het zwembad en is zeer ruim met een mooi keukeneiland, drie slaapkamers en een ruime badkamer. Met dit lekkere weer genieten we volop op het buitenterras van de BBQ-zithoek - waar je ook prima marshmallows kunt roosteren - en de ligstoelen, terwijl de kids in de tuin met een voetbal spelen of badmintonnen. Tip: Onze cottage ligt in een voetgangerszone, dus extra veilig met jongere kinderen.

Van cottage tot safari lodgetent

Op de camping vind je meerdere typen cottages, chalets en lodgetenten. Zo kun je verblijven in de accommodatie die het beste bij jouw gezin past. 

 

4

Leuke uitjes in de omgeving van Séquoia Parc

Een vuurwerkfestival is altijd leuk voor jong en oud. In de badplaats Les Mathes-La Palmyre kun je op het strand van Bonne Anse gratis een vuurwerkshow bijwonen. Er is ook een verhalenverteller. Dat wordt vast een topavond! 

Van dierentuinpret tot kasteeltuinen

De zoo van La Palmyre is het hele jaar geopend. Op maar liefst 18 hectare vind je hier veel verschillende soorten dieren. Of neem een kijkje in het stadje Marennes via de route langs de oceaan.Tip; Neem een kijkje in de haven van La Cayenne met zijn vrolijk gekleurde huisjes, wandel door de tuinen van het kasteel van La Gataudière en bezoek de citadel van Brouage. Allemaal goed te bereiken vanaf Séquoia Parc.

5

Bonnes vacances in Beau Bretagne

De Detectives hebben zich prima vermaakt op Camping Séquoia Parc. Alle dagen spetteren en sliden in het aquapark, knuffelen met de dieren op de kinderboerderij, paardrijden in het paardrijcentrum en natuurlijk ook nog gedanst met mascotte Koolaya tijdens de kinderdisco! En tussendoor leuke dagtrips gemaakt in de directe omgeving! En dat allemaal op ongeveer 9 uur rijden vanaf Utrecht. Bonnes vacances in Beau Bretagne.

Wil jij - net als de Detectives - deze vakantie combineren met een ander Sandaya vakantieadres in Frankrijk. Check dan de blogs over Camping Côte de Nacre en Camping Le Ranolien

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 0 (1 reviews)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 4

Op strandvakantie in Normandië met Sandaya
Blog

Op strandvakantie in Normandië met Sandaya

Wat is er veel te zien bij Camping Le Ranolien!
Blog

Wat is er veel te zien bij Camping Le Ranolien!

Geniet op Séquoia Parc van Beau Bretagne
Blog

Geniet op Séquoia Parc van Beau Bretagne

Driedubbele vakantiepret met Sandaya in Frankrijk!
Blog

Driedubbele vakantiepret met Sandaya in Frankrijk!

Thema's 4

Sandaya campings aan zee

Sandaya campings aan zee

Sandaya

Sandaya

Sandaya campings met waterpret

Sandaya campings met waterpret

Sandaya unieke accommodaties

Sandaya unieke accommodaties

Door jou bekeken

Geniet op Séquoia Parc van Beau Bretagne

Blog