Winnaars Kids PretparkTip! 2017

Winnaars Kids PretparkTip! 2017
Er is flink gestemd op de Kids PretparkTip! 2017. Maar liefst 2800 kids en hun ouders hebben gestemd op hun favoriete pretparkvakanties in Nederland én Europa. En bij een wedstrijd horen natuurlijk ook winnaars. Tromgeroffel..!

Voor het zesde jaar op rij is het Kids PretparkTip! Keurmerk toegekend aan de leukste pretparken in Nederland én in Europa met een eigen accommodatie of accommodatie die samenwerkt met het pretpark (denk aan gratis entree of fikse korting). Er is de afgelopen maanden flink gestemd, maar er kan er maar één de ultieme winnaar zijn. Attractie- en Vakantiepark Slagharen is voor de tweede keer op rij verkozen tot allerleukste pretparkvakantie in Nederland. In de categorie Europa is Disneyland Paris in combinatie met het Disneyland Hotel de absolute favoriet. 

Leukste pretparkvakantie in Nederland 

In Nederland vier je de allerleukste pretparkvakantie bij Attractie- en Vakantiepark Slagharen in Overijssel. Dit attractie- en vakantiepark is geheel in de stijl van het Wilde Westen en heeft vooral hoog gescoord op het grote aanbod attracties voor alle leeftijden. Dit jaar opende Slagharen de allereerste triple launch coaster van Nederland: de Gold Rush voor echte durfals. Kids Vakantiegids fans zijn dol op waterpret, dus ook daar is streng naar gekeken. Met een eigen waterpark, Aqua Mexicana, steeg Slagharen flink in de peilingen. Net als de jaarlijkse thema-events Mardi Gras en Miracle of Lights. Het eigen vakantiepark is een absolute winnaar omdat kids hier samen met hun familie kunnen logeren in unieke themaverblijven zoals een coole wigwamtent, Cowboy Cottage of de nieuwe luxe Raccoon Lodge. 

 Leukste pretparkvakantie in Europa 

 In de categorie Europa stak Disneyland Paris met het bijbehorende Disneyland Hotel er met kop en schouders bovenuit. Hier beleef je volgens de stemmers de allerleukste pretparkvakantie over de grens. Disneyland Paris scoorde in de selectie al flink wat punten voor het grote aantal en de diversiteit in attracties voor alle leeftijden. Speciaal voor de 25e verjaardag van het park kun je dit jaar genieten van een heleboel nieuwe attracties, shows en parades. Ook heeft het attractiepark veel punten gekregen voor de vele thema-events en leuke meet-and-greets met Disneyhelden. een verblijf in het Disneyland Hotel maakt de magische beleving helemaal af. Hier verblijf je pal voor het Disneyland Park en kun je logeren in unieke themakamers. Laat je omtoveren tot beeldschone prinses of ontbijt met je favo Disney figuren. 

Laatste artikelen

Top 7 sprookjesvakanties in het Noorden

Top 7 sprookjesvakanties in het Noorden

'Zó gaaf is een aquapark vakantie!'

'Zó gaaf is een aquapark vakantie!'

Heb jij net als Jeanine (13) en Mariëlle (9) een slijtvaste zwembroek en stalen zenuwen? En doe je op vakantie niets liever dan non-stop van pijnsnelle slides scheuren? Dan is een adresje met eigen aquapark precies wat je nodig hebt deze zomer! Zusjes Jeanine en Mariëlle deden mee aan een gave winactie op de Facebookpagina van Kids Vakantiegids en vlogen niet veel later samen met hun ouders als 'glijbaantesters' naar het Turkse Side om SPLASHWORLD-hotel Ali Bey Park aan een stevige test te onderwerpen. Hun oordeel is unaniem: ‘In één woord: ge-wel-dig!’      

Spiegeltje spiegeltje aan de wand...

Spiegeltje spiegeltje aan de wand...

Meiden, poets je glazen muiltjes op. Jongens, slijp je zwaard scherp. Met een bezoek aan een van deze waanzinnige kastelen voeg je gegarandeerd een vleugje magie toe aan je vakantie. Waan je een dappere Disneyprinses in het ‘echte’ Kasteel van Doornroosje in de Duitse bergen of breng een angstaanjagend bezoek aan het mysterieuze huis van Dracula: Bran Castle. Als je durft tenminste ; )

Dit zijn dé vakantieaanbieders van 2018

Dit zijn dé vakantieaanbieders van 2018

De Kids Vakantieaanbieders van het Jaar 2018 zijn bekend! In een bomvol Experience Theater kregen de meest kindvriendelijke reisorganisaties van Nederland de felbegeerde Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards uitgereikt door Buddy Vedder en een team van enthousiaste Kids Vakantiegids Detectives. Daarna genoten de winnaars, alle andere genomineerde partijen, de aanwezige Buddy-fans en véle andere Vakantiebeurs-bezoekers van Buddy On Tour. Een waanzinnige show waarin het populaire kidsidool, er samen met zijn waanzinnige danseressen, voor zorgde dat het dak eraf ging!    

Top 5 zwemparadijs campings in Europa

Top 5 zwemparadijs campings in Europa

6x dé vakantietrends voor 2018

6x dé vakantietrends voor 2018

Happy New Year! 2018 is begonnen en met de Vakantiebeurs voor de deur kan het ‘vakantaseren’ weer beginnen. Heb jij je reisplannen voor het nieuwe jaar al rond, of kun je nog wel wat tips en inspiratie gebruiken? Wat dacht je van een toffe trip in eigen land, een vakantie buiten de gebaande paden, een multi-generation holiday of een reis langs de grootste wonderen ter wereld? Dit zijn dé 6 vakantietrends voor 2018! 

Overlayer