Winnaars Kids PretparkTip! 2017

Winnaars Kids PretparkTip! 2017

Er is flink gestemd op de Kids PretparkTip! 2017. Maar liefst 2800 kids en hun ouders hebben gestemd op hun favoriete pretparkvakanties in Nederland én Europa. En bij een wedstrijd horen natuurlijk ook winnaars. Tromgeroffel..!

Voor het zesde jaar op rij is het Kids PretparkTip! Keurmerk toegekend aan de leukste pretparken in Nederland én in Europa met een eigen accommodatie of accommodatie die samenwerkt met het pretpark (denk aan gratis entree of fikse korting). Er is de afgelopen maanden flink gestemd, maar er kan er maar één de ultieme winnaar zijn. Attractie- en Vakantiepark Slagharen is voor de tweede keer op rij verkozen tot allerleukste pretparkvakantie in Nederland. In de categorie Europa is Disneyland Paris in combinatie met het Disneyland Hotel de absolute favoriet. 

Leukste pretparkvakantie in Nederland 

In Nederland vier je de allerleukste pretparkvakantie bij Attractie- en Vakantiepark Slagharen in Overijssel. Dit attractie- en vakantiepark is geheel in de stijl van het Wilde Westen en heeft vooral hoog gescoord op het grote aanbod attracties voor alle leeftijden. Dit jaar opende Slagharen de allereerste triple launch coaster van Nederland: de Gold Rush voor echte durfals. Kids Vakantiegids fans zijn dol op waterpret, dus ook daar is streng naar gekeken. Met een eigen waterpark, Aqua Mexicana, steeg Slagharen flink in de peilingen. Net als de jaarlijkse thema-events Mardi Gras en Miracle of Lights. Het eigen vakantiepark is een absolute winnaar omdat kids hier samen met hun familie kunnen logeren in unieke themaverblijven zoals een coole wigwamtent, Cowboy Cottage of de nieuwe luxe Raccoon Lodge. 

 Leukste pretparkvakantie in Europa 

 In de categorie Europa stak Disneyland Paris met het bijbehorende Disneyland Hotel er met kop en schouders bovenuit. Hier beleef je volgens de stemmers de allerleukste pretparkvakantie over de grens. Disneyland Paris scoorde in de selectie al flink wat punten voor het grote aantal en de diversiteit in attracties voor alle leeftijden. Speciaal voor de 25e verjaardag van het park kun je dit jaar genieten van een heleboel nieuwe attracties, shows en parades. Ook heeft het attractiepark veel punten gekregen voor de vele thema-events en leuke meet-and-greets met Disneyhelden. een verblijf in het Disneyland Hotel maakt de magische beleving helemaal af. Hier verblijf je pal voor het Disneyland Park en kun je logeren in unieke themakamers. Laat je omtoveren tot beeldschone prinses of ontbijt met je favo Disney figuren. 

Laatste artikelen

7 redenen voor een wintersport in TsjechiŽ

7 redenen voor een wintersport in TsjechiŽ

Tsjechië is niet het eerste land waar je aan denkt voor een wintersportvakantie, maar de mogelijkheden in het Centraal-Europese land zijn behoorlijk uitgebreid. Zeven redenen waarom een wintersportvakantie naar het Tsjechië een goed idee is!

Chilz: een uitdagend programma voor tieners

Chilz: een uitdagend programma voor tieners

Een top kampeervakantie voor tieners betekent chillen in het zwembad, feesten rond het kampvuur, je vrienden uitdagen tijdens coole spellen, sporten en gewoon heel veel lol maken met leeftijdsgenootjes. Het animatieprogramma Chilz van Kampeerdorp de Zandstuve biedt het allemaal!

Winnaars Kids ZwemparadijsTip! 2017

Winnaars Kids ZwemparadijsTip! 2017

Maar liefst 3000 kids en hun ouders hebben de afgelopen maand gestemd tijdens de Kids ZwemparadijsTip! 2017 competitie. Na het uitreiken van het Kids ZwemparadijsTip! keurmerk aan de leukste vakantieadresjes met waterpret in zeven categorieen, was het de beurt aan alle spetterfanaten om de ultieme winnaars te kiezen. Dit zijn de Kids ZwemparadijsTip! winnaars van 2017.

Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk 2017

Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk 2017

Voor het derde jaar op rij reikt Kids Vakantiegids het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk uit aan de beste vakantieadressen met zwemparadijs. Het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk wordt dit jaar uitgereikt in zeven categorieën. Nieuw is de categorie Vakantie met aquapark Wereldwijd, waarin de beste accommodaties met eigen aquapark buiten Europa worden onderscheiden. Uit alle onderscheiden accommodaties kiest het grote publiek per categorie de ultieme winnaars door vóór 1 juli te stemmen op de Kids ZwemparadijsTip!-website.   

Out now: Kids Vakantiegids voorjaar 2017

Out now: Kids Vakantiegids voorjaar 2017

Van waanzinnige glijparadijzen tot magische hotspots. De nieuwste Kids Vakantiegids staat boordevol vakantiefun onder de zomerzon. Wat dacht je van een luilekkervakantie op het prachtige Lanzarote, een cruise in het spoor van Sparrow of een sprookjesvakantie in de wereld van Duizend-en-een-Nacht? En natuurlijk wordt de verjaardag van Disneyland Paris niet vergeten! 

Dit zijn de allervetste pretparkvakanties

Dit zijn de allervetste pretparkvakanties

Ben jij gek op super snelle achtbanen, doldwaze attracties, waterpret en kan jij hier geen genoeg van krijgen? Kids Vakantiegids reikt het Kids PretparkTip! Keurmerk 2017 met de meest vette pretparkvakanties in Nederland en Europa uit. Verleng je dagje uit tot een vakantie met een overnachting of meerdere overnachtingen bij een adresje in de buurt van het pretpark voor extra veel fun!