Winnaars Kids PretparkTip! 2017

Winnaars Kids PretparkTip! 2017
Er is flink gestemd op de Kids PretparkTip! 2017. Maar liefst 2800 kids en hun ouders hebben gestemd op hun favoriete pretparkvakanties in Nederland én Europa. En bij een wedstrijd horen natuurlijk ook winnaars. Tromgeroffel..!

Voor het zesde jaar op rij is het Kids PretparkTip! Keurmerk toegekend aan de leukste pretparken in Nederland én in Europa met een eigen accommodatie of accommodatie die samenwerkt met het pretpark (denk aan gratis entree of fikse korting). Er is de afgelopen maanden flink gestemd, maar er kan er maar één de ultieme winnaar zijn. Attractie- en Vakantiepark Slagharen is voor de tweede keer op rij verkozen tot allerleukste pretparkvakantie in Nederland. In de categorie Europa is Disneyland Paris in combinatie met het Disneyland Hotel de absolute favoriet. 

Leukste pretparkvakantie in Nederland 

In Nederland vier je de allerleukste pretparkvakantie bij Attractie- en Vakantiepark Slagharen in Overijssel. Dit attractie- en vakantiepark is geheel in de stijl van het Wilde Westen en heeft vooral hoog gescoord op het grote aanbod attracties voor alle leeftijden. Dit jaar opende Slagharen de allereerste triple launch coaster van Nederland: de Gold Rush voor echte durfals. Kids Vakantiegids fans zijn dol op waterpret, dus ook daar is streng naar gekeken. Met een eigen waterpark, Aqua Mexicana, steeg Slagharen flink in de peilingen. Net als de jaarlijkse thema-events Mardi Gras en Miracle of Lights. Het eigen vakantiepark is een absolute winnaar omdat kids hier samen met hun familie kunnen logeren in unieke themaverblijven zoals een coole wigwamtent, Cowboy Cottage of de nieuwe luxe Raccoon Lodge. 

 Leukste pretparkvakantie in Europa 

 In de categorie Europa stak Disneyland Paris met het bijbehorende Disneyland Hotel er met kop en schouders bovenuit. Hier beleef je volgens de stemmers de allerleukste pretparkvakantie over de grens. Disneyland Paris scoorde in de selectie al flink wat punten voor het grote aantal en de diversiteit in attracties voor alle leeftijden. Speciaal voor de 25e verjaardag van het park kun je dit jaar genieten van een heleboel nieuwe attracties, shows en parades. Ook heeft het attractiepark veel punten gekregen voor de vele thema-events en leuke meet-and-greets met Disneyhelden. een verblijf in het Disneyland Hotel maakt de magische beleving helemaal af. Hier verblijf je pal voor het Disneyland Park en kun je logeren in unieke themakamers. Laat je omtoveren tot beeldschone prinses of ontbijt met je favo Disney figuren. 

Laatste artikelen

8x daarom Familieweken in het Oostenrijkse Lungau

8x daarom Familieweken in het Oostenrijkse Lungau

Wil je graag met de kinderen op vakantie maar ook nog tijd voor jezelf hebben. Vind je het leuk als de kinderen elke dag op stap gaan met andere kinderen. Zou je zo graag weer eens een echte wandeling willen maken of eens rustig ongestoord op het terras een boek willen lezen. Kom dan naar Gasthof Auwirt en doe mee met de familieweken: Vakantie voor het hele gezin! Vakantie vieren: Tijd voor jezelf hebben en weten dat je kinderen het goed hebben…

5 tips voor een budgetvakantie in Zuid-Denemarken

5 tips voor een budgetvakantie in Zuid-Denemarken

Graag een vakantie vol stranden, pretparken en bijzondere uitstapjes maar dan zonder er een driedubbel vakantiebudget doorheen te werken? Ontdek Zuid-Denemarken! Een regio vol betaalbare vakantiehuizen, gratis attracties én het ligt nog geen 600 kilometer vanaf Utrecht. Prima te doen in één dag, dus! Hierbij 5 tips voor een budgetvakantie in Zuid-Denemarken.

Goed voorbereid op vakantie!

Goed voorbereid op vakantie!

De zomervakantie komt er weer aan en Nederland maakt zich de komende maanden op om weer massaal naar Frankrijk, Spanje, Italië of een andere zonnige bestemming te rijden. Eindeloze rijen auto’s, caravans en vouwwagens gaan richting het zuiden. Maar hoe zorg je ervoor dat jij en je auto goed voorbereid zijn op de lange rit? Rijd eerst langs Euromaster! Wij zorgen ervoor dat jullie zorgeloos op vakantie kunnen. Je kunt zelf ook al veel zaken controleren aan de hand van de volgende tips:

LEGOLAND is jarig en trakteert!

LEGOLAND is jarig en trakteert!

Vakantie met dreumes en peuter in Nederland

Vakantie met dreumes en peuter in Nederland

Zó leuk is een vakantie bij De Boshoek!

Zó leuk is een vakantie bij De Boshoek!

Op Recreatiepark De Boshoek is altijd wat te beleven! De Boshoek is een gezellig, kindvriendelijk vakantiepark voor jong en oud op de Hoge Veluwe. Of je nu komt kamperen of liever met je ouders slaapt in een bungalow: bij De Boshoek ben je aan het juiste adres! Als 5* ANWB TOP camping is De Boshoek een van de beste parken van Nederland! Met een groot aanbod aan activiteiten en volop leuke dagjes uit kun je het gehele jaar genieten van een topvakantie! 

Overlayer