Alex Avontuur en Speurhond Sammy

Alex Avontuur en Speurhond Sammy

Hey hallo!

Alex Avontuur is een supervrolijke en nieuwsgierige jongen. Hij is energiek en zit vol fantasie. Zijn grote droom is een echte avonturier worden. Daarom gaat hij elke dag samen met de kids en Speurhond Sammy,op stap. Tijdens zijn avonturen blijkt dat hij nog veel te moeten leren om een professional te worden, want hij is best klunzig. Speurhond Sammy is de lieve, vrolijke puppy die graag met Alex meegaat. Hij knuffelt veel en speelt er de hele dag op los. Eigenlijk moet hij vaak speurklusjes van Alex doen, maar dan raakt hij stiekem afgeleid door leuke ballen, takken of kinderen om mee te knuffelen.

Waar en wanneer vind je Alex Avontuur en Speurhond Sammy?

Alex Avontuur: Vanaf de start van het kampeerseizoen in het laatste weekend van maart t/m oktober in weekenden en vakantieperiodes. Speurhond Sammy: in de vakantieperiodes tussen laatste weekend maart en november.

Dit vindt Alex Avontuur en Speurhond Sammy het leukst om te doen

Dansen met Speurhond Sammy, Voorleesverhaaltje en de Kruimelpadclub. Deze laatste activiteit is onderdeel van het hele kinderconcept. Kids gaan met Alex allerlei avonturen beleven, bij elk avontuur verdienen ze stickers voor in hun Kruimelpadpas. Bij een volle pas hebben ze alles in huis wat een professionele avonturier nodig heeft.

Stem je ook op Alex Avontuur en Speurhond Sammy?

Alex En Sammy zijn onderdeel van een leuke, spannende storyline waarbij kids samen met Alex en Sammy oefenen om avonturier te worden. Hieruit ontstaan verschillende activiteiten. Speurhond Sammy is het hulpje van Alex Avontuur en heeft een hoog knuffelgehalte. Zijn vrolijke cape trekt de aandacht van veel kinderen en geeft een goede link naar de storyline.