Bamse

Hey hallo!

Heb jij de allernieuwste mascotte van TUI FAMILY LIFE al ontmoet? Bamse is het sterkste beertje van de hele wereld, omdat omabeer speciale donderhoning voor hem maakt. Bijna alle dieren, behalve Zoem de bij, krijgen hier buikpijn van, maar Bamse niet. Hij wordt er megasterk van! Bamse is ook nog eens het allervriendelijkste beertje en helpt zijn vrienden maar al te graag. Wordt ook vriendjes met Bamse en hij gaat je helpen om jouw vakantie onvergetelijk te maken!

Waar en wanneer vind je Bamse?

Je kunt Bamse ontmoeten in veel hotels met het TUI FAMILY LIFE label in Spanje, Turkije, Griekenland en Italië, in de periode van maart tot en met oktober.

Dit vindt Bamse het leukst om te doen

- Bamse beleeft graag de leukste avonturen met deze kleine vakantiegangers. Het is een echte feestbeer en daarom komt hij graag langs bij kinderfeestjes en in de minidisco om te swingen met zijn berenbillen. - Ben jij lekker in het zwembad aan het plonzen? Grote kans dat Bamse hier ook verschijnt om een beetje te spetteren en vooral voor een meet en greet. - Ontdek ook samen met Bamse wat je later wil worden: een astronaut, brandweerman of prinses? Met behulp van verkleedkleren en rollenspellen word je een echte superheld!

Stem je ook op Bamse?

Bamse is een superlieve en gezellige knuffelbeer, die er een onvergetelijke vakantie voor de kleine kids van gaat maken! Naast de vriendelijke Bamse is er ook professionele begeleiding aanwezig bij alle activiteiten. Alle begeleiders beschikken over een EHBO certificaat en worden gecontroleerd op hun Verklaring Omtrent Goed Gedrag. Ook heeft iedere accommodatie tenminste één Nederlandstalige animator. In het hoogseizoen in de kidsclub minimaal 5 dagen per week geopend. Ouders kunnen dus met een gerust hart genieten van hun welverdiende rust!