Bollo

Hey hallo!

Bollo is je allergrootste vriend. Hij praat niet, maar geeft wel graag een knuffel of een high five. Hij woont in een huisje op het Landal park. Bollo beleeft mooie avonturen en hij viert feest. Het liefst samen met jou! Bollo heeft een eigen televisieserie op RTL-Telekids en een gratis Bollo-app. Samen met zijn vriendjes Saar, Bijtje, Egel en Eekhoorn worden er vele avonturen in de natuur beleefd. Ze gaan samen kamperen, vliegeren, schatzoeken, picknicken en nog veel meer. Hoe leuk het is om samen de natuur te ontdekken en te leren hoe je elkaar kunt helpen.

Waar en wanneer vind je Bollo?

Bollo is altijd aanwezig op een groot aantal parken van Landal GreenParks. In de weekenden, doordeweeks en in de schoolvakanties kun je Bollo tegen het lijf lopen. Gluur even door de ramen van zijn huisje om te kijken of hij thuis is. Bollo heeft een eigen televisieserie op RTL-Telekids en een gratis Bollo-app. Bij een Meet en Greet komt Bollo bij je op bezoek in je vakantiehuisje. Extra leuk! Met het Never Forget Bollo pakket heb je een blijvende herinnering aan de ontmoeting.

Dit vindt Bollo het leukst om te doen

1. Bollo heeft een eigen televisieserie op RTL-Telekids en een gratis Bollo-app. Samen met zijn vriendjes Saar, Bijtje en Egel worden er vele avonturen in de natuur beleefd. Ze gaan samen kamperen, vliegeren, schatzoeken, picknicken en nog veel meer. Hoe leuk het is om samen de natuur te ontdekken en te leren hoe je elkaar kunt helpen. In de gratis Bollo-app gaan kinderen samen met Bollo en z’n vriendjes op ontdekkingsreis naar het bos en beleven aan de hand van leuke verhaaltjes samen avonturen. In de Bollo-app zijn ook de afleveringen van het TV-programma (na uitzending) zichtbaar in een speciale video-omgeving, zodat kinderen die op hun gemak kunnen terugkijken. Zowel de televisieserie als de app zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar. 2. Bollo show en voorlezen Bollo’s Muziekfeest en Bollo’s Vakantiefeest zijn shows boordevol Bollo liedjes en er zijn ook twee speciale Bollo films gemaakt. Kleintjes worden voorgelezen uit een extra groot Bollo boek met vijf leuke verhalen over Bollo. Op de CD staan alle liedjes en de gesproken voorleesverhalen. Thuis kun je alles bekijken op www.landal.nl/bolloshop 3. Bollo’s Buffet Bollo heeft een eigen buffet speciaal voor jou, Bollo’s Buffet. Uit eten gaan wordt met Bollo’s Buffet een feestje. Zelf kiezen wat je wil eten en zelf het bord opscheppen op kinderhoogte. Op hele speciale Bollo borden natuurlijk!

Stem je ook op Bollo?

Bollo is de allergrootste kindervriend. Hij is zacht en je kunt hem knuffelen. Bollo staat voor kinderen gelijk aan VAKANTIE! Je komt Bollo overal tegen op het park; in de Kidsclub, bij zijn Bollo huisje, in de Bolloshows, het Bollobuffet, op de video, op CD, voorleesboek en nog veel meer. Ook Bollos-Good-Night Story (Pyjama Partys) zijn populair. Bollo heeft een eigen televisieserie op RTL-Telekids en een gratis Bollo-app, handig voor thuis!