Koos Konijn

Koos Konijn

Hey hallo!

Koos Konijn is een lief, vrolijk (vakantie)vriendje die van je vakantie een feestje maakt. Koos Konijn houdt van knuffelen, dansen en geeft iedereen een high five. Iedereen vindt Koos Konijn geweldig omdat hij grapjes maakt maar vooral omdat hij een lekker zacht knuffelkonijn is. Koos Konijn vindt het super om met alle kindjes op de foto te gaan. Leuk zo’n bijzondere vakantie herinnering!

Waar en wanneer vind je Koos Konijn?

Koos Konijn kun je het hele jaar door tegenkomen op alle Roompot Vakantieparken. Koos Konijn haalt ’s ochtends de kinderen op, daarna beginnen we de dag met de Roompot Clubdans. En Koos Konijn danst de sterren van de hemel tijdens de minidisco.

Dit vindt Koos Konijn het leukst om te doen

Koos Show; samen met Bas en Karlijn, Koos zijn vriendjes beleeft Koos Konijn de leukste avonturen. Minidisco met Koos Konijn: de vakantietopper van iedere dag. Koos Konijn kent alle minidiscodansjes en het swingt de pan uit. Pyama ontbijt met Koos Konijn Bij ons mag je lekker in je pyama komen ontbijten. Samen maken we Koos Konijn wakker en gaan we lekker eten. Een knuffel en fotomomentje mag natuurlijk niet ontbreken.

Stem je ook op Koos Konijn?

Koos is lief, cool en hij heeft zelfs een eigen dansje, de Koosmove. Hij is zo populair dat Koos Konijn zijn eigen Fanweekend heeft. Koos Konijn heeft een eigen site waar je kunt zien waar hij woont. Je kunt er leuke spelletjes doen, knutselen, muziek luisteren en als je een leuke foto opstuurt, wordt deze misschien wel foto van de maand! Je kunt ook chatten met Koos Konijn via Facebook. Hij kan zelfs op je verjaardagsfeestje komen. Hoe leuk is dat! Ben je helemaal Koosfan? Kom logeren in een echte Koos Konijn bungalow.