Koos Konijn

Koos Konijn

Hey hallo!

Koos Konijn is een lief, vrolijk (vakantie)vriendje die van je vakantie een feestje maakt. Koos Konijn houdt van knuffelen, dansen en geeft iedereen een high five. Iedereen vindt Koos Konijn geweldig, omdat hij grapjes maak, maar vooral omdat hij een lekker zacht knuffelkonijn is. Koos Konijn vindt het super om met alle kindjes op de foto te gaan. Leuk zo’n bijzondere vakantie herinnering!

Waar en wanneer vind je Koos Konijn?

Koos Konijn kun je het hele jaar door tegenkomen op alle Roompot Vakantieparken. Koos Konijn haalt ’s ochtends de kinderen op, daarna beginnen ze de dag met de Roompot Clubdans. En Koos Konijn danst de sterren van de hemel tijdens de minidisco.

Dit vindt Koos Konijn het leukst om te doen

In het Koos Meespeeltheater spelen kinderen de hoofdrol en maken een mooi avontuur mee samen met Koos Konijn. De Minidisco met Koos Konijn is de vakantietopper van iedere dag. Koos Konijn kent alle minidiscodansjes en het swingt de pan uit. En wat Koos Konijn misschien wel het állerleukste vindt om te doen: in je pyjama samen ontbijten. Samen maak je Koos Konijn wakker en gaan jullie lekker eten. Een knuffel- en fotomomentje mag natuurlijk niet ontbreken.

Stem je ook op Koos Konijn?

Omdat Koos Konijn de allerleukste mascotte is. Hij is lief en super cool en hij heeft zelfs een eigen dansje: de Koosmove. Hij is zo populair dat Koos Konijn zelfs zijn eigen Fanweekend heeft. Koos Konijn heeft een eigen site waar je kunt zien waar hij woont. Op zijn eigen Youtube kanaal kun je leuke filmpjes kijken en dansjes leren. Ook heeft Koos Konijn een eigen goede doelen stichting; de Koos Konijn Foundation. Speciaal voor alle kinderen die even zonder zorgen willen genieten van een bijzondere vakantie. En ben je helemaal Koosfan, kom dan eens logeren in een echte Koos Konijn bungalow.