Lollo en Bernie

Lollo en Bernie

Hey hallo!

Ontmoet de leukste vakantievriendjes: Lollo & Bernie! In de Lollo & Bernie Kids Clubs van Neckermann leven alle kids van 3 tot en met 11 jaar zich uit tijdens de leuke activiteiten. Lollo is een hele lieve giraffe. Ze houdt van knuffelen en dansen. Bernie is een jongetjes beer, zijn pet is gevuld met spelletjes en plezier. Hij is heel grappig en vriendelijk en heeft veel energie. Lollo & Bernie houden ervan om mensen aan het lachen te maken. Kom waterspelletjes spelen, sporten, knutselen, dansen tijdens de mini disco of ontspannen tijdens de kids relax; niets is te dol!

Waar en wanneer vind je Lollo en Bernie?

In de Lollo & Bernie Kids Clubs is in juli en augustus 6 dagen per week kinderanimatie. Je vindt de Kids Clubs op 22 bestemmingen. We vinden het belangrijk dat alle kinderen het naar hun zin hebben. Daarom zijn alle animatoren opgeleid en is er een maximaal aantal kids per animator. Bij grote belangstelling zijn er automatisch ook meer entertainers aanwezig. Zo kunnen alle kinderen lekker meedoen en is de groep nooit te groot.

Dit vindt Lollo en Bernie het leukst om te doen

- Swingende minidisco waar je lekker kunt dansen en zingen met Lollo & Bernie - Knuffel- & fotomomenten met Lollo & Bernie - Sportieve activiteiten zoals Water Gym

Stem je ook op Lollo en Bernie?

Niks is te dol voor Lollo en Bernie