Kids Vakantienieuws

Koning op zee
21-04-2018

Koning op zee

Dit voorjaar gaat de Symphony of the Seas te water. Met een lengte van 362 meter en ruimte voor 5518 passagiers in 2759 hutten is dit het állergrootste cruisechip ter wereld. Met te gekke familiesuites, de hoogste glijbaan op zee en véél meer unieke facts. 

Glamour in het noorden
21-04-2018

Glamour in het noorden

Ze zijn er maar druk mee bij Vakantiepark Westerbergen. Want naast de waanzinnige, nieuwe boomhut worden er nu ook gave plattenhutten gebouwd. Compleet met badkamer, keuken, gezellige loungeliving en een lekker grote veranda. Da’s pas glamping.

Discozwemmen
20-04-2018

Discozwemmen

Er wordt volop gebouwd bij Beerze Bulten. Bultjes zwemparadijs wordt aangepakt voor nóg meer zwemplezier. En groter kinderbad met attracties, LED-verlichting boven- én onderwater en een nieuw waterproof geluidssysteem. Dat wordt discozwemmen!

Baddere in roze
19-04-2018

Baddere in roze

De nieuwe bestemming van Neckermann is er één voor op je bucketlist: Senegal. Hier verblijf je in prachtige resorts in junglestijl, chill je op hagelwitte palmstranden, ga je op wildlife-safari en poedel je in een meer zo roze als en aardbeienmilkshake!

Op ontdekking in La Selva
19-04-2018

Op ontdekking in La Selva

In de nieuwe playground van De Leistert klauter je door een junglelandschap van wel 500 m2. En omdat je daar best wel trek van krijgt is er nu ook La Selva Food & Drinks, waar je weer helemaal oplaadt met de lekkerste nacho’s en pannenkoeken.

Vakantie met vlaai
18-04-2018

Vakantie met vlaai

Deze zomer vliegt Corendon vanaf Maastricht rechtstreeks naar 18 populaire bestemmingen. Superhandig, dit vliegveld heeft geen lange wachtrijen dus kun je extra snel aan je vakantie beginnen, of nog snel van een lekker Limburgs vlaaitje genieten.

Alpac-aaaah!
17-04-2018

Alpac-aaaah!

Bij FarmCamps Breehees was het al éé grote beestenboel met pony's varkentjes, koeien, kippen en konijnen, maar er komen nieuwe bewoners: Paco en Taco de… alpaca’s! Binnenkort kun je lekker wandelen en knuffelen met de schattige viervoeters.

Ridderavonturen
17-04-2018

Ridderavonturen

Het Deense Koldinghus Slot bestaat 750 jaar, om dat te vieren kun je je aansluiten bij het legioen van Koning Christian IV. Doorsta je de riddertest, dan word je geridderd met je eigen riddernaam en wapenschild om het koninklijke kasteel te verdedigen. 

Zie de shef eens shinen
16-04-2018

Zie de shef eens shinen

Ben jij al bij restaurant FL!NCK van hotel De Bonte Wever geweest? Deze trendy spot heeft een toetjesbuffet om van te dromen, maar ook live- & showcooking. Zo ontdek je alle geheimen van de chef terwijl die met veel spektakel jouw bestelling bereidt.

Aan de Zeeuwse kust
16-04-2018

Aan de Zeeuwse kust

Koos konijn heeft er een adresje bij: Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Het park is nog niet helemaal af, maar je kunt er al wel vakantie vieren en gebruik maken van de faciliteiten van parken in de buurt. En natuurlijk komt Koos maar al te graag een bezoekje brengen.

Lekker veel luxe
14-04-2017

Lekker veel luxe

Speciaal voor luxepaardjes lanceert Neckermann het label 'Signature'. Kies je voor een adres met dit label, dan ben je verzekerd van luxe in een tophotel met minimaal vier sterren. Bijv. Hotel Dreams Punta Cana in de Dominicaanse Republiek.

Overlayer