Kids Winternieuws

Alles is Kerst bij de Boshoek

Alles is Kerst bij de Boshoek

Bij Recreatiepark De Boshoek is de kerstsfeer volledig toegeslagen! Schaats de sterren van de hemel op de ijsbaan, hang jouw wens in de kerstboom en check de Kerststal met echte dieren. K-k-koud?! De warme chocomelk met slagroom staat klaar!

Ga mee met de oliebollenrit

Ga mee met de oliebollenrit

Spring jij op Oudjaarsdag in de tram voor een oliebollenrit? Vanuit Miniworld zet je koers naar de oliebollenkoning van Rotterdam om te smullen van zo'n heerlijke bol. De reis vervolgt naar het Trammuseum. De hele dag ben je welkom in Miniworld!

Gratis Ski Garantie bij reisaanbieder Vrij Uit

Gratis Ski Garantie bij reisaanbieder Vrij Uit

Wil je de zekerheid dat je kan skiën tijdens je vakantie? Boek je je wintersportreis bij Vrij Uit! Zo kan je tussen 22 en 15 dagen voor vertrek de vakantie omboeken als minder dan 33% van de skiliften open is. Check voor meer info de website van Vrij Uit

Mini-wintersportvakantie

Mini-wintersportvakantie

Al gehoord van de 'short ski breaks'? Steeds meer reisorganisaties bieden deze korte skivakanties aan. Niet genoeg tijd of is een volle week te prijzig? Zo kan je toch nog een weekend of midweek genieten van een toffe wintersport. Klaar om de piste af te sjeesen?

Winter in Slagharen

Winter in Slagharen

Tijd om je muts en sjaal om te doen: Slagharen staat t/m 4 januari in het teken van de winter. Ontmoet de kerstman, kom lekker shoppen op de kerstmarkt en draai pirouettes op de ijsbaan. Vergeet niet de spectaculaire eindshow te checken!

Zaag je eigen kerstboom om!

Zaag je eigen kerstboom om!

Je eigen kerstboom uitkiezen èn omzagen? Dat kan op 6, 7, 10, 13 en 14 december bij De Hoge Veluwe. Niet alleen handig voor jezelf; met jouw superheldendaad help je de natuur meteen een handje. Zo is er weer genoeg plek voor alle diertjes in het wild.

Overlayer