Kidsvakanties bij Hogenboom Vakantieparken

Kidsvakanties bij Hogenboom Vakantieparken

Bij Hogenboom Vakantieparken maak je vriendjes en verveel je je nooit! Bij deze kindvriendelijke parken van Hogenboom Vakantieparken moet je zijn voor het gezelligste en leukste animatieteam. Lees meer

Kindvriendelijk Recreatiepark Bergumermeer

Heb jij vakantie van school? Dan is het feest op Recreatiepark Bergumermeer, want dat moet natuurlijk gevierd worden! Met het animatieteam van Recreatiepark Bergumermeer kun je in de schoolvakanties lekker actief bezig zijn op en rond het water, want het draait in dit recreatiepark allemaal om waterpret!

Kindvriendelijk Vakantiepark De Groene Heuvels

De naam zegt het al, dit groene vakantiepark is de perfecte locatie voor lekker met vakantievriendjes ravotten in de heerlijke natuur van Gelderland. Het animatieteam neemt je in de schoolvakanties mee op pad en zorgt voor volop vermaak! Wat dacht je van een piratenfeest?

Kindvriendelijk Recreatiepark Groot Bartje

Ben jij ook zo’n paardengek? Kom dan naar Recreatiepark Groot Bartje in Drenthe. Maar ook kinderen die niet van paarden houden zijn hier van harte welkom. Hoopie de Mol, Pinkie Peent en Willem Wegwijs maken je in de schoolvakanties meteen wegwijs in Recreatiepark Groot Bartje. Zij organiseren de leukste activiteiten en maken er een dolle boel van!

Kindvriendelijk Landgoed Het Grote Zand

Speurtochten, kinderbingo's, sporttoernooien en nog tal van andere activiteiten maken het in de schoolvakanties voor kinderen maar wát gezellig op Landgoed het Grote Zand! Jij doet toch ook mee? Als je tenminste van de trampoline af te krijgen bent! Springen!

Kindvriendelijk Bungalowpark Het Hart van Drenthe

Kinderen van 4 tot 12 jaar vermaken zich in de schoolvakanties met het gezellige animatieteam van Bungalowpark Het Hart van Drenthe. En als jij en je vakantievrienden dan nog steeds zin hebben in leuke dingen doen, dan wacht er een overdekt zwembad op jullie! Natuurlijk kun je ook lekker gaan sporten! 

Kindvriendelijk Recreatiepark Heelderpeel

Een recreatiemeer, zandstranden, zonneweiden… Plek genoeg om je in de schoolvakanties heerlijk te vermaken met het animatieteam van Recreatiepark Heelderpeel! Kinderen kunnen tijdens Hemelvaart, Pinksteren en in de zomervakantie deelnemen aan gevarieerde activiteiten. Er zit dus altijd wel iets leuks voor je bij!

Kindvriendelijk Buitenplaats Hof van Zeeland

Spetterplezier in de open lucht. Is het niet in de meren en plassen, dan wel in het openlucht zwembad van Buitenplaats Hof van Zeeland. Bij de recreatieruimte verzamelen jij en je vakantievrienden je in de schoolvakanties om de leukste activiteiten te doen met het recreatieprogramma!

Kindvriendelijk Eifelpark Kronenburger See

Hogenboom Vakantieparken heeft al een stukje Duitsland voor je ontdekt. Samen met het animatieteam van Eifelpark Kronenburger See kun jij in de schoolvakanties ook beleven wat hier allemaal te doen is. En al je vakantievrienden gaan mee! Dan kun je daarna een lekkere duik nemen in het zwembad! 

Kindvriendelijk Vakantiepark Mooi Zutendaal

In het hoogseizoen organiseert het recreatieteam van Vakantiepark Mooi Zutendaal een gevarieerd activiteitenprogramma onder leiding van Aartje Twinkel. Ken jij Aartje Twinkel nog niet? Kom gauw langs, want hij staat al te popelen om je te ontmoeten! Maak jij met je vakantievriendjes de sport- en speelvelden onveilig?

Kindvriendelijk Recreatiepark Noordwijkse Duinen

Noordwijkse Duinen is een Rekreatiepark dat gevestigd is op de perfecte locatie voor een heerlijke strand vakantie! Als je geen zin hebt in zand tussen je tenen, dan zoek je toch gewoon het zwembad op het park op? Maar let wel op de tijd, straks begint het animatieteam van Noordwijkse Duinen (in het hoogseizoen) nog zonder je en dat wil je toch niet missen!

Kindvriendelijk Villapark Panjevaart

Ben je op zoek naar waterpret, speelplezier en op en top vermaak? Dan moet je op Villapark Panjevaart zijn! Oké en vooral ook bij het naastgelegen waterspeelpark Splesj, waar het recreatieteam en een hele horde nieuwe vakantievrienden in het hoogseizoen al bij het spetterkasteel op je zit te wachten.

Kindvriendelijk Parc du Soleil

Ook bij slecht weer zit je goed op Parc du Soleil. Er is namelijk een indoor speeltuin. Wie merkt er nog iets van de regen? En in het overdekte zwembad zit je ook lekker droog, nou ja, droog? Maar natuurlijk schijnt er ook regelmatig de zon, zodat je ook lekker buiten in de speeltuin kunt spelen. En het strand is vlakbij! Het recreatieteam vermaakt je in het hoogseizoen.

Kindvriendelijk Landgoed De Scheleberg

Jij en je vakantievrienden verzamelen je in het hoogseizoen bij de recreatieruimte waar je een heleboel vakantieplezier te wachten staat. Daar zorgt het animatieteam van Landgoed De Scheleberg wel voor! Heb je nog geen vakantievrienden? Dan kom je helemaal langs, want vrienden zijn hier zo gemaakt!

Kindvriendelijk Recreatiecentrum De Scherpenhof

Recreatiecentrum De Scherpenhof is altijd leuk! Met goed weer kun je lekker zwemmen in het openluchtzwembad, spelen in de speeltuin of lekker sporten op de sport- en speelvelden. Met slecht weer is er een indoor speeltuin en een overdekt zwembad. Het recreatieprogramma  weet in het hoogseizoen wel raad met kinderen die zich vervelen, want dat kan natuurlijk niet! Kom maar op met de pret!

Kindvriendelijk Landgoed ’t Wildryck

In het verwarmde binnenzwembad, in de speeltuin, bij de overdekte speelplaats, in de zandbak of op de speelzolder, overal vind je hier vakantievriendjes! Trommel iedereen op en ga in de schoolvakanties met zijn allen mee met het recreatieteam en doe de leukste spelletjes! Hier weten ze tenminste wat gezelligheid is!  

Kindvriendelijk Recreatiepark De Tolplas

Vervelen is er niet bij op Recreatiepark de Tolplas! Het enthousiaste recreatieteam organiseert in het hoogseizoen diverse activiteiten. Voor de kleintjes is er een speciaal kinderprogramma. Natuurlijk vermaak je je ook altijd aan de recreatieplas met zandstrand!

Kindvriendelijk Villapark Weddermeer

Aan het recreatiemeer van Villapark Weddermeer kun je kneeboarden, tubevaren en een ritje maken op de bananenboot. Je kunt ook lekker zwemmen of chillen op het zandstrand. Breng in de schoolvakanties ook een bezoekje aan het animatieteam van Villapark Weddermeer. Wedden dat je straks met een heleboel vakantievrienden op de bananenboot zit?

Kindvriendelijk Vakantiepark Westerbergen

Een groot indoor kinderspeelparadijs met lasergames is dé attractie van Vakantiepark Westerbergen. Het Fun en Party Center zorgt in de schoolvakanties voor de leukste activiteiten, zodat je je op Vakantiepark Westerbergen geen seconde verveelt! Wat dacht je van een waterspeeltuin? Het houdt niet op!

Kindvriendelijk Recreatiepark De Woudhoeve

De basis van een supervakantie heeft Recreatiepark De Woudhoeve al gelegd. Een zwembad, een speeltuin en een recreatiemeer met zandstrand. Daarbij komt dat je hier vlakbij het strand zit! Het animatieteam en je nieuwe vakantievrienden maken het in het hoogseizoen helemaal af! Als dat geen heerlijke strandvakantie wordt!

Deel sterren uit!

Ik geef Kidsvakanties bij Hogenboom Vakantieparken:

Score: 4 sterren uit 3 beoordelingen

Lees minder ▴

Vergelijk aanbieders

Hogenboom Vakantieparken
Hogenboom Vakantieparken

Begin de dag met een dansje en knutsel er op los

Top 5 Kidsvakanties bij Hogenboom Vakantieparken

Vakantiepark Bergumermeer
Nederland, Friesland

Vakantiepark Bergumermeer

 • Direct aan het Bergumermeer met zandstrand
 • Water- en speelparadijs met waterglijbanen
 • Diverse watersporten
1
Roompot Eifelpark Kronenburger See
Duitsland, Eifel

Roompot Eifelpark Kronenburger See ★ ★ ★

 • Knuffelen met Koos Konijn
 • Kinderbedje, -stoel en babybox beschikbaar
 • Spetteren in het peuterbadje
2
Roompot Landgoed Het Grote Zand
Nederland, Drenthe

Roompot Landgoed Het Grote Zand ★ ★ ★ ★

 • Junglebos en Speeltuin
 • Overdekt Zwembad
 • Vlakbij Plopsa Indoor Coevorden
3
Recreatiepark Noordwijkse Duinen
Nederland, Zuid Holland

Recreatiepark Noordwijkse Duinen

 • 10 minuten fietsen naar het strand
 • Verwarmd buitenbad en kinderbad
 • Uitgebreid entertainmentprogramma
4
Vakantiepark Mooi Zutendaal
Belgie, Belgisch Limburg

Vakantiepark Mooi Zutendaal ★ ★ ★ ★ ★

 • Speciaal ingerichte kinderbungalows
 • O.a. Flessenwarmer, bedje & traphekje
 • Spetteren in het peuterbadje
5

Bekijk locatie op google maps

Artikelen & tips van de redactie

KIDS' CLUB by TUI FAMILY LIFE

KIDS' CLUB by TUI FAMILY LIFE

In de KIDS CLUB by TUI FAMILY LIFE verveel jij je geen seconde tijdens je vakantie, want in deze te gekke kidsclub speel, sport en knutsel je samen met vakantievriendjes van jouw leeftijd! Gezellig! 

Neckermann Lollo & Bernie Kids Club

Neckermann Lollo & Bernie Kids Club

Tijdens een vakantie met de Neckermann Lollo & Bernie Kids Club heb je altijd lol! Bij alle accommodaties met deze te gekke kidsclub vind je vaak een waterpark en altijd een zwembad en een speeltuin. Dat klinkt toch als een droomvakantie?

Bamse van TUI FAMILY LIFE

Bamse van TUI FAMILY LIFE

Heb jij de allernieuwste mascotte van TUI FAMILY LIFE al ontmoet? Bamse is het alleraardigste beertje en wil jou graag ontmoeten op vakantie, om samen beregezellige avonturen te beleven!

Sunweb Xperience

Sunweb Xperience

Sunweb Xperience heeft een groot aanbod aan leuke activiteiten voor het hele gezin onder begeleiding van een enthousiast Nederlandstalig (animatie)team, zoals cocktails shaken op het strand en wedstrijdjes crazy bubble voetbal!

Roompot Vakanties met Koos Konijn

Roompot Vakanties met Koos Konijn

In de Koos Konijn Kidsclub van Roompot Vakanties beleef je tijdens jouw vakantie de gezelligste tijd met Koos Konijn! Samen met dit lieve, grote en altijd vrolijke konijn beleef je de gekste avonturen en maak je de leukste vriendjes. Doe ook mee!

Eurocamp Kidsclubs

Eurocamp Kidsclubs

Kids van alle leeftijden kunnen bij de Fun Station Clubs van Eurocamp 6 dagen per week plezier maken met andere kids van hun eigen leeftijd, maar ook worden er leuke activiteiten georganiseerd voor het hele gezin. Uniek: de kinderclubs zijn bij Eurocamp gratis!  

Sunny Club van Sunêlia Vacances

Sunny Club van Sunêlia Vacances

Bij de Sunny Club van Sunêlia Vacances vervelen kids zich geen moment. In deze superleuke kidsclub spelen, knutselen, dansen en zingen kids met elkaar en hebben hier de grootste lol. 

Beerze Bulten met Bultje het Konijn

Beerze Bulten met Bultje het Konijn

Kindercamping Beerze Bulten is de ideale familiecamping in het prachtige natuurgebied Vechtdal. In het zwemparadijs Beerze Bulten en in het Giga Konijnenhol verveel jij je geen moment! Bultje het konijn wacht je op voor een spetterende vakantie.

Club Robinson Nobilisin Belek, Turkije

Club Robinson Nobilisin Belek, Turkije

Erik van der Hoff en zijn dochter Sascha zochten een 9-daags voorjaarsvakantie-avontuur en vonden... Club Robinson Nobolis in Belek, een pareltje onder de Robinson Club-vakanties!

Preston Palace kinderfeestje

Preston Palace kinderfeestje

Preston Palace is dé plek voor te gekke kinderfeestjes! Voor elke leeftijd is er wel iets leuks te doen! Gaan jouw kinderen gillen in de indoor-kermis, spetteren in het zwemparadijs, spelen in de Spelotheek, of heerlijk midgetgolfen en film kijken? 

Gezellige eenoudervakanties van Maris Life

Gezellige eenoudervakanties van Maris Life

Check voor een eenoudervakantie naar de zon Maris Life van Corendon! Deze reisorganisatie organiseert voor kids en tieners de hele vakantie gave games en coole excursies, zoals een eilandtour of een ontdekkingsreis.

Yelloh! Village KidsClubs

Yelloh! Village KidsClubs

De Yelloh campings van Yelloh! Village hebben kidsclubs voor kinderen van 5 t/m 17 jaar: Yelloh! Kids, Yelloh! Juniors en Yelloh! Teens. Voor jonge gezinnen zijn er campings met het Yelloh! Babies label. Animatie voor iedereen!

Op vakantie met baby's en kleine kinderen

Op vakantie met baby's en kleine kinderen

Het is een hele opgave om met je kleintje op vakantie te gaan, want hoe vind je een babyvriendelijke vakantiebestemming en wat neem je allemaal mee van huis? Bij veel accommodaties kun je een servicepakket bijboeken. 

Keessie en Willie Kidsclub

Keessie en Willie Kidsclub

Keessie en Willie zijn de vrolijke vriend en vriendin van Recreatiepark De Boshoek. Deze mascottes beleven doldwaze avonturen op het park en jij kunt dit ook tijdens jouw vakantie! Samen met Keessie en Willie doe je de leukste activiteiten in de kidsclub, zoals swingen in de minidisco, pizza bakken of op de foto met deze allerleukste vakantievrienden!

Toppe Bob

Toppe Bob

Kom spelen, knutselen en swingen met het leukste hert dat er bestaat: Toppe Bob! Je vindt hem tijdens de schoolvakanties op alle vakantieparken van TopParken. Samen met Toppe Bob beleef je vele avonturen op de leukste vakantie ooit!               

Sparky Kids Club

Sparky Kids Club

Kom in de zomermaanden spelen bij de Sparky Kids Club van Sunweb. Hier verveel jij je geen moment en beleef je met je broertjes of zusjes en nieuwe vakantie vriendjes de grootste avonturen!

Bollo over de grens

Bollo over de grens

Landal GreenParks heeft in Nederland giga populaire gezinsparken, maar ook in het buitenland kun je heerlijk vertoeven op een Landal park. Plons in het zwemparadijs bij onze oosterburen, test het allernieuwste park in Oostenrijk, verken de Belgische Ardennen, sta midden op het drielandenpunt en natuurlijk waag je met Bollo overal een gezellig dansje. Check de leukste Landal parken over de grens!