Genomineerden Glamping

Kampeerdorp de Zandstuve

Kampeerdorp de Zandstuve

Een onvergetelijke vakantie beleef je bij Kampeerdorp de Zandstuve! Hier knuffel je met Cobus (die lieve blauwe uil), ga je lasergamen in het bos met Berk, bootcampen met Buur, leer je acteren van Bella of doe je mee aan de glijbaanrace van Bliz! Ben je een waterratje? Glijd van supersnelle glijbanen in het binnen- en buitenzwembad of chill in de waterspeeltuin. Ook supercool: ga klimmen, klauteren en glijden in Cobus Speelkasteel met bovenin het nest van Cobus. In het theater beleef je de spannendste avonturen en zie je de mooiste musicals! Het bomvolle recreatieprogramma bezorgt je iedere dag een nieuw avontuur. Tot stuuf! 

Recreatiepark de Leistert

Recreatiepark de Leistert

De Leistert is een groot vakantiepark met veel kampeer- en verhuuraccommodaties. De Leistert is een walhalla voor kinderen, met alle faciliteiten die je wilt voor een supervakantie. Een subtropisch zwembad, roei- en speelvijver met strand en ligweide, verwarmd buitengolfslagbad, visvijver, bowlingbanen, Het Klushuis en nog véél meer. Gedurende het hele kampeerseizoen, van april tot oktober, worden er dagelijks recreatie-activiteiten georganiseerd voor alle leeftijdsgroepen. Lekker knutselen, klussen, bootcampen en voetballen. Maar vooral: lekker chillen met je vakantievriendjes. En wil je er een dagje op uit in de regio, neem je ouders dan mee naar Toverland, gaaf! 

Sprookjescamping

Sprookjescamping

Dag als het mag! Op de Sprookjescamping beleven jullie samen met de Sprookjesfiguren de allermooiste avonturen. Er zijn elke dag superleuke dingen te doen, en ’s avonds? Dan kunnen jullie in het mooie Sprokkeltheater kijken naar een echte theatershow! Wow Drakegaaf toch? Alle kinderen tot en met 10 jaar kunnen met hun eigen tent naar de Sprookjescamping komen of in een Sprookjesachtig huisje logeren. Dus neem je ouders mee en kom naar het mooiste plekje van Nederland. Doeiouwekoei!