Genomineerden Glamping

Kampeerdorp de Zandstuve

Kampeerdorp de Zandstuve

In het hoogseizoen beleef je elke dag een nieuw avontuur in Berks Bostheater, maar pas op: straks neurie je de hele dag 'Zing de Zandstuve' of 'Cobus is de Beste'. Bij Kampeerdorp de Zandstuve wacht je een waanzinnige glijbaan, subtropisch zwembad en uren klim- en klauterplezier in Cobus’ Speelkasteel. Het animatieprogramma zit bomvol activiteiten; vervelen is geen optie! Maar vooral je vriendjes Cobus, Bella, Bliz, Buur en Berk zorgen voor veel pret! Na een dag vol plezier, kan je smikkelen van de lekkerste frietjes, snacks en pizza's. En aan het eind van je stuufvakantie begroet je iedereen met 'Stuufhoi' en 'Tot Stuuf!'

Sprookjescamping de Vechtstreek

Sprookjescamping de Vechtstreek

Dag als het mag! Op de Sprookjescamping beleven jullie samen met de Sprookjesfiguren de allermooiste avonturen. Er zijn elke dag super leuke dingen te doen en 's avonds? Dan kunnen jullie in het mooie Sprokkeltheater kijken naar een echte theatershow! Wow Drakegaaf toch?! Alle kinderen tot en met 10 jaar kunnen met hun eigen tent naar de Sprookjescamping komen of in een Sprookjesachtig huisje logeren. Dus neem je ouders mee en kom naar het mooiste plekje! Doeiouwekoei!  

Vakantiepark Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen

Op Vakantiepark Beekse Bergen beleef je de vakantie van je leven. Je kunt er zwemmen, uren spelen in alle speeltuintjes, voetballen en basketballen, midgetgolfen of tafeltennissen. En natuurlijk kun je er leuke spelletjes doen of lekker knutselen. En misschien ontmoet je wel Djambo, de mascotte van Beekse Bergen. En wat het allerleukste is, je kunt iedere dag naar Safaripark Beekse Bergen waar je alle wilde dieren die je maar kunt bedenken, kunt zien. Of wil je naar Speelland waar je kunt trampolinespringen, obstakels overwinnen op de stormbaan, op een grote ballenberg kunt klauteren of lekker aan het strand kunt liggen?