Genomineerden Glamping

Kampeerdorp De Zandstuve

Kampeerdorp De Zandstuve

Een onvergetelijke vakantie beleef je bij Kampeerdorp de Zandstuve! Hier knuffel je met Cobus (die lieve blauwe uil), ga je lasergamen in het bos met Berk, bootcampen met Buur, leer je acteren van Bella of doe je mee aan de glijbaanrace van Bliz! Ben je een waterratje? Glijd van supersnelle glijbanen in het binnen- en buitenzwembad of chill in de waterspeeltuin. Ook supercool: ga klimmen, klauteren en glijden in Cobus Speelkasteel met bovenin het nest van Cobus. In het theater beleef je de spannendste avonturen en zie je de mooiste musicals! Het bomvolle recreatieprogramma bezorgt je iedere dag een nieuw avontuur. Tot stuuf! 

Recreatiepark de Leistert

Recreatiepark de Leistert

Recreatiepark de Leistert is een grote camping en bungalowpark in het Limburgse Roggel. Je vindt hier heel veel kampeerplaatsen (ook met je eigen douche op de plaats), mooie Lodges en coole tenten om in te overnachten. Op zo'n grote camping is vriendjes maken geen enkel probleem, want er zijn kinderen genoeg. Verder is er heel veel te doen op de Leistert. Wat dacht je van een gaaf subtropisch zwembad, met 2 zwembaden en 2 gave glijbanen? En wil je lekker spelen en kliederen met water en zand, dat kan bij de roei-speelvijver. En weet je wat pas echt cool is? In december opent een gloednieuwe indoor speeljungle. Hier kun je komen klimmen, klauteren en ontdekken!

Recreatiepark TerSpegelt

Recreatiepark TerSpegelt

Lekker luieren in je hangmat boven het water en wakker worden in je eigen bedstee - die alleen jij met een trapje kan bereiken? Dát is kamperen in een WaterLodge bij 5-sterren Recreatiepark TerSpegelt. Tip: vergeet je opblaasbootje niet mee te nemen ;) Naast gave accommodaties, hebben we ook heel veel supertoffe activiteiten voor jou en je vriendjes. PumpTracken, blobben, bandraften, zwemmen bij SterrenStrand en heel veel andere supergave activiteiten. Dus vervelen op TerSpegelt? No way!