Genomineerden Vakantieparken XL

BungalowSpecials.nl

BungalowSpecials.nl

Elk jaar gaan papa en mama op zoek naar een vakantiebestemming. En wat willen we allemaal op vakantie? Een zwembad, een speeltuin, een animatieteam, en nog veel meer leuke dingen om te doen. En dat terwijl papa en mama ook op de centjes moeten letten. Bij BungalowSpecials kunnen papa en mama álle vakantieparken bekijken en precies zien welke jullie het leukste en beste vinden om naartoe te gaan! En als papa en mama het niet kunnen vinden, dan heeft BungalowSpecials nog genoeg tips om ze te helpen.

Landal GreenParks

Landal GreenParks

Vakantie bij Landal is altijd leuk! Zwemmen, klimmen, glijden, springen in de buitenspeeltuin of in het indoor speelparadijs, de natuur in en om het park ontdekken en nieuwe avonturen beleven met Bollo, Puk & Pelle. Het kan allemaal, op deze manier is het iedere dag kinderdag! Kijk bij de kinderarrangementen voor avontuurlijke activiteiten in de natuur of doe mee aan leuke activiteiten in de Bollo Club. Hier kunnen de kleintjes bijvoorbeeld timmeren, vogelhuisjes maken en koekjes bakken terwijl grotere kinderen kunnen aansluiten bij een boksclinic, een dj workshop, Street Beat drummen of een echte solarmolen maken op zonne-energie. En de vakantievoorpret begint al vroeg met de Bollo-app voor thuis! 

Roompot Vakanties

Roompot Vakanties

Ben jij klaar voor een vakantie bij Roompot Vakanties? Op de gezellige parken roetsj je van de glijbaan af in het zwembad, maak je een mooi knutselwerk voor mama of dans je de sterren van de hemel in de minidisco. Of zoek het avontuur op in de gave AdventureZone. En natuurlijk ga jij papa verslaan met bowlen! En wie er altijd is, is je grootste vriend Koos Konijn. Koos is altijd vrolijk, wil graag met je op de foto en maakt van jouw vakantie een echt feestje!