Wow, schaatsen onder een echt Corendon vliegtuig!

Nieuws

Heb jij wel eens geschaatst onder een echt vliegtuig? Een gekke vraag natuurlijk, maar het kan nu echt! Bij het Corendon Village hotel is nu de uniekste schaatsbaan van Nederland geopend, hier schaats je onder een echte Boeing 747! Je zwiert langs de grote banden en onder de enorme vleugels door, super gaaf. Dus haal die schaatsen van zolder, prik een weekend en gaan!


1

Genieten van winters vermaak op en om de schaatsbaan

De ijsbaan is maar liefst 338m2 groot, alle plek dus om je schaatsskills te showen en te verbeteren. Vermaak is er ook genoeg, Corendon weten namelijk precies hoe je een dagje uit onvergetelijk kan maken. Geniet van een Live On Ice optreden, struin door de prachtige Wintertuin en geniet na het schaatsen van ouderwets lekkere koek en zopie. Liever even de warmte opzoeken? Je kunt ook een bezoekje brengen aan de bioscoop.

Er zijn diverse arrangementen mogelijk. Een uurtje schaatsen kun je bijvoorbeeld combineren met heerlijke soep, lunch of een diner. De schaatsen kun je zelf meenemen of ter plekke huren. Het Corendon Village Hotel is natuurlijk de ideale uitvalsbasis. Met een binnenzwembad, wellness en een gave skybar is er genoeg te beleven.

2

Praktische informatie voor je bezoek

Het Corendon Village Hotel is vanaf 15 november 2021 tot 5 januari 2022 tijdens Winter Wonderland omgetoverd tot een winters paradijs. De schaatsbaan is elke dag geopend van 13:00 - 20:00.

TIP: Verblijf je in het hotel? Dan kun je zelfs een rondleiding krijgen door de Boeing 747. Dat wordt heerlijk dromen over een leven als piloot of stewardess.

 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 0 (0 reviews)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Nieuws

Kids Vakantiegids Awards winnaars 2023 bekend!

Nieuws

Stem nu op de Kids Vakantiegids Awards 2023

Nieuws

Ontdek de wereld met een Sunweb Cruise!

Nieuws

KERSTVAKANTIETIP: Wunderland Kalkar Walk-In

Nieuws

NIEUWE chalets op Strandpark de Zeeuwse Kust

Nieuws

NIEUW ZWEMBAD Etsi Pool bij Lake Resort Beekse Bergen

Nieuws

NIEUW: FarmCamps De Bonte Fries

Nieuws

NIEUW IN 2023: indoor zwembad bij de Zandstuve

Nieuws

NIEUW: Racen als Verstappen bij Recreatiepark De Boshoek

Nieuws

TUI vliegt nu ook vanaf Rotterdam naar Egypte

Door jou bekeken

Wow, schaatsen onder een echt Corendon vliegtuig!

Nieuws