EuroParcs opent nieuw vakantiepark aan de Maas

Nieuws

Met Pasen opent EuroParcs het gloednieuwe vakantiepark aan de Maas in het Gelderse Kerkdriel. Het vakantiepark heeft een open vaarverbinding, dus je kunt er met het mooie weer heerlijk opuit trekken met een (huur)boot uit de omgeving en het water verkennen. En op het park zelf is ook van alles te doen en beleven voor kids met een animatieprogramma in de zomervakantie, een speeltuin en in het naastgelegen centrum een overdekt zwembad met 40 meter lange glijbaan.

 

 


Ga direct naar...

1

Familiepark aan het water

Resort aan de Maas biedt een divers aanbod aan verblijfsaccommodaties. Je kunt kiezen uit chalets in allerlei groottes: van tweepersoons tot zelfs tienpersoons cottages. Het vakantiepark is geschikt voor gezinnen; er zijn genoeg activiteiten die je kunt doen. Er is 1 kleine speeltuin op het park en 1 grote speeltuin bij het naast gelegen multifunctionele centrum de Kreek waar de kids kunnen ravotten en spelen. Daarnaast is er een beperkt animatieprogramma in de zomervakantie. In het naastgelegen multifunctionele centrum ligt een overdekt zwembad met een 40 meter lange glijbaan, dit zwembad is ook af en toe open om je vakantievriendjes en vriendinnetjes nat te spetteren. Maar het park heeft een  open vaarverbinding, dus met een (huur)boot kun je er heerlijk opuit trekken en af en toe ergens aanmeren om toch een frisse duik te nemen. Op het park is er geen bootverhuur maar er zijn in de omgeving verschillende leuke jachthavens voor het huren van bootjes.

Wist je dat... EuroParcs nog drie vakantieparken in Gelderland heeft? Resort De AchterhoekResort De Wije Werelt en Resort Veluwemeer hebben ook alles in huis om gezinnen een leuk weekendje weg of vakantie te bieden in eigen land.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 0 (2 reviews)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Nieuws

NIEUW: Ontmoet Koen en Kiki op Recreatiepark De Boshoek

Nieuws

Lekker griezelen bij eerste keer Halloween in Slagharen

Nieuws

Met Corendon Airlines naar Curaçao

Nieuws

Dormio resort Maastricht nieuwe verandawoningen

Nieuws

Feest mee op het Slagharen Festival op 27 mei!

Nieuws

NIEUW: Spring! in Attractiepark Slagharen

Nieuws

YES! Nu ook vanaf Antwerpen met TUI naar de Zuid-Europese zon

Nieuws

WORLD HAPPINESS REPORT 2023: Finland, Denemarken en IJsland in de top 3

Nieuws

NIEUW: Hotel Esperides Beach Family Resort met Sparky Kidsclub

Nieuws

NIEUW bij Slagharen: Red Bandits Adventure

Door jou bekeken

EuroParcs opent nieuw vakantiepark aan de Maas

Nieuws