Overname FarmCamps de Bosrand door boer Martijn & boerin Naduah

Overname FarmCamps de Bosrand door boer Martijn & boerin Naduah

04-01-2021

Vanaf 2014 werd FarmCamps de Bosrand gerund door boer Jacob en boerin Ellis. De melkveehouderij is sinds deze week overgenomen door Martijn en Naduah. Koeien vind je inmiddels niet meer bij De Bosrand, maar wel heel veel andere dieren, zoals pony’s en ezels, alpaca’s, konijntjes en meer! Voor een onvergetelijke boerderijvakantie zit je op deze Drentse boerderij he-le-maal goed. 

Glamperen op een boerderij

FarmCamps de Bosrand ligt in het Drentse Ellertshaar waar je vanuit je Glamping Tent zó het grote bos in loopt of fietst. Verscholen tussen de bomen ligt een heerlijk natuurmeertje om in te plonsen of om op te SUP-pen. Wie van dieren houdt, zit helemaal goed op deze boerderijcamping. Geiten, katten, herten, kippen en ook alpaca’s, ezels en pony’s ga je hier allemaal ontmoeten. Ga jij mee met Boer Martijn op huifkartocht? Of speel op de trampoline, skelter rond over het terrein en beleef een beestachtige vakantie!

BoerenKnecht Diploma

Wil jij álles weten over het leven op de boerderij? Met de boerderij-activiteiten leer jij alles over de dieren op de boerderij. Voltooi alle boerenopdrachten in het BoerenPaspoort en ontvang het enige echte BoerenKnecht Diploma. Cool!

FarmCamps Boerderijen

Onze detectives Ella, Abel, Siem en Reza bezochten eerder FarmCamps Hoeve Sonneclaer, ook gelegen in het weiland van Drenthe. Bekijk alle FarmCamps boerderijen en maak jouw keuze voor dé leukste boerderij! 

Laatste nieuws artikelen
Nieuw bij De Leistert: Hyperbowling & Adventure 18-holes golfbaan

Nieuw bij De Leistert: Hyperbowling & Adventure 18-holes golfbaan

Op Recreatiepark De Leistert zijn er talloze faciliteiten voor kinderen. Deze winter werden de bowlingbanen in de Plaza onder handen genomen, waardoor maar liefst 4 gloednieuwe Hyperbowling banen met spelelementen ontstonden. Daarnaast wordt er een geheel vernieuwde adventure golfbaan geopend, met 18 uitdagende holes. Met wie wil jij deze unieke bowling & golf experience beleven? 

Exclusieve Voorjaarsdeal bij De Leistert: tot 25% korting!

Exclusieve Voorjaarsdeal bij De Leistert: tot 25% korting!

BUITEN-speelliefhebbers: dit voorjaar wordt het BUITEN-gewoon genieten bij Recreatiepark De Leistert. Niet alleen vanwege de supercoole buitenactiviteiten in de natuur, maar ook vanwege extra Kids Vakantiegids korting van 5% bovenop de vroegboekkorting van 20%! Boek je voor 1 februari 2021 jouw verblijf in een 5-, 6- of 7-persoonsbungalow bij De Leistert, dan profiteer je hierdoor van kortingen tot maar liefst 25%.

Vernieuwde en uitgebreide faciliteiten bij Landal Land van Bartje

Vernieuwde en uitgebreide faciliteiten bij Landal Land van Bartje

Goed nieuws voor klim- en klauteraars, want de binnenspeelplaats in Bartje’s Boerderij is vergroot én vernieuwd. Spelen met zand en water kan nu in het 400 vierkante meter grote speelparadijs! Daarnaast is het terrein rondom de entree, de brink en het speelterrein opnieuw ingericht. Zo vind je bij de entree een nieuw gedeelte voor pony’s en heeft de receptie een bloementuin gekregen. In het voorjaar van 2021 komt er een speelveld, pumptrack en adventure golf. En voor fietsliefhebbers: een breed assortiment aan kinderfietsen, pumptrackfietsen, e-bikes, skelters en supercoole MTB en pumptracklicnics.

Nieuw Indoorspeelparadijs én Subtropisch Zwembad bij Landal Lommerbergen

Nieuw Indoorspeelparadijs én Subtropisch Zwembad bij Landal Lommerbergen

In de Limburgse natuur ligt één van de leukste vakantieparken van Landal: Landal de Lommerbergen. Het park is al meer dan vijftig jaar oud en om deze nieuwe levensfase in te luiden breidt zij enorm uit. Zo biedt Landal De Lommerbergen 100m2 méér kinderspeelplezier dan voorheen. Het Avontureneiland is voorzien van nieuwe toestellen met waterelementen, is er een Sports Arena aangelegd en in 2021 wordt het genieten voor waterratjes met een nieuw, spectaculair Subtropisch Zwembad mét twee waterglijbanen.

Gloednieuwe SunLodge Yucca: kamperen in Luxe!

Gloednieuwe SunLodge Yucca: kamperen in Luxe!

De gloednieuwe SunLodge Yucca is nét een vakantiehuis, maar dan in de vorm van een tent. Deze glamping accommodatie op Camping Birkelt is geschikt voor 4 personen. Met twee slaapkamers, waarvan één met stapelbed, is het dé ideale glampingtent voor gezinnen met kinderen.

WIN een reisbudget van € 4.000,- bij TUI voor zomer 2021!

WIN een reisbudget van € 4.000,- bij TUI voor zomer 2021!

Begin het nieuwe jaar goed met een reisbudget van maar liefst € 4.000,-. Wat moet je doen? Je kiest bij TUI jouw favoriete vakantie, zoals een exotische droomvakantie of een actieve all-in vakantie met toffe activiteiten zoals kanoën of kayakken, en je maakt kans op een zonnige zomer 2021! Heerlijk vooruitzicht, toch?!