Vakantieparken & Campings vanaf 1 juli weer open!

Nieuws

Goed nieuws! Vakantieparken, bungalowparken en campings mogen vanaf 1 juli weer helemaal open! Hoewel je op een groot aantal van deze vakantieparken en campings ook nu al gewoon kunt overnachten, zijn per 1 juli veel faciliteiten en voorzieningen ook weer geopend, zoals het binnenzwembad! Dat wordt spetteren!


Er komt een maximum voor het aantal gasten om de veiligheid te waarborgen, maar dat mag de pret niet drukken. Terrassen en horeca zijn per 1 juni alweer geopend en per 1 juli gezamenlijke voorzieningen als douche- en toiletgebouwen. Enn.. voor de waterratjes is er dus héél goed nieuws: binnenzwembaden mogen vanaf 11 mei weer open. Spetteren, kliederen, klimmen en klauteren. We mogen ons nu écht weer gaan verheugen op een onvergetelijke zomervakantie! 

Hoe zit het met dierentuinen en attractieparken?
Dierentuinen en attractieparken vallen onder de bevoegdheid van gemeenten, vandaar dat het kabinet daar niet over beslist. Wanneer de maatregelen van het RIVM gewaarborgd kunnen worden, is het afwachten tot de dierentuinen en attractieparken weer opengaan. Het aantal personen dat een park mag gaan bezoeken, zal wél een stuk minder gaan worden. Het kopen van een ticket, voorafgaand je bezoek, kan een nieuwe methode zijn die zij gaan implementeren. 

Zo liet Safaripark Beekse Bergen onlangs weten dat zij looproutes met eenrichtingsverkeer hebben gerealiseerd. Het krokodillenverblijf gaat helaas dicht en het gebied 'Edge of Africa', waar bezoekers tussen de maki's lopen, is ook verboden terrein geworden. Vakantiepark Beekse Bergen en Safari Resort Beekse Bergen zijn wel weer geopend. Op een plek, omgeven door bos en water, geniet je van de natuur en elkaar. Wist je dat je vanaf het Safari Resort zó uitkijkt op de savanne met wilde diertjes?

Vakantiepark Efteling Bosrijk opent ook weer haar deuren vanaf 8 mei. Dit is zonder toegang tot de Efteling, het attractiepark is namelijk nog dicht. Het park is een ideale plek om even helemaal tot rust te komen en volledig te genieten van de natuur. In het aangrensende natuurgebied ligt een Keienspoor voor de kids! In restaurant Eethuys op het vakantiepark is het mogelijk te ontbijten, lunchen en dineren op aangepaste wijze. Let wel: de zitgelegenheden zijn alleen open voor gasten die gebruik maken van de familiekamers!

TIP: Boek nú je reis voor het te laat is
Heb jij je vakantie nog niet geboekt voor deze zomer? Boek dan nu jouw bungalow, glampingtent of chalet om ervoor te zorgen dat jij straks heerlijk kunt genieten. Of wat dacht je van een heerlijke vakantievilla met net wat extra luxe? Gewoon omdat we dat wel verdiend hebben, na al dat thuiszitten. Aan zee of aan het water, in de natuur en mét extra faciliteiten, zoals een privé sauna, grote trampoline of patio-stookplaats met open haard. 

Maatregelen
Op ieder vakantiepark en op iedere camping gelden uiteraard diverse maatregelen om de veiligheid te waarborgen. De 1,5 meter afstand-regel blijft een strenge maatregel en ook dienen we onze handen goed te blijven wassen.

Bekijk het aanbod aan vakantieparken in Nederland of ga voor een te gekke camping in Nederland en geniet deze zomer van een heerlijke vakantie!

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 0 (0 reviews)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Nieuws

NIEUW: Ontmoet Koen en Kiki op Recreatiepark De Boshoek

Nieuws

Lekker griezelen bij eerste keer Halloween in Slagharen

Nieuws

Met Corendon Airlines naar Curaçao

Nieuws

Dormio resort Maastricht nieuwe verandawoningen

Nieuws

Feest mee op het Slagharen Festival op 27 mei!

Nieuws

NIEUW: Spring! in Attractiepark Slagharen

Nieuws

YES! Nu ook vanaf Antwerpen met TUI naar de Zuid-Europese zon

Nieuws

WORLD HAPPINESS REPORT 2023: Finland, Denemarken en IJsland in de top 3

Nieuws

NIEUW: Hotel Esperides Beach Family Resort met Sparky Kidsclub

Nieuws

NIEUW bij Slagharen: Red Bandits Adventure

Door jou bekeken

Vakantieparken & Campings vanaf 1 juli weer open!

Nieuws