Ardoer.com

Ardoer.com

Ardoer biedt 32 top kwaliteitscampings aan in Nederland! Ardoer heeft een uitgebreid aanbod voor zowel kamperen als (bijzondere) verhuuraccommodaties. Kinderen tot 2 jaar vieren hun vakantie zelfs gratis bij Ardoer! Dus of je nu wilt slapen in een échte XXL-boomhut, een helikopter, in een indianentipi, een luxe huisje of gewoon lekker in je eigen tent of caravan, de keuze is reuze. Voor kids is er genoeg te beleven op de campings van Ardoer. Zo kun je een plons nemen in het zwembad of spetteren in een van de waterspeeltuinen, heerlijk klimmen en klauteren in het bos of de mooiste zandkastelen bouwen op het strand. Alle Ardoer campings hebben in de vakanties en het hoogseizoen ook een tof animatieprogramma.

Time to play!

Op de campings is van alles te doen voor kinderen. Naast een scala aan speeltuinen zijn er ook waterspeeltuinen, overdekte zandspeelplaatsen, piratenschepen, airtrampolines, trampolineparken, indoor speeltuinen, natuurhutten, vogelhuisjes, game rooms, en nog veel meer te vinden bij Ardoer in Nederland. Daarnaast zijn er ook campings die beschikken over speciaal kindersanitair, aparte peuter- en kleuter zwembaden waarbij je de kleintjes goed in de gaten kunt houden, kindertheater, kinderboerderijen en speciale kindermenu's in de horeca. Je kunt dus op en top genieten met kinderen op een van de Ardoer campings.

 

Uniek overnachten

Hoe zou het zijn om te kamperen in een echte boomhut? Bij Ardoer hoef je hier niet over te fantaseren, maar kan dit ook echt in de XXL-Boomhut bij Camping de Reeënwissel. Dit avontuur begint midden in het bos, onder aan een touwbrug, waar je omhoog loopt naar de veranda. Vanaf de veranda kan je tussen de boomtoppen door naar wild zoeken.

Of slapen in een heuse Tipi Tent. Dat kan bij Vakantiedorp de Jutberg. Wat is er nu leuker om een keer indiaantje te spelen in je vakantie? Niets toch? Spannend overnachten of gewoon een dagje in de tent, het kan allebei. De kids zullen het te gek vinden! Hun vriendjes raden nooit waar ze geslapen hebben tijdens hun vakantie!

Bij Ardoer zijn er nog meer spannende en originele accommodaties te huur! Wat dacht je van slapen in je eigen woonwagen Camping de Hertshoorn? Of slapen in een van de strandlodges bij Strandpark de Zeeuwse Kust.

 

Kinderanimatie

Bij Ardoer hebben de campings een leuk eigen kinderanimatieprogramma. Spelen, sporten, zwemmen, knutselen, dansen; alles kan bij de kidsclubs op de verschillende campings! Wat dacht je van heerlijk broodjes bakken op een echt kampvuur? Horen jullie het vuur al knetteren? Of op speurtocht naar een slechterik! Kunnen jouw kids hem vangen? Of doe met de kids mee aan leuke en gekke spelletjes, zoals Frisbee Bal! Je hebt geen bal om mee te scoren, maar een frisbee! 

 

Indoor en outdoor spelen

Bij een aantal campings is er een super coole indoorspeeltuin te vinden! De kids zullen niet weten waar ze moeten beginnen! Lekker wegduiken in de ballenbak met duizenden gekleurde ballen, roetsjen van de glijbaan of klauteren over de vele plateaus tot aan het plafond! Of wat dacht je van een speelzolder? Hier kunnen de kids hun fantasie uitleven in de 'winkeltjes'. En kids springen ook eindeloos op een grote air trampoline of in een trampolinepark! Op elke camping is wel iets leuks te vinden.

 

Kijk hier voor een overzicht met het volledige kampeer- en verhuuraanbod van Ardoer.

Deel sterren uit!

Ik geef Ardoer.com:

Score: 4 sterren uit 4 beoordelingen

Lees meer ▾
Top 6 Ardoer.com
Camping de Pekelinge
Nederland, Zeeland

Camping de Pekelinge ★ ★ ★ ★ ★

 • Overdekt zwembad & waterspeeltuin
 • Indoor spelen & dierenweide
 • Klimmen, boogschieten & lasergamen
1
Camping Julianahoeve
Nederland, Zeeland

Camping Julianahoeve ★ ★ ★ ★ ★

 • Zwemparadijs met 80 meter turboglijbaan met lichteffecten
 • Juultjes spraypark met fonteintjes & splashers
 • Grote indoorspeeltuin Atlantica & gezellig animatieteam
2
Camping De Meerpaal
Nederland, Zeeland

Camping De Meerpaal ★ ★ ★ ★

 • Grootste speelschip van Nederland
 • Waterspeeltuin
 • Unieke ligging aan de voet van de duinen
3
Camping Ginsterveld
Nederland, Zeeland

Camping Ginsterveld ★ ★ ★ ★

 • Overdekt zwembad met 40 meter glijbaan
 • Overdekte zand- en waterspeelplaats
 • Gave speelbunker
4
Camping Scheldeoord
Nederland, Zeeland

Camping Scheldeoord ★ ★ ★ ★

 • Binnenzwembad met kidsbad & glijbaan
 • Verwarmd buitenbad & Scheldestrand
 • Overdekt spelen & gave animatie
5
Camping Ons Buiten
Nederland, Zeeland

Camping Ons Buiten ★ ★ ★ ★

 • Hummelhonk met XXL legoblokken
 • Dichtbij strand
 • Zwembad met peuterbad & speciale dreumesveldjes
6

Bekijk locatie op google maps

Overlayer