Buro Scanbrit

Buro Scanbrit

Buro Scanbrit verzorgt al jaren gezinsvakanties naar onder andere Engeland, Ierland, Denemarken en Schotland. Naast vele actieve rondreizen voor kinderen en familie door heel Noordwest-Europa verzorgen ze ook unieke reizen zoals een houtvlotvakantie door Zweden of wintervakantie met husky's in Finland.

Kinderfaciliteiten? Buro Scanbrit heeft een aparte sectie familievakanties. Hier vindt u reizen die speciaal zijn afgestemd op de wensen en behoeftes van gezinnen. Vaak beschikken vakantiewoningen over kinderfacilteiten. 

Kinderkorting? Afhankelijk van de bestemming en het type vakantie.

Meer informatie of boeken? Kijk op buroscanbrit.nl.

Buro Scanbrit is dé vakantiespecialist naar Noordwest-Europa. Buro ScanBrit, voorheen Buro Scandinavia en Buro Britain, biedt reizen aan naar naar Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, IJsland, Groenland, Spitsbergen, Engeland, Schotland, Wales, Kanaaleilanden en Ierland. Buro ScanBrit zorgt ervoor dat de vakantie onvergetelijk wordt voor de kinderen en waar kan dat beter dan in landen met héél veel natuur? Vakanties met kindvriendelijke vakantieparken, bijzondere activiteiten en  tot de verbeelding sprekende verhalen die je onderweg tegenkomt. Treed in de voetsporen van Koning Arthur en wordt geridderd op een burcht, speur in eindeloze bossen naar de reusachtige eland, vaar op een vlot over prachtige meren en bouw zandkastelen aan het strand. Altijd in prachtige natuur en omgevingen en altijd een belevenis!

Buro ScanBrit biedt allerlei verschillende familievakanties aan. Zo zijn er familierondreizen, bijvoorbeeld langs de Zuid-Engelse kust van Dover naar Cornwall waarbij je onderweg verblijft op kindvriendelijke vakantieparken, maar zijn er ook reizen naar Zweden waarbij je op vlotten vaart, stedentrips naar Dublin bijvoorbeeld of vakanties naar IJsland waarbij je op zoek gaat naar het Noorderlicht. Ook zijn er familie winterreizen waarbij je naast skiën en snowboarden ook husky- en sneeuwscooter safari’s kunt doen bijvoorbeeld Fins Lapland. Tijdens de rondreizen heb je altijd de zekerheid dat de kinderen niet alleen van de prachtige landschappen genieten maar ook van attractieparken, dierenparken en natuurlijk entertainment in het vakantiepark. En dan de verhalen die je tegenkomt: Robin Hood, Koning Arthur en Harry Potter in Engeland, het monster van Loch Ness in Schotland en vikingen in Noorwegen... Zo wordt een vakantie een avontuurlijke belevenis! Niets is vervelender dan wanneer je kinderen “Boring, boring!” roepen tijdens een vakantie. Zelf ontspannen als ouders is zo veel makkelijker als de kinderen zich kunnen vermaken. Een vakantie moet onvergetelijk zijn en niet saai en dat begrijpt Buro ScanBrit.

Beste reisorganisatie naar Noordwest-Europa

De reisspecialisten van Buro ScanBrit kennen alle bestemmingen uit eigen ervaringen en weten daarom precies waar het echt leuk en mooi is voor gezinnen met kinderen. Ze bieden kwaliteit, gemak en persoonlijk advies. Buro ScanBrit is niet voor niks al 16 keer uitgeroepen tot beste reisorganisatie naar Noordwest-Europa en in 2016 verkozen tot beste reisorganisatie in de categorie ‘Autovakanties’! Naast ruime kennis en betrokken service maakt Buro ScanBrit zich ook sterk voor het behoud en verbetering van de kwaliteit van natuur en cultuur op alle bestemmingen. Zo doet ze haar uiterste best om de producten zo milieu-verantwoord mogelijk samen te stellen en om respectvol om te gaan met cultuur, flora en fauna.
 
Buro ScanBrit is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Deel sterren uit!

Ik geef Buro Scanbrit:

Score: 4 sterren uit 10 beoordelingen

Lees meer ▾
Top 6 Buro Scanbrit
Vakantiewoning Tilford Woods
Engeland, Zuid Engeland

Vakantiewoning Tilford Woods ★ ★ ★ ★

 • Luxe slapen in het bos
 • Dichtbij Alton Towers en Legoland Windsor
 • In omgeving paardrijden, fietsen en golfen
1
Haggerston Castle Holiday Park
Engeland, Noord Engeland

Haggerston Castle Holiday Park

 • Vlakbij het Harry Potter kasteel
 • Cool klimtouwparcours voor kids
 • Omringd door sprookjesachtige kastelen
2
Quay West Holiday Park
Engeland, Midden Engeland

Quay West Holiday Park ★ ★ ★ ★

 • Schitterend gelegen vakantiepark
 • Binnenzwembad, buitenzwembad & kinderbad
 • Indoorspeelplaats & kinderclub
3
Rondreis
Engeland, Zuid Engeland

Rondreis "Charles", Engeland

 • Op avontuur in Kent & chillen aan de zuidkust
 • Citytrippen in New Castle en Londen
 • Verlenging naar het ruige Wales mogelijk
4
20-/21-daagse autorondreis 'Sture' door Zweden
Zweden, Svealand

20-/21-daagse autorondreis 'Sture' door Zweden

 • Kano- en houtvlotvaren of fietsen door de bossen
 • Bezoek het huis van de Kerstman in Tomteland
 • Slapen midden in de ruige natuur
5
St.Giles Hotel
Engeland, Londen

St.Giles Hotel ★ ★ ★

 • Midden in Bloomsbury - Londen
 • Zwembad
 • Fitness & Schoonheidssalon
6

Bekijk locatie op google maps