Dormio

Dormio

De luxe familieresorts en hotels van Dormio vind je in verschillende Europese landen en op Bonaire. Zo genieten jullie van een heerlijke zonvakantie op een absolute toplocatie of van een familievriendelijke wintersport in luxe wellness resorts. Bij Dormio boek je jullie vakantie voor een klein gezin tot een grote familie voor max. 20 personen. En dat altijd zonder boekingskosten. De filosofie van Dormio luidt: "Onze vakantieresorts en hotels bieden een onbezorgde vakantie en een optimale vakantiebeleving van de gast."  Laat de vakantie maar beginnen! 

Dormio Wintersport

Op wintersportvakantie bij Dormio ben je verzekerd van luxe. Niks zo lekker als na een intensieve dag op de latten bijkomen in luxe en een mooi winter-wellness resort. Bij wintersport hoort natuurlijk ook gezelligheid en een après ski feestje kan dan zeker niet ontbreken. Vink deze USP maar af, want bij elk resort van Dormio staan jullie gezellig te feesten met de familie. De wintersport hotels en resorts van Dormio liggen altijd aan of in de buurt van de mooiste pistes. Met het hele gezin van de berg af skiën.

Dormio Zonvakanties

Een zonvakantie bij Dormio boek je 100% op een toplocatie. Denk aan: dicht bij het strand en het centrum om de hoek. Daarbij boek je een zonvakantie bij Dormio misschien wel met een Scherpe Dormio Deal. Een dagje zandkastelen bouwen of vliegeren op het strand. Dat is de vakantie nog eens lekker beginnen! Naast de Scherpe Dormio Deals worden vakanties ook vaak met Zonnige Kortingen aangeboden. 

Voor de kinderen is er altijd wel een Fun & Entertainment programma. Bijvoorbeeld de Mio Kids Club is erg populair. Hier wordt met de kinderen gedanst, gespeeld en geknuffeld. 

Deel sterren uit!

Ik geef Dormio:

Score: 5 sterren uit 2 beoordelingen

Lees meer ▾
Top 3 Dormio
Dormio Hotel de Prins van Oranje
Nederland, Limburg

Dormio Hotel de Prins van Oranje ★ ★ ★ ★

  • Binnenzwembad met kronkelglijbaan, apart peuterbad en waterattractie
  • Van shoppen tot fietsen of wandelen en 15% korting op golfen
  • Super-de-luxe kamers
1
Dormio Resort Obertraun
Oostenrijk , Salzburgerland

Dormio Resort Obertraun ★ ★ ★ ★

  • Direct aan Hallstättersee
  • Watersport & bergsport
  • Mio Kids Club Obertraun
2
Dormio Resort Obertraun
Oostenrijk Salzburgerland, Salzburgerland overig

Dormio Resort Obertraun ★ ★ ★ ★

  • Overnachten in een luxe chalet
  • Eindeloos veel wintersportmogelijkheden
  • Check: Mio Kids Club Obertraun
3

Bekijk locatie op google maps