Bollo Club

Bollo Club

Met de Bollo Club verveelt geen enkel kind zich tijdens een verblijf bij Landal. De mascotte van Landal Greenparks, Bollo, zorgt ervoor dat er altijd iets leuks te doen is! Bollo de beer kan niet praten, maar geeft wel heel graag handjes aan iedereen. En misschien geeft hij zelfs nog wel een dikke knuffel! De Landal Bollo Club is er speciaal voor kids van 4 tot en met 12 jaar. Lees meer

Bollo Club

Met Bollo in de buurt vermaken de kids zich altijd op een van de mooie vakantieparken van Landal Greenparks. Bollo de beer is de vriendelijke mascotte van Landal, die altijd zwaait naar kinderen. Maar kinderen kunnen ook spelen met Bollo. Verveling komt dan ook niet voor! Hoe kan het ook anders, want op de parken van Landal Greenparks is natuurlijk al genoeg te doen. 

Om een superleuke vakantie te beleven, heeft Bollo de Bollo Club opgericht, die je op alle parken tegenkomt. In de Bollo Club kunnen kinderen van 4 tot en met 12 jaar onder begeleiding van volwassenen lekker spelen en lachen, maar ook leren. Wat dacht je van lekker klimmen, klauteren en knutselen?

Bollo de beer

Bollo de beer kom je op alle parken van Landal tegen. Bollo loopt gewoon over het hele vakantiepark rond. Maar Bollo weet de kids ook te vinden. Daarom zul je de beer ook vaak zien in het indoor speelparadijs. Daar speelt Bollo met de kids. Wie een handje wil geven aan Bollo, kan dat natuurlijk ook doen. Ook kun je zomaar een dikke knuffel van Bollo de beer krijgen!

Bollo en zijn vrienden

Bollo is niet alleen op het park. Natuurlijk heeft de lieve Landal-beer ook vriendjes. Dat zijn Lava Lamos en Professor Pieter Ploff. Vergeet ook Puk & Pelle niet!

Lava Lamos & Professor Pieter Ploff

De verstrooide professor Pieter Ploff en de gekke Lava Lamos beleven doldwaze avonturen bij Landal Greenparks! Deze twee knotsgekke types, die vriendjes zijn van Bollo de beer, treden op in het te gekke kindertheater. De professor is een echte ontdekkingsreiziger en houdt van de natuur. Een echte professor doet natuurlijk allerlei proefjes. En die gaan niet altijd even goed! Daardoor stond er ineens een vrouwtje in de rook; Lava Lamos. Professor Pieter Ploff en Lava Lamos zijn nu dikke vrienden, ook al haalt ze soms ondeugende grapjes uit! Ook daardoor lopen de experimenten niet altijd even goed af…

Puk & Pelle

Puk en Pelle zijn ook dikke vrienden van Bollo de beer en geven twee keer per week een theatershow. Dit gebeurt op de parken Landal Het Vennenbos en Landal De Lommerbergen. In hun Tuf Tuf de Thuiswagen reizen ze het park rond. Daar zat op een dag ineens een vreemde vogel bij. Dat is Dokus de allerlaatste dodo. De snuiters, zoals het volkje van Puk & Pelle heet, leefden vroeger al in de bossen bij het vakantiepark. Kom genieten van de spannende en gekke verhalen van Puk & Pelle!

Bollo-app

Wist je dat Bollo sinds kort een eigen app heeft? Deze is speciaal voor kids van 2 tot 6 jaar. In deze gratis app gaan kids op ontdekkingsreis met Bollo. Ga mee naar het strand, de bergen of het bos met leuke verhaaltjes en spelletjes. Ook heeft Bollo een eigen tv-serie die je via de app kunt kijken. In 'De avonturen van Bollo' beleeft Bollo massa's avonturen samen met zijn vrienden Bijtje, Egel en Saar. Zo gaan ze kamperen, vliegeren, schatzoeken en nog veel meer. De serie bestaat uit 12 afleveringen. 

 

 

Kids arrangement met Bollo

Landal Greenparks heeft allerlei leuke arrangementen samengesteld waarin Bollo de hoofdrol speelt. Hieronder staan de kinderarrangementen voor je op een rij. Om direct een arrangement te boeken klik je hier.

Meet & Greet met de Landalsterren

Ontmoet Bollo of één van zijn vrienden tijdens je verblijf op een Landal vakantiepark. Superleuk en superspannend tegelijk! Je krijgt dan ook nog een Bollo knuffel cadeau! Vooral erg leuk als één van de kinderen jarig is.

Baby-arrangement

Bollo vind je ook in het baby-arrangement terug. Je krijgt bij boeking een Bollo-slabber of Bollo-zwemvleugels, naast de huurfietsen met kinderzitje voor 1 dag een gourmetarrangement voor 2 personen en twee zwemluiers.

(O)pa en (O)ma-arrangement

Opa’s en oma’s, of papa’s en mama’s kunnen in het speciale (O)pa en (O)ma-arrangement kiezen voor een Bollo kleurboek met kleurtjes! Daarnaast krijg je in dit pakket een natuurboek van Natuurmonumenten, een ontbijt voor 3 personen, frites met warme snack voor 3 personen en een gourmetarrangement.

Never Forget Bollo pakket mini

Helemaal fan van Bollo? Boek dan het Never Forget Bollo pakket bij! Het pakket mini bestaat uit een toilettas van Bollo, een echte Bollo knuffel en het Bollo voorleesboek.

Never Forget Bollo pakket maxi

Ben je een nóg grotere fan van de lieve knuffelbeer? Voeg dan het Never Forget Bollo pakket maxi pakket toe aan je boeking. Je krijgt een fantastisch vakantiepakket met een super mooie Bollo rugzak. Die rugzak is goed gevuld met Bollo’s grote kleur- en doe-boek, een mooi blikje met speciale Bollo-kleurpotloden, het Bollo voorleesboek, een CD met alle leuke liedjes en dansjes van Bollo en natuurlijk de echte Bollo knuffel!

Praktische informatie

- Meet & Greet Landalsterren op Landal Wirfttal, Landal Kasteeldomein De Cauberg, Landal Beach Resort Ooghduyne en Landal Waterparc Veluwemeer zijn alleen te reserveren voor de vakantieperiodes.
- Arrangementen zijn niet op elk park mogelijk. Kijk voor de mogelijkheden van het park van je voorkeur op de website van Landal Greenparks.
- Puk & Pelle zijn alleen te zien op de Landal-parken Het Vennenbos en De Lommerbergen.

Deel sterren uit!

Ik geef Bollo Club:

Score: 4 sterren uit 10 beoordelingen

Lees minder ▴

Top 6 Bollo Club

Landal Het Vennenbos
Nederland, Noord-Brabant

Landal Het Vennenbos ★ ★ ★ ★ ★

 • Subtropisch zwemparadijs met Black Hole slide, watervallen & Kids Junglebad
 • Grote Indoorspeelplaats
 • Kidsanimatie met Puk & Pelle en Bollo
1

Landal Het Vennenbos ★ ★ ★ ★ ★

1 Landal GreenParks

Landal GreenParks

Landal De Lommerbergen
Nederland, Limburg

Landal De Lommerbergen ★ ★ ★ ★

 • Subtropisch zwembad & Indoor speelparadijs
 • Kidsclubs & gave tiener activiteiten
 • Kinderboerderij & Sprookjesminigolf
2

Landal De Lommerbergen ★ ★ ★ ★

1 Landal GreenParks

Landal GreenParks

Landal Het Land van Bartje
Nederland, Drenthe

Landal Het Land van Bartje ★ ★ ★ ★ ★

 • Indoor zwembad met speeltoestellen, coole slides & kinderbad
 • Veel ponypret op de Ponyranch
 • Speciale baby- en peuterbungalows
3

Landal Het Land van Bartje ★ ★ ★ ★ ★

1 Landal GreenParks

Landal GreenParks

Landal Rabbit Hill
Nederland, Gelderland

Landal Rabbit Hill ★ ★ ★ ★ ★

 • Binnen- en buitenzwembaden met waterattracties
 • Bollo Indoor speelpaleis & Kids Club
 • Op ca. 10 km afstand van Pretpark Julianatoren
4

Landal Rabbit Hill ★ ★ ★ ★ ★

1 Landal GreenParks

Landal GreenParks

2 Landal Campings

Landal Campings

Landal Hoog Vaals
Nederland, Limburg

Landal Hoog Vaals ★ ★ ★ ★ ★

 • Op en tussen de heuvels van Zuid-Limburg
 • Overdekt zwembad met glijbaan en peuterbad
 • Lekker uitleven in de Bollo Club en het indoorspeelparadijs
5

Landal Hoog Vaals ★ ★ ★ ★ ★

1 Landal GreenParks

Landal GreenParks

Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad
Nederland, Zeeland

Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad ★ ★ ★ ★ ★

 • Op steenworp afstand van het strand
 • Speciale kinderbungalows
 • Binnenzwembad en Indoorspeelplaats
6

Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad ★ ★ ★ ★ ★

1 Landal GreenParks

Landal GreenParks

Bekijk locatie op google maps

Top aanbiedingen Bollo Club

Last minute korting tot 30% | Landal GreenParks

Last minute korting tot 30% | Landal GreenParks Korting tot 30%

Op zoek naar een voordelig geprijsd vakantiepark met subtropisch zwemparadijs? Check de Landal selectie en boek bijvoorbeeld Landal De Lommerbergen en Het Vennenbos met 30% korting.

Bekijk aanbieding »