Subtropisch Landal

Subtropisch Landal

Subtropische dromen? Op de vakantieparken van Landal worden ze werkelijkheid. Duik in het Junglebad, roetsj van de wildwaterbaan of bedwing de meterslange waterglijbaan. En de allerkleinste waterratjes spetteren en spatteren heerlijk in het peuterbad. Maar er is meer! Ga je met ons mee op subtropisch avontuur bij Landal?

Landal Het Vennenbos: check, check, dubbel check!

Golfslagbad, check. Waterval, check. Kids junglebad, check. KinderDoeBad, check. Lazy River, check. Black Hole glijbaan met sterrenhemel en signal lights, check. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Landal Het Vennebos  is een subtropisch zwemparadijs voor jong en oud. Je kan er tegen betaling zelfs een lesje duiken volgen. Hoe gaaf is dat! Op iedere 2e en 4e vrijdag van de maand kun je gezellig komen disco zwemmen met al je vriendjes! De discolampen gaan dan aan en een dj draait bekende Top 40 beats!

Landal Het Vennenbos: check, check, dubbel check!
Landal De Lommerbergen: eindeloze waterpret!

Landal De Lommerbergen: eindeloze waterpret!

Urenlange waterpret beleef je bij Landal De Lommerbergen! Met de meterslange glijbanen, het Kids Junglebad en het golfslagbad verveel jij je geen moment! Voor de kids een en al gespetter en gespatter. Dat is wel heel veel waterfun in het subtropisch zwemparadijs! Dit heerlijke vakantiepark heeft voor papa en mama een Exotic Garden, waar je geniet van het subtropisch zwemparadijs met kruidenbaden, infraroodcabines en snelbruiners.

Te gekke zwemparadijzen bij Landal GreenParks!

Landal heeft naast deze te gekke subtropische waterparadijzen een aantal parken met supergave zwemparadijzen! Check deze hier! 

Landal Seawest: speelplezier voor iedereen!

Roetsj met een band over de waterglijbaan, met vriendjes en vriendinnetjes bommetjes maken of ga de uitdaging aan in een wedstrijdje van de glijbaan op Landal Seawest. Door de grotten heen laat jij jezelf meevoeren met de stroomversnelling. Ook de 110 en 115 meter lange waterglijbaan zijn een en al waterfun! Roetsjen, plonsen en spetteren. De allerkleinsten genieten van het peuterbadje met kleine, leuke glijbaantjes. Waterplezier voor echt iedereen! Duik, spetter, zwem en bubbel lekker rond! 

Landal Seawest: speelplezier voor iedereen!
Roetsj van de waterbaan op Landal Salztal Paradies

Roetsj van de waterbaan op Landal Salztal Paradies

Plons in het golfslagbad. Roetsj van de glijbaan. Bubbel in de whirlpool. Ultiem vakantieplezier gaat vaak samen met waterpret. Daar weten ze bij Landal Salztal Paradies alles van. Op dit park is een enorm zwemparadijs te vinden met een golfslagbad, wildwaterbaan, reusachtige bandenglijbaan, een whirlpool en kinderbad. In de Kinderclub kan naar hartenlust worden geknutseld of gaan jullie de strijd met elkaar aan in een bowlingtoernooi. Om het verblijf van de kids helemaal compleet te maken, kan een speciaal kinderappartement worden geboekt. Dit appartement heeft een verfrissende kikkerdouche in de badkamer voor extra badderplezier. Op het krijtbord staat precies wie waar slaapt. En dat kan zomaar eens bovenin het stapelbed zijn!

Op spetterende ontdekkingsreis in Hof van Saksen

Op Hof van Saksen ga je op een spetterende ontdekkingsreis in het zwemparadijs. Dit 5-sterren vakantieresort heeft vier supercoole glijbanen, waaronder de langste trechterglijbaan ter wereld: Saltato. Deze 195 meter lange waterglijbaan met wel 4 trechters schieten jou in een 2-persoonsband heen en weer. Durf jij het aan?! Daarnaast heeft dit park de grootste indoor bandenglijbaan ter wereld: Bandenslide Bombo. Na een vrije val van 10 meter komt de band terecht in de immens grote halfpipe. In de hoogste bandenglijbaan van de Benelux, Intenso, mag jij zelf de lichteffecten kiezen. Tot slot zoef jij met wel 60 kilometer per uur van de 115 meter lange baan naar beneden in de steilste speedslide van Nederland: Presto. En wie maar geen genoeg krijgt van de wondere waterwereld van Hof van Saksen, volgt een clinic met unieke onderwaterscooters. Durf jij?

Op spetterende ontdekkingsreis in Hof van Saksen

Deel sterren uit!

Ik geef Subtropisch Landal:

Score: 4 sterren uit 7 beoordelingen

Lees meer ▾
Top 6 Subtropisch Landal
Landal Het Vennenbos
Nederland, Noord-Brabant

Landal Het Vennenbos ★ ★ ★ ★ ★

 • Subtropisch zwemparadijs met Black Hole slide, watervallen & Kids Junglebad
 • Grote Indoorspeelplaats
 • Kidsanimatie met Puk & Pelle en Bollo
1
Landal De Lommerbergen
Nederland, Limburg

Landal De Lommerbergen ★ ★ ★ ★

 • Subtropisch zwembad & Indoor speelparadijs
 • Kidsclubs & gave tiener activiteiten
 • Kinderboerderij & Sprookjesminigolf
2
Hof van Saksen
Nederland, Drenthe

Hof van Saksen ★ ★ ★ ★ ★

 • 5-sterren resort met luxe vakantieboerderijen
 • Indoor speel- & zwemparadijs met 195 m lange trechterglijbaan
 • Unieke Kids Academies
3
Landal Salztal Paradies
Duitsland, Harz

Landal Salztal Paradies ★ ★ ★ ★ ★

 • 5000 m2 zwemparadijs met glijbanen en golfslagbad
 • Kinderanimatie in hoogseizoen
 • Indoor speelplaats Regenbogenland & Kinderclub
4
Landal Sonnenberg
Duitsland, Moezel & Hunsruck

Landal Sonnenberg ★ ★ ★ ★ ★

 • Indoorspeelparadijs met klimwand
 • Diertjes knuffelen in dierenweide
 • Bollo Club voor de kids
5
Landal Winterberg
Duitsland, Winterberg met kinderen

Landal Winterberg ★ ★ ★ ★ ★

 • Zwembad met apart kleuterbad
 • Kinderskiland & Direct aan skilift
 • Nederlandstalige Bollo Kidsclub
6

Bekijk locatie op google maps

Overlayer