Peter Langhout Reizen

Peter Langhout Reizen

Peter Langhout Reizen biedt een compleet aanbod voor het hele gezin.Van relaxte zonvakanties naar o.a. Spanje en Italië tot te gekke citytrips naar Parijs of Praag. Peter Langhout Reizen is daarnaast een echte attractiepark specialist met arrangementen naar pretparken zoals o.a. Disneyland Parijs, Moviepark Germany en Plopsaland.

Kinderfaciliteiten? Afhankelijk van de bestemming en de accommodatie. Met name bij het attractieparken aanbod is gelet op de wensen en behoeftes van gezinnen. Zo slaap je in kindvriendelijke hotels en krijg je vooraf al de toegangskaarten van de attractieparken toegestuurd.

Kinderkorting? Afhankelijk van de bestemming, accommodatie en het type vakantie.

Meer informatie en boeken? Via Peterlanghout.nl 

Peter Langhout Reizen is aangesloten bij ANVR en SGR

Bij Peter Langhout Reizen kun je heel veel verschillende soorten reizen boeken. Je kunt ook bus- of autoreizen boeken waarbij je naar een pretpark gaat, zoals bijvoorbeeld Disneyland® Paris, Efteling, Plopsaland, Wunderland Kalkar of Phantasialand. De pretparkarrangementen worden aangeboden in Frankrijk, Nederland, België en Duitsland. 

Frankrijk

Disneyland® Paris

In Disneyland® Paris kun je genieten van veel attracties en parades. Ook kun je je favoriete Disney figuren zoals Mickey, Minnie, Goofy en Pluto ontmoeten, op avontuur gaan met Peter, “Jungle Ritmes in Adventureland” bezoeken en een wildemansdans met Baloe, koning Loule of de oude, wijze Rafiki doen! In het Walt Disney Studios Park kun je genieten van de nieuwe shows en attracties. Je kunt ook een duizelingwekkende val maken in The Twilight Zone Tower of Terror, op een onderwateravontuur in Crush’s Coaster en voor drie nieuwe attracties in Toy Story Playland word je net zo klein als speelgoed gemaakt.

Een bezoek aan Disneyland® is op elk moment van het jaar een feest voor jong en oud! Bekijk hier alle Disney arrangementen van Peter Langhout Reizen.

Duitsland

Wunderland Kalkar

Kernie’s Familienpark in Kalkar is een erg leuk pretpark voor kinderen tussen 3 en 12 jaar oud. Je kunt hier in meer dan 40 attracties, waaronder wildwaterbaan, draaiende 'teacups', botsboten, een, luchtballonnen, achtbaan, reuzenrad, draaimolen, olifantjes, piratenschip, zweefmolen, brandweerwagen, mini-scooters en nog veel meer! Als je naar Wunderland Kalkar in Duitsland gaat hoef je niet extra te betalen voor de attracties, frietjes, ijs, koffie, thee en frisdrank.

Phantasialand

In Duitsland staat ook een ander pretpark en dat is het grootste pretpark van Europa: Phantasialand. Dit park heeft verschillende themagebieden met ruim 100 attracties en shows. Die allemaal zijn voor jong en oud. In Phantasialand staan ook tien achtbanen en 1 van die achtbanen is de grootste achtbaan van Europa. Bekijk hier alle pretpark arrangementen in Duitsland

Deel sterren uit!

Ik geef Peter Langhout Reizen:

Score: 5 sterren uit 3 beoordelingen

Lees meer ▾
Top 5 Peter Langhout Reizen
Kyriad Hotel
Frankrijk, Parijs & Ile-de-France

Kyriad Hotel ★ ★ ★

 • Gratis shuttleservice naar Disneyland
 • Kinderhoek en eigen boerderij
 • Familiekamers met stapelbedden
1
2 daagse Disney busreis
Frankrijk, Parijs & Ile-de-France

2 daagse Disney busreis ★ ★ ★

 • Vervoer in een luxe bus met video, airco en toilet
 • Overnachting en ontbijt in Disney Partnerhotel Kyriad
 • Inclusief 2 dagen toegang tot de Disney Parken
2
Camping Le Soleil de Crécy
Frankrijk, Parijs & Ile-de-France

Camping Le Soleil de Crécy ★ ★ ★

 • Op steenworp afstand van Disneyland Parijs
 • Ook te boeken als eenoudervakantie
 • Buitenzwembad & outdoor- en sportmogelijkheden
3
Wunderland Kalkar
Duitsland, Rijn Gebied

Wunderland Kalkar ★ ★ ★

 • All inclusive verblijf in Wunderland Hotel met familiekamers
 • Gratis toegang tot Kernie's Familiepark (indien geopend)
 • 45 attracties en shows voor jong en oud
4
Europa-Park Hotel El Andaluz
Duitsland, Zwarte Woud

Europa-Park Hotel El Andaluz ★ ★ ★ ★

 • Middenin Europapark
 • Leuk voor kids & tieners
 • Gave speelhoek
5

Bekijk locatie op google maps