Riksja Family

Riksja Family

Willen jullie graag een verre reis maken met de kinderen, maar iets anders dan de standaard pakket rondreizen die veelal worden aangeboden? Willen jullie zelf je excursies en overnachtingen van de verre reis bepalen, maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Het team van de kindvriendelijke reisorganisatie Riksja Family helpt jullie met het samenstellen van een familiereis die perfect aansluit op de vakantiewensen van het hele gezin. Ze delen graag hun eigen ervaringen tijdens een persoonlijk gesprek om de ‘bouwstenen’ te leveren voor die unieke verre reis die voor het hele gezin een onvergetelijke reis moet worden.

Riksja Family

Het team van Riksja Family is zelf zeer reislustig én ouder, dus ze zijn ervaringsdeskundigen. Ieder teamlid heeft zijn eigen favoriete landen en/of werelddelen waar ze heel veel vanaf weten omdat ze er zelf zijn geweest met de kinderen. Die ervaringen willen ze heel graag met andere reislustige gezinnen delen, want zowel papa, mama, de grote puberbroer als het kleine peuterzusje zoeken de wowfactor tijdens de verre reis. Een verre reis plan je meestal wat bewuster dan een weekje naar de zon, je moet er ook wat harder voor sparen, dus dan wil je ook dat alles klopt! Met de standaard pakketreizen zit je vast aan een strak reisschema, overnachtingen en excursies met een gezelschap. Door je eigen unieke reis samen te stellen, heb je never a dull moment! Everybody happy!

 

Voordelen van reizen met Riksja Family

Het team van de kindvriendelijke reisorganisatie Riksja Family bestaat uit reizende ouders die graag helpen om jouw individuele verre familiereis op maat samen te stellen. Als je met Riksja Family reist, ontdek je andere highlights die je echt kennis laten maken met het land en je nog meer met de locals in contact brengt. Door het persoonlijke contact dat er is met het teamlid van Riksja Family leer je elkaar kennen en kan de reis perfect om jouw gezin worden afgestemd. De accommodaties zijn 100% kidsproof en ook heel belangrijk: jullie bepalen je eigen reistempo. Nice to know: het team van Riksja Family is ook bewust bezig met het milieu en biedt 100% compensatie voor de footprints die de reizen achterlaten.

 

Aanbod verre reizen Riksja Family

Het aanbod van verre reizen van Riksja Family is heel divers. Van een pretparkvakantie in Florida, back to nature holiday in Canada tot een actieve vakantie op Java en Bali of Vietnam in een notendop. Met Riksja Reizen kom je echt overal ter wereld en is geen stad, wildlife park, rondreis, roadtrip of speurtocht naar de oude Maya’s te gek. Het team is zeer bereisd en voor elke ‘uithoek’ of juist wereldberoemde attractie of excursie is een deskundige aanwezig die je er alles over kan vertellen en juist net die extra tips kan geven om je reis een ‘tikkeltje eigenwijze unieke twist’ -de zogenaamde Riksja Momenten- te geven, die je extra dicht bij het land en de lokale bevolking brengen, zodat de verre reis helemaal past bij jou en je gezin!

 

Beste reismaand met Riksja Family

Het is natuurlijk een super geweldige ervaring om met je kinderen een verre reis te maken. Maar ieder land, zeker verre landen, hebben hun eigen beste reistijd. Denk aan regenseizoenen, orkaanseizoenen, hete seizoenen, koude seizoenen… Het is fijn om vooraf te weten wanneer je het beste jullie verre reis kunt inplannen; soms is het beter om juist in de herfst- of kerstvakantie te gaan dan in de zomerperiode. Riksja Family geeft per maand keurig aan welke bestemmingen dan het beste reisbaar zijn of wat je kunt verwachten qua klimaat en andere zaken, zodat je zelf kunt bepalen wat voor jou en je gezin het beste moment in. Op de site van Riksja Family is dat heel overzichtelijk te zien.

Deel sterren uit!

Ik geef Riksja Family:

Score: 5 sterren uit 2 beoordelingen

Lees meer ▾
Top 6 Riksja Family
Riksja Family Canada - Back to Nature
Noord Amerika, Canada

Riksja Family Canada - Back to Nature

 • De place to be voor avontuurlijke families
 • Rondreis door Canada
 • Een echte kampeervakantie
1
Riksja Family Indonesie – Actief Java en Bali
Azie & Midden Oosten, Indonesie

Riksja Family Indonesie – Actief Java en Bali

 • Bezoek de populaire eilanden Java en Bali
 • Rondreis met de kids
 • Een onvergetelijke familievakantie
2
Riksja Family Zuid-Afrika - Rondje Kaap
Afrika, Zuid-Afrika

Riksja Family Zuid-Afrika - Rondje Kaap

 • Rondreis met kinderen door Zuid-Afrika
 • Een supergave familievakantie
 • Overnacht in de meest bijzondere accomodaties
3
Riksja Family Zuidwest-Amerika- Roadtrip
Noord Amerika, Verenigde Staten

Riksja Family Zuidwest-Amerika- Roadtrip

 • Stel zelf je rondreis samen
 • Rondreis door Zuidwest-Amerika
 • Ideaal voor kleine kinderen
4
Riksja Family Zuid-Afrika – Kids go Wild
Afrika, Zuid-Afrika

Riksja Family Zuid-Afrika – Kids go Wild

 • Rondreis met kinderen door Zuid-Afrika
 • Ideaal voor avontuurlijke gezinnen
 • Ga op safari en ontdek het wildlife
5
Riksja Family Indonesie – Bali in een kokosnotendop
Azie & Midden Oosten, Indonesie

Riksja Family Indonesie – Bali in een kokosnotendop

 • Fietsen door de rijstvelden
 • Rondreis door Bali
 • Bali in een (kokos)notendop
6

Bekijk locatie op google maps