Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark- & Vakantiepark Slagharen heeft meer dan 30 spannende attracties, 13 restaurants met verschillende thema’s en mooie shows en parades. Beleef het avontuur in Wild West Adventure, ga over de kop in de Flying Cloud, of zoek de hoogte op in Big Wheel. In de shows zijn echte cowboys die allemaal spannende stunts uitvoeren op paarden. Ook kan je logeren in Slagharen want wie droomt er nou niet van om in een attractiepark te slapen? Uit je bed stap je zo je favoriete attractie in.  

Vakantiepark Slagharen

Heb je aan één dag niet genoeg? Dan blijf je toch lekker slapen! Een overnachting is Vakantiepark Slagharen is een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin, want wie droomt er nu niet van om in een attractiepark te wonen? Als je ’s ochtends wakker wordt, stap je zo vanuit je woonkamer een van de spannende attracties in! Of word even rustig wakker in het reuzenrad.

De accommodaties liggen direct naast de attracties, dus de kids kunnen alvast lekker hun gang gaan, terwijl pa en ma nog even rustig een kop koffie drinken op het terras.

Slapen in Slagharen kan op vele manieren. Wat dacht je van een luxe bungalow, een huisje met jullie eigen pony of een stoere Wigwam? Dit zijn de mogelijkheden:

  • Wigwam: Blijf slapen als een heuse indiaan in een Wigwam met het attractiepark op pijl-en-boog-afstand. Elke Wigwam heeft de moderne faciliteiten van een volledig ingerichte bungalowtent met eigen douche, toilet en wastafel. De Wigwam Deluxe is nieuw gebouwd in 2014 en voorzien van nieuw meubulair. 
  • Arizona: De Arizona’s liggen in het attractiepark. Vanuit je woonkamer sta je zo bij Big Wheel of The Eagle. Wat wil je nog meer? 
  • Buffalo Pony Ranch: Bij de Buffalo Pony Ranch heb je je eigen Shetlandpony om te verzorgen, mee te knuffelen en op te rijden. Ook cool: de huisjes liggen pal aan het attractiepark. Vanuit je woonkamer stap je zo een van de leuke attracties in!  
  • Hacienda: De Hacienda is een totaal vernieuwde accommodatie. Wanneer je in een Hacienda verblijft waan je je in het zonnige Mexico. De vrolijke kleuren laten je stralen!
  • Colorado: Houd je van kamperen met de luxe van een vakantiehuisje? Dan zijn de Colorado mobilehomes in Colorado City echt iets voor jou!
  • Yellowstone: Yellowstone National Park is één van de grootste natuurgebieden van Amerika. De sfeer van Yellowstone vind je ook terug bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Beleef ook het gevoel van Yellowstone in de luxe Yellowstone lodges.
  • Nevada: Is een dag niet genoeg om alles in het park te ontdekken? Blijf dan geheel in stijl slapen in de Nevada’s. In deze nieuwe en luxe lodges kom je zeker helemaal tot rust van jouw avontuur.

 

Aqua Mexicana - het nieuwe Waterpark

Attractie- en Vakantiepark Slagharen opende dit jaar de deuren van het nieuwe Waterpark Slagharen: Aqua Mexicana. In het 5.200m² grote waterpark kun je volop genieten! Beleef een spetterend avontuur in de verschillende waterattracties. Waag een afdaling van één van de spannende glijbanen en ga op avontuur in de waterspeeltuin! Bij een verblijf in een Wigwam is toegang tot het waterpark Aqua Mexicana niet inbegrepen. Het is wel mogelijk om ter plaatse toegangskaartjes te kopen.

Check hier onze Kids Vakantiegids Detectives film van Aqua Mexicana!

Slagharen voor waterratjes

Ben jij een echte waterliefhebber? Ook dan zit je in Attractie- & Vakantiepark Slagharen goed! Lekker buiten zwemmen in Sunny Beach, een buitenwaterspeeltuin omgeven door een strand met palmbomen en strandbedden! In mei opent het park het nieuwe Aqua Mexicana. Als je voor mei het park bezoekt dan kun je nog steeds genieten van waterpret. Je mag gebruik maken van zwembad De Harsch op ongeveer 10 minuten van het park. Je ontvangt bij het inchecken hiervoor meer informatie en een toegangsvoucher. 

Deel sterren uit!

Ik geef Attractie- en Vakantiepark Slagharen:

Score: 5 sterren uit 10 beoordelingen

Lees meer ▾
Top 1 Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Attractie- en vakantiepark Slagharen
Nederland, Overijssel

Attractie- en vakantiepark Slagharen ★ ★ ★ ★

  • Overnachten in Wild West-stijl vlak bij de attracties
  • Waterpark Aqua Mexicana met special effects slides & mega bubbelbad
  • Gave thema-avonden voor parkgasten
1

Bekijk locatie op google maps