TopParken

TopParken

TopParken heeft 12 kindvriendelijke vakantieparken in Nederland, gelegen op unieke locaties in het bos, aan het water of aan zee. Op de vakantieparken kun je een vakantiehuis of appartement huren of heerlijk kamperen.  

Een te gekke vakantie beleven in Nederland? Dan ben je op een vakantiepark van TopParken aan het juiste adres! Terwijl papa en mama onder het genot van een hapje en een drankje heerlijk van het zonnetje genieten op het terras bij het restaurant, leef jij je met jouw vakantievriendjes uit in het binnen- of buitenzwembad, doe je mee met leuke activiteiten samen met het entertainmentteam, klim en klauter je op de speeltoestellen of ben je aan het voetballen op het voetbalveld. Dat is nog niet alles. De vakantieparken van TopParken krijgen ook regelmatig bezoekjes van een hele bijzondere gast, namelijk Toppe Bob! Toppe Bob komt tijdens de schoolvakanties en in de zomerperiode met jou de gekste avonturen beleven.

Boeken of meer informatie? Voor alle parken kijk je op topparken.nl.

Kinderactiviteiten:

Indoor speeltuin
Een aantal van de vakantieparken van TopParken hebben een indoorspeeltuin. Hier kun je met vakantievriendjes lekker ravotten in de ballenbak of het parcours over de klimtoestellen afleggen. Terwijl jij je uitleeft genieten papa en mama heerlijk van een kopje koffie met wat lekker bij het restaurant. De indoorspeeltuin is veilig ingericht waardoor de kinderen niet kunnen verdwalen.

Kidsclub
De vakantieparken van TopParken krijgen ook regelmatig bezoekjes van een hele bijzondere gast, namelijk Toppe Bob! Toppe Bob komt tijdens de schoolvakanties en in de zomerperiode met jou de gekste avonturen beleven. Jullie kunnen dan samen gaan zwemmen, knutselen of samen dansen tijdens de mini disco. Op het park heeft het entertainmentteam tijdens de schoolvakanties elke dag een leuk programma samengesteld. In de kidsclub kunnen jullie bijvoorbeeld mooie knutselwerkjes gaan maken of cakejes versieren. Het programma is aan het begin van je vakantie af te halen bij de receptie.

Sport- en speelvelden
Op de sport- en speelvelden leef je je uit tijdens een gezellig potje voetbal, volleybal of tijdens een leuk programma van het entertainmentteam.

Seniorenactiviteiten
Ook voor de volwassenen heeft het entertainmentteam een leuk programma samengesteld. Maak samen met anderen mooie wandel- en fietsroutes of doe mee met de bingo.

Thema-avonden
Ook worden het leuke thema-avonden georganiseerd. Denk hierbij aan een Ibiza avond, poolparty etc.

Thema-arrangementen
Haal alles uit je vakantie met het gratis cadeau wat je ontvangt bij een verblijf vanaf 2 nachten. Ieder seizoen ontvang je een exclusief cadeau speciaal gericht op het betreffende seizoen. Op deze manier kun je nóg meer genieten van je vakantie op een van onze gezellige vakantieparken in Nederland.

Eropuit
Naast de faciliteiten op de vakantieparken is er vanalles te beleven in de omgeving van het park. Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van exclusieve eropuitjes, speciaal voor u samengesteld. Je ontvangt dan een speciale TopParken korting of leuk souvenir bij diverse uitstapjes.

Daarnaast kun je op onze vakantieparken ook toegangskaartjes kopen voor verschillende populaire attractieparken en dierentuinen, zoals de Efteling.

Jonge gezinnen aanbieding: 
Ontvang 10% korting op de huur van je vakantiehuis of kampeerplaats wanneer een van de medevakantiegangers onder de 3 jaar is.

 

Deel sterren uit!

Ik geef TopParken:

Score: 5 sterren uit 2 beoordelingen

Lees meer ▾
Top 6 TopParken
Landgoed de Scheleberg
Nederland, Gelderland

Landgoed de Scheleberg

 • Verwarmd buitenzwembad met kinderbad
 • Uitgebreid entertainmentprogramma en tennisbaan
 • Dagjes uit naar Burgers Zoo, Nationaal Park De Hoge Veluwe en Arnhem
1
Résidence Valkenburg
Nederland, Limburg

Résidence Valkenburg

 • Verwarmd buitenzwembad met kinderbad
 • Uitgebreid entertainmentprogramma
 • Dagjes uit naar Valkenburg en Maastricht
2
Parc du Soleil
Nederland, Zuid Holland

Parc du Soleil

 • Indoor speeltuin en verwarmd binnenzwembad met kinderbad
 • 10 minuten fietsen naar het strand
 • Dagjes uit naar Space Expo, Keukenhof, Duinrell en Madurodam
3
Recreatiepark 't Gelloo
Nederland, Gelderland

Recreatiepark 't Gelloo

 • Verwarmd binnen- en buitenzwembad met kinderbad
 • Uitgebreid entertainmentprogramma
 • Dagjes uit naar Burgers Zoo, Nationaal Park De Hoge Veluwe en Arnhem
4
Recreatiepark De Woudhoeve
Nederland, Noord Holland

Recreatiepark De Woudhoeve

 • Verwarmd buitenzwembad met kinderbad, standbad en indoor speeltuin
 • Uitgebreid entertainmentprogramma
 • Dagjes uit naar Alkmaar, Bergen en Zee Aquarium
5
Résidence Lichtenvoorde
Nederland, Gelderland

Résidence Lichtenvoorde

 • Visvijver
 • Overdekt zwembad
 • Dagjes uit naar Het Land van Jan Klaassen, Megapret en Lichtenvoorde
6

Bekijk locatie op google maps