Kindvriendelijke wintersport aanbieders

Centerparcs wintersport

Centerparcs wintersport

Centerparcs heeft twee kindvriendelijke vakantieparken waar wintersport in de buurt mogelijk is: Park Eifel en park Hochsauerland in Duitsland. Hier wordt wintersport met kinderen extra leuk, want deze parken van Centerparcs zijn echte familieparken te noemen. Er zijn kindvriendelijke vakantiehuizen en er is genoeg kinderanimatie te vinden. Dat maakt wintersport met de kinderen extra voordelig bij Centerparcs!

Kids & Go

Kids & Go

Kids & Go biedt hotels en appartementen aan die helemaal zijn ingesteld op gezinnen met jonge kinderen (0-12 jaar). Onze familievriendelijke accommodaties beschikken over tal van baby- en kindervoorzieningen waarvan je grotendeels gratis gebruik kunt maken. Natuurlijk zijn er volop speel/animatiemogelijkheden. Daarnaast is er altijd kinderopvang aanwezig.

Landal Ski Life

Landal Ski Life

Op wintersport met kinderen? Bij Landal Ski Life vind je de leukste wintersportparken, gelegen in de prachtigste gebieden van Europa. Ze liggen onder meer in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië, met de pistes op nog geen steenworp afstand van je luxe en comfortabele accommodatie. Volop genieten met de hele familie!

Sportiek Reizen

Sportiek Reizen

Sportiek let op de kleintjes, zowel letterlijk als figuurlijk! Ben jij de aangewezen persoon om een betaalbare wintersport vakantie te regelen voor je familie en/of gezin, maar heb je géén idee waar je moet zoeken? Sportiek geeft je graag gratis advies en maken vrijblijvend een offerte op. Als wintersportspecialist Frankrijk, kent Sportiek al haar gebieden, dorpen en accommodaties, dus zo krijg je een heel persoonlijk en op maat gemaakte offerte! Speciaal voor de kleine kampioentjes tot 11 jaar biedt Sportiek gratis Nederlandse skibegeleiding aan tijdens de kerst- en voorjaarsvakantie. En... allemaal erg voordelig!

Tsjecho Reizen

Tsjecho Reizen

Bij Tsjecho Reizen, dé wintersportspecialist voor kindvriendelijke skivakanties naar Tsjechië, vind je een uitgebreid aanbod aan familiehotels, -pensions, -appartementen en vakantiehuizen in de grootste skigebieden van Tsjechië. 

TUI, Wintersport met kinderen

TUI, Wintersport met kinderen

Met voordelige Kidsvakanties in de sneeuw speelt TUI (voorheen Arke) de komende wintersport periode helemaal in op wintersport met kinderen. De Kidsvakanties in de sneeuw van TUI bieden gezinnen met kinderen tal van kindvriendelijke hotels en appartementen. Je kunt bij TUI kiezen voor verschillende kindvriendelijke wintersport met kinderen opties. Zo kun je handig selecteren op kindvriendelijke accommodaties met familiekamer, skicursus kinderen, snowboardcursus kinderen en Nederlandstalige kindercrèches. Én... er zijn aantrekkelijke kinderkortingen.

Overlayer