Mirami Family Village

  • Zwembad met waterspeeltuin (nieuw in 2017)
  • Educatieve en creatieve workshops
  • Coole experimenten in het Crazyology Lab

Vind de beste prijs voor Mirami Family Village

Over Mirami Family Village

Mirami Family Village is een super leuk familiedorp speciaal ontworpen voor kids. Beleef een leerzame en leuke vakantie op een zonovergoten plek in Istrië, Kroatië. Deze accommodatie beschikt over een zwembad met glijbaan en een geheel nieuwe waterspeeltuin waar de kids heerlijk in kunnen spetteren en spelen. Het geweldige animatieteam zorgt ervoor dat niemand zich ook maar een seconde hoeft te vervelen. Hier kun je op een leerzame manier ontdekken en experimenteren tijdens spannende workshops. Ook als tiener valt er genoeg te beleven. Zo is er een Teen Club met sportieve activiteiten, wedstrijdjes en themafeesten. 

Kinderactiviteiten

Kinderen van 4 tot 14 jaar kunnen terecht in het Crazyology Lab voor leuke en leerzame workshops. Bouw je eigen bijzondere bouwwerk of blaas zeepbellen zo groot als jezelf in de bellenfabriek. Stap in de wereld van robots in het grote robot kasteel. Hier ontmoet je je robotvriendjes en volg je de robot workshop waar je leert hoe je een robot moet besturen en programmeren. Maak je eigen robot, doe mee aan een robot wedstrijd of dans samen met je robotvrienden in het zonnetje. Ben jiij gek op proefjes uitvoeren? Jonge uitvinders van 6 tot 14 jaar kunnen zich de hele dag uitleven tijdens de workshop Funxperiments. Laat stofjes verdwijnen en weer verschijnen, maak een onzichtbaar glas, maak een sneeuwpop die niet smelt en een raket zo groot als jezelf. Wat groeit er allemaal in Mirami en zijn de planten eetbaar of juist giftig? In Mirami Family Village leer je alles over de planten die er groeien en maak je een blijvende herinnering met gedroogde planten op papier om mee naar huis te nemen. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Kinderen van 4 tot 6 zijn welkom in het minilaboratorium met kindrobots en maar liefst driehonderd wonderen om te ontdekken. 

Aquapark Istralandia

Voor alle waterratjes vind je op ca. km afstand het supercoole waterpark Istralandia. Hier vind je een golfslagbad, hydromassage bad, verschillende kinderbaden én natuurlijk gave slides. Checkl de Sky River, waar je op een rubberen band naar beneden zoeft, de Free Fall, de waterspeeltuin en natuurlijk de multiglijbaan, waar je met de hele familie tegelijk naar beneden gaat! Kaartjes voor het waterpark kun je bij Mirami Family Village verkrijgen. 

Faciliteiten

ontbijtservice
Bouwen met Blue 
Dansschool 
Handdoeken en bedlinnen 
Miramì Mini Club (4 tot 8 jaar)
Showprogramma
Zwembad met glijbaan 
Miramì Midi Club (9 tot 12 jaar)
Verhuur van kajaks, waterfietsen, waterscooters en fietsen 
Waterspeeltuin (nieuw in 2017)
Teen Club (12 tot 18 jaar)
Voetbalvelden
Blue Flag strand
pilates
Tennis
Animatieteam (spreekt meerdere talen)
Ochtendgymnastiek
Strandvolleybal
Educatieve workshops
Aquaerobic
receptie
Minigolf
Crazyology Lab
Aquazumba
Restaurant
Bellenfabriek 
Zumba fitness
2 bars
Robot workshops
Aerobic
Bakker
Funxperiments
Sporttoernooien 

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Mirami Family Village

Foto's 20

Door jou bekeken

Mirami Family Village

Accommodatie