Remisens Hotel Admiral

  • Uitzicht op de jachthaven van Opatija
  • Direct aan de wandelpromenade Lungomare
  • Op slechts een paar minuten lopen van het centrum

Vind de beste prijs voor Remisens Hotel Admiral

Over Remisens Hotel Admiral

Remisens Hotel Admiral is prachtig gelegen aan de jachthaven van Opatija, direct aan de wandelpromenade Lungomare en op slechts een aantal minuten lopen van het centrum. Het hotel heeft 180 kamers welke voorzien zijn van een balkon, tv, telefoon, kluisje, minibar, wifi en airco. Zeker niet onbelangrijk, alle 2-persoonskamers liggen aan de zeezijde! Hotel Admiral heeft een uitgebreid en actief animatieprogramma. Begin je dag met joggen over de beroemde Lungomare. Voel je als een vis in het water tijdens de aqua-gym of maak een stadswandeling.

De kids vinden hun vertier in de miniclub. Koel af en trek een paar baantjes in het grote buitenbad. Even bijkomen en ontspanning kun je in het welness centrum van het hotel. Geniet van een heerlijke maaltijd in het restaurant en sluit de dag af met een drankje in de bar. Een top hotel met dé perfecte ligging.

Kinderactiviteiten

De miniclub zorgt ervoor dat jij super leuke dingen kunt doen tijdens het verblijf. Terwijl je ouders in de zon liggen kun jij lekker zwemmen, spelen in de speeltuin of op het strand. 

Faciliteiten

Entertainment voor volwassenen met yoga, rekoefeningen, "Lungomare" ochtend joggen, pilates, aqua-gym en diverse wandelingen (dagelijks van 01/06 -01/09 m.u.v. zaterdagen).
Miniclub voor kinderen van 4 tot 12 jaar (dagelijks van 01/06 -01/09 m.u.v. zaterdagen).
Muziek avonden op dinsdag en vrijdag
Zwembad
Zonneterras en ligbedden
Parkeerplaats
Miniclub
animatieprogramma
Sportactiviteiten
Animatieprogramma is zowel overdag als 's avonds voor volwassenen en kinderen.

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Remisens Hotel Admiral

Foto's 8

Door jou bekeken

Remisens Hotel Admiral

Accommodatie