Vakantiepark LEGOLAND Duitsland

Vakantiepark LEGOLAND Duitsland

Overnacht in de buurt van LEGOLAND Duitsland en kies voor een LEGO-huisje of een supergave tent op de camping! LEGOLAND Duitsland in Beieren is een topvakantie voor het hele gezin! Kinderen kunnen spelen in de speeltuinen en zo LEGOLAND binnenwandelen. Vakantieland Duitsland is de ideale plek voor een korte vakantie met het hele gezin!

Als je op vakantie bent in Duitsland in de regio Beieren, breng dan zeker een bezoek aan attractiepark LEGOLAND Duitsland! LEGOLAND Duitsland is een avontuur voor het hele gezin! Grote en kleine kinderen vermaken zich in de wereld van LEGO met meer dan 50 attracties, shows, workshops, een gaaf evenementenprogramma en fascinerende bouwwerken van maar liefst 50 miljoen LEGO-steentjes! Vind hier een overzicht van de top 5 attracties van pretpark LEGOLAND Duitsland. 

Om je bezoek aan LEGOLAND extra bijzonder te maken kun je blijven slapen in Vakantiepark LEGOLAND.
 
Echte lego-huizen
Op nog geen 200 meter van LEGOLAND Duitsland gaan de avonturen dus gewoon verder! Je slaapt in een echt LEGO-huis dat helemaal is ingericht volgens een avontuurlijk thema. Waan je een echte piraat of slaap in een super gaaf coureurhuis! In één van de supergave LEGO-huisjes gaat het bouwen dus gewoon verder! Ook helemaal leuk: een supergave tent bij het huisje!

In het vakantiedorp hoef je je zeker niet te vervelen. Het park is omgeven door bossen, er is een super leuke avonturenspeeltuin, je vindt hier een bowlingbaan in piratenstijl, minigolf en een spectaculair klauterbos met een gave kabelbaan voor jong en oud. Het park ligt aan een mooi meertje met zandstrand om lekker te spelen. Vlakbij het vakantiepark is een levensgroot speelparadijs, een bijzondere wereld vol actie, plezier en avontuur!

Voor grote en kleine trek zijn er verschillende restaurants. Ontbijt met LEGOLAND-draak Olli en ga met frisse moed nieuwe avonturen aan in pretpark LEGOLAND. En daar ben je zo, want het park ligt op steenworp afstand!

En aan iedereen wordt gedacht! Er is een kinderanimatieteam dat regelmatig leuke kinderactiviteiten organiseert. Iedere avond is er wel wat te doen op Vakantiepark LEGOLAND, zoals leuke bioscoopavonden! Verder zijn er babyfaciliteiten aanwezig, dus maak je geen zorgen als je met kleine kids naar LEGOLAND Duitsland komt!

Camping

Naast de LEGO-huisjes kun je kiezen voor een overnachting op de camping bij Vakantiepark LEGOLAND. In het park zijn 164 standplaatsen met een centraal gebouw met receptie, ontbijtrestaurant en een LEGO-shop om een leuk souvenir te kopen voor thuis!

LEGOLAND Atlantis by Sea Life

Bezoek als je in LEGOLAND bent ook zeker de onderwaterwereld LEGOLAND Atlantis by Sea Life met meer dan 1300 tropische vissen.

Praktische informatie

Adres Vakantiepark LEGOLAND:
Legoland-Allee 1, 89312, Günzburg, Duitsland

Deel sterren uit!

Ik geef Vakantiepark LEGOLAND Duitsland:

Score: 4 sterren uit 13 beoordelingen

Lees meer ▾
Vergelijk aanbieders
TUI
TUI

Overnacht direct naast LEGOLAND in Vakantiepark LEGOLAND®!

Top 1 Vakantiepark LEGOLAND Duitsland
LEGOLAND Deutschland Resort
Duitsland, Beieren

LEGOLAND Deutschland Resort ★ ★ ★

  • Slaap in een kleurrijk LEGO-huisje
  • Klauterbos met kabelbaan en zandstrandje
  • Gratis entreekaarten voor attractiepark LEGOLAND
1

Bekijk locatie op google maps

Artikelen & tips van de redactie
Attracties Top 5 LEGOLAND Duitsland

Attracties Top 5 LEGOLAND Duitsland