Lollo en Bernie

Lollo en Bernie

Begroet je nieuwe vakantievrienden Lollo en Bernie: de vrolijke vakantiemascottes uit de Lollo en Bernie Kids Club van Neckermann Reizen. Je vindt deze lieve giraf en vrolijke beer deze zomer op gezellige adresjes in onder meer Spanje, Griekenland en Turkije. Zes dagen per week staan de twee vriendjes, samen met het professionele animatieteam, klaar voor kids tot en met 11 jaar om er samen een onvergetelijke vakantie van te maken. 

Lollo en Bernie

Lollo en Bernie zijn de gezellige vakantievriendjes van Neckermann Reizen. In de hotels met de Lollo en Bernie Kids Club leven alle kids tot en met 11 jaar zich uit tijdens de leukste activiteiten. Speel spelletjes, kleur een vrolijke kleurplaat of gooi je heupen los met de mini-aerobics. En wat is er nu leuker dan lekker zingen, swingen en dansen met een lieve giraffe en gezellige beer? In de swingende minidisco show jij de beste moves. Kijk je liever relaxt een filmpje? Ook dat kan, in de Lollo en Bernie Kids Club is niets te gek. Natuurlijk wil je ook graag een mooie foto met je nieuwe vrienden, als aandenken aan je vakantie. Geen probleem! Bij iedere accommodatie worden en speciale foto- én knuffelmomenten gepland om een digitale herinnering te scoren.

6 dagen per week

De Lollo en Bernie Kids Club is er in het hoogseizoen – juli en augustus, maar bij sommige accommodaties ook al in het voor- of naseizoen of in de mei- of herfstvakantie. Dit staat per accommodatie beschreven. De vrolijke vakantiemascottes en de gezellige jongens en meiden van het professionele animatieteam staan 6 dagen per week klaar om er samen een onvergetelijke vakantie van te maken. Het entertainmentprogramma is er in de ochtend, middag én avond, en biedt iedere dag weer leuke activiteiten voor alle leeftijden. Ook handig, er wordt bijna overal Nederlands gesproken!

Het verhaal van Lollo en Bernie

Weet jij al hoe Lollo en Bernie elkaar hebben ontmoet? Dat is namelijk best een grappig verhaal. Op een dag was Bernie de beer aan het ballonvaren, toen hij met zijn ballon vast kwam te zitten in een grote palmboom. Gelukkig liep de lieve giraf Lollo net op dat moment over het strand. Zij zag de arme beer vast in de boom zitten, aarzelde geen moment en hielp hem naar beneden. Sinds dat moment zijn de twee onafscheidelijk en de allerbeste vrienden. Lollo en Bernie hebben heel veel hobby's, maar hun favoriete spel is schatzoeken. 

Lollo en Bernie Kids Club Spanje

Lollo en Bernie Kids Club Spanje

Olá! Zeg je nieuwe vriendjes gedag in het zonnige Spanje. Je vindt Lollo en Bernie deze zomer niet alleen aan de Spaanse costa, maar ook op het populaire Ibiza en Mallorca en de Canarische Eilanden Gran Canaria, Lanzarote en Tenerife. De hele zomer lang zijn de beer en giraf van de partij om er, samen met een gezellig en professioneel animatieteam, voor te zorgen dat jouw Spaanse zomer er één wordt om nooit te vergeten. Bekijk hier het complete aanbod van Lollo en Bernie Kids Club vakanties in Spanje.

Lollo en Bernie Kids Club Griekenland

Deze zomer komen Lollo en Bernie naar het prachtige Kreta, Kos en Rhodos Ontdek de mooiste plekjes van de Griekse eilanden en beleef samen met Lollo en Bernie de leukste activiteiten in en rond het hotel. Zes dagen per week worden de coolste activiteiten georganiseerd door de jongens en meiden van het animatieteam. Van spelletjes in het zwembad tot talentenjachten en van aqua-aerobics tot een spannende quiz. Bekijk hier het volledige aanbod van Lollo en Bernie Kids Club vakanties in Griekenland.

Natuurlijk mag een bezoek aan Turkije niet achterblijven. Samen met je nieuwe vakantievrienden doe je mee aan de toffe activiteiten in de Lollo en Bernie Kids Club in Turkije. Je vindt de vrolijke giraf en beer op verschillende adresjes aan de Turkse Riviera. Bekijk het aanbod van Lollo en Bernie Kids Club vakanties in Turkije

 

Lollo en Bernie Kids Club Griekenland

Lollo en Bernie met minidisco

Wist je dat Lollo gek is op dansen en Bernie heel veel energie heeft? En dat komt goed uit want in heel veel hotels met Lollo en Bernie Kids Club is er ook een minidisco! Dat betekent heel veel swingen en zingen. Ben jij klaar voor een feestje? Natuurlijk, want met Lollo en Bernie is het altijd feest! Dus voetjes van de vloer en handen in de lucht.

Lollo en Bernie met aquapark

Lollo en Bernie met aquapark

Ook echte waterratjes hebben geluk, want wist je dat er ook Lollo en Bernie hotels zijn met aquapark? Dat betekent dat je de twee doldwaze mascottes je allerbeste bommetjes in het zwembad en sneltste tijden op de glijbanen kunt showen! Sommige hotels hebben zelfs het Aquamania Label van Neckermann en dat betekent minimaal 6 waterglijbanen (maar vaak nog meer!), toffe zwembaden zoals een lazy river of golfslagbad en coole waterspeeltoestellen en miniglijbaantjes voor de kleintjes. En in de Lollo en Bernie Kids Club heb je zo vakantievriendjes gemaakt om mee te plonsen en glijwedstrijdjes mee te doen! 

Praktische informatie

 • De Lollo en Bernie Kids Club is er 6 dagen per week.
 • Activiteiten voor kids tot en met 11 jaar.
 • Op geselecteerde adresjes in Griekenland, Spanje en Turkije. 
 • Standaard in juli en augustus, soms ook in de mei- of herfstvakantie. 
 • Deelname aan de Lollo en Bernie Kids Club is inbegrepen wanneer je je vakantie boekt via Neckermann Reizen. 

Deel sterren uit!

Ik geef Lollo en Bernie:

Score: 5 sterren uit 3 beoordelingen

Lees meer ▾
Top 6 Lollo en Bernie
Hotel Side Mare Resort

Hotel Side Mare Resort ★ ★ ★ ★ ★

 • Vijf zwembaden, inclusief een golfslagbad
 • Teen Club in het hoogseizoen
 • Kinderprijzen tot en met 14 jaar
1
Hotel Atlantique Holiday Club

Hotel Atlantique Holiday Club ★ ★ ★ ★

 • Supergaaf aquapark met 14 glijbanen & lazy river
 • Direct aan het langzaam aflopende zandstrand
 • 'Chill out' ruimte voor tieners
2
Sea World Resort & Spa

Sea World Resort & Spa ★ ★ ★ ★ ★

 • Direct aan het strand
 • Groot grasspeelveld voor kids
 • Waterglijbanen en piratenboot
3
SunConnect Kipriotis Aqualand

SunConnect Kipriotis Aqualand ★ ★ ★ ★

 • Aquapark met 6 glijbanen en waterspeeltoestellen
 • Watersporten aan het strand
 • Miniclub, Teen Lounge en babysitservice
4
Hotel Grand Holiday Resort

Hotel Grand Holiday Resort ★ ★ ★ ★

 • Een van de meest kindvriendelijke adresjes op Kreta
 • 6 supertoffe glijbanen
 • Fantastisch uitzicht over Middellandse Zee
5
Vasia Resort & Spa

Vasia Resort & Spa ★ ★ ★ ★ ★

 • Luxe familiesuites & kamers met privézwembad
 • Sparky Kids Club in juli en augustus
 • 7 zwembaden & vlak bij het strand
6

Bekijk locatie op google maps

Meer inspiratie
Lollo en Bernie met aquapark

Lollo en Bernie met aquapark

Ben jij helemaal gek van spectaculaire glijbanen, duizelingwekkende golfslagbaden en spetterende waterspeeltuinen? Dan is een hotel met aquapark natuurlijk echt iets voor jou. En wat is er nu leuker dan samen met je nieuwe vakantievriendjes waterspelletjes en wedstrijdjes doen. Waar je nieuwe vrienden maakt? In de Lollo & Bernie Kids Club natuurlijk! 

Lollo en Bernie met minidisco

Lollo en Bernie met minidisco

Doe jij de hele dag niks liever dan dansen? Dan maak je er tijdens je vakantie vast ook altijd een feestje van! Wedden dat jij graag in een hotel met minidisco verblijft? Wat nóg leuker is, is een hotel met Lollo & Bernie Kids Club met minidisco. Dan kun jij niet alleen swingen met je al je nieuwe vakantievriendjes, maar komen Lollo de giraffe en Bernie de beer misschien ook wel een dansje wagen. Voetjes van de vloer!