Lollo en Bernie met aquapark

Lollo en Bernie met aquapark

Ben jij helemaal gek van spectaculaire glijbanen, duizelingwekkende golfslagbaden en spetterende waterspeeltuinen? Dan is een hotel met aquapark natuurlijk echt iets voor jou. En wat is er nu leuker dan samen met je nieuwe vakantievriendjes waterspelletjes en wedstrijdjes doen. Waar je nieuwe vrienden maakt? In de Lollo & Bernie Kids Club natuurlijk! 

Lollo & Bernie hotels met aquapark

Heb jij Lollo & Bernie al ontmoet? Lollo is een hele lieve giraffe en Bernie is een grappige en ondeugende beer. Ze zijn gek op spelletjes, knuffelen en dansen, maar worden liever niet nat. Ze glijden dan misschien zelfs niet van de glijbaan, maar ze willen jou natuurlijk wel zien zoeven! Laat de gezellige mascottes maar eens zien hoe hard je van de glijbaan kunt, hoe goed je bommetjes kunt maken en hoe lekker je in een band door de lazy river kunt dobberen in een Lollo & Bernie hotel met aquapark.

Kids Vakantietip! SunConnect Kipriotis Aqualand heeft in juli en augustus de Lollo & Bernie Kids Club met Nederlandstalige begeleiding én een waanzinnig leuk aquapark met twee grote zwembaden, een waterspeeltuin voor de kleintjes met toffe waterspeeltoestellen en miniglijbaantjes en zes razendsnelle glijbanen voor de echte snelheidsduivels! 

Aquamania

Nog meer goed nieuws voor waterratjes die gek zijn op aquaparken en Lollo en Bernie. Er zijn ook hotels met deze superleuke kidsclub en het Aquamania label van Neckermann. Dit label verzekert je van een heel veel waterpret, want alle Aquamania hotels beschikken over een spetterend aquapark met minimaal zes waterglijbanen, vaak nog meer! Bovendien zijn er voor kleine kinderen altijd kinderbaden met waterspeeltoestellen en miniglijbaantjes. Waterpret voor jong en oud!

Kids Vakantietip! SunConnect Atlantique Holiday Club is een viersterren hotel met de Lollo & Bernie Kids Club in de zomer en het Aquamania label. En dat is niet zo gek want dit vakantieadres heeft een aquapark met maar liefst 14 waterglijbanen! Wat dacht je van een de Boomerang waarmee je met z’n tweeën in een band op en neer gaat of de Trechter, waar je als een gek door de rondte gaat om uiteindelijk door een gat het zwembad in te plonsen? Gaaf!

Lollo & Bernie Kids Club

De Lollo & Bernie Kids Club is speciaal voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar tijdens de zomervakantie in juli en augustus. Bij sommige accommodaties is de kidsclub er het hele seizoen van het voorjaar tot het najaar. In de Lollo & Bernie Kids Club worden de leukste activiteiten georganiseerd door Nederlandstalige begeleiders. Wat dacht je van kleuren en knutselen, mini-aerobics en dansen, chillen en filmpjes kijken en nog veel meer. En dat maar liefst 6 dagen per week. Genoeg leuks te beleven dus, als je even uitgespetterd bent!

Lollo & Bernie met minidisco

Ben jij helemaal gek van dansen? Dan is er voor jouw Lollo & Bernie met minidisco, zodat je tijdens je vakantie elke dag kunt swingen en zingen. Wie weet doen de mascottes wel gezellig met je mee, want Lollo is gek op dansen en Bernie heeft energie voor tien! Zet de tunes maar lekker hard en maak er tijdens je vakantie een echt feestje van samen met de vrolijke giraffe en grappige beer.

Deel sterren uit!

Ik geef Lollo en Bernie met aquapark:

Score: 5 sterren uit 1 beoordeling

Lees meer ▾
Meer inspiratie
Lollo en Bernie met minidisco

Lollo en Bernie met minidisco

Doe jij de hele dag niks liever dan dansen? Dan maak je er tijdens je vakantie vast ook altijd een feestje van! Wedden dat jij graag in een hotel met minidisco verblijft? Wat nóg leuker is, is een hotel met Lollo & Bernie Kids Club met minidisco. Dan kun jij niet alleen swingen met je al je nieuwe vakantievriendjes, maar komen Lollo de giraffe en Bernie de beer misschien ook wel een dansje wagen. Voetjes van de vloer!