Lollo en Bernie

Lollo en Bernie

Let op: Lollo & Bernie van Neckermann bestaan niet meer. Maar niet getreurd, want daarvoor hebben we een goed alternatief: de vrolijke beer BAMSE van TUI!

Let op: Lollo & Bernie van Neckermann bestaan niet meer. Maar niet getreurd, want daarvoor hebben we een goed alternatief: de vrolijke beer BAMSE van TUI!

Lollo en Bernie zijn de gezellige vakantievriendjes van Neckermann Reizen. In de hotels met de Lollo en Bernie Kids Club leven alle kids tot en met 11 jaar zich uit tijdens de leukste activiteiten. Speel spelletjes, kleur een vrolijke kleurplaat of gooi je heupen los met de mini-aerobics. En wat is er nu leuker dan lekker zingen, swingen en dansen met een lieve giraffe en gezellige beer? In de swingende minidisco show jij de beste moves. Kijk je liever relaxt een filmpje? Ook dat kan, in de Lollo en Bernie Kids Club is niets te gek. Natuurlijk wil je ook graag een mooie foto met je nieuwe vrienden, als aandenken aan je vakantie. Geen probleem! Bij iedere accommodatie worden en speciale foto- én knuffelmomenten gepland om een digitale herinnering te scoren.

6 dagen per week

De Lollo en Bernie Kids Club is er in het hoogseizoen – juli en augustus, maar bij sommige accommodaties ook al in het voor- of naseizoen of in de mei- of herfstvakantie. Dit staat per accommodatie beschreven. De vrolijke vakantiemascottes en de gezellige jongens en meiden van het professionele animatieteam staan 6 dagen per week klaar om er samen een onvergetelijke vakantie van te maken. Het entertainmentprogramma is er in de ochtend, middag én avond, en biedt iedere dag weer leuke activiteiten voor alle leeftijden. Ook handig, er wordt bijna overal Nederlands gesproken!

Het verhaal van Lollo en Bernie

Weet jij al hoe Lollo en Bernie elkaar hebben ontmoet? Dat is namelijk best een grappig verhaal. Op een dag was Bernie de beer aan het ballonvaren, toen hij met zijn ballon vast kwam te zitten in een grote palmboom. Gelukkig liep de lieve giraf Lollo net op dat moment over het strand. Zij zag de arme beer vast in de boom zitten, aarzelde geen moment en hielp hem naar beneden. Sinds dat moment zijn de twee onafscheidelijk en de allerbeste vrienden. Lollo en Bernie hebben heel veel hobby's, maar hun favoriete spel is schatzoeken. 

Lollo en Bernie Kids Club Spanje

Olà! Zeg je nieuwe vriendjes gedag in het zonnige Spanje. Je vindt Lollo en Bernie aan de Spaanse costa, en op de eilanden Mallorca, Gran Canaria en Ibiza. De hele zomer lang zijn de twee van de partij, samen met een leuk animatieteam, om jouw vakantie onvergetelijk te maken!

Bekijk het aanbod van Lollo en Bernie Kids Club vakanties in Spanje.

Lollo en Bernie Kids Club Griekenland

Deze zomer komen Lollo en Bernie naar het waanzinnige eiland Kreta. Ontdek de mooiste plekjes van het Griekse eiland en beleef samen met Lollo en Bernie de leukste activiteiten in en rond het hotel. Zes dagen per week worden de coolste activiteiten georganiseerd door de jongens en meiden van het animatieteam. Van spelletjes in het zwembad tot talentenjachten en van aqua-aerobics tot een spannende quiz.

Bekijk het aanbod van Lollo en Bernie Kids Club vakanties in Griekenland.

Lollo en Bernie Kids Club Turkije

Natuurlijk mag een bezoek aan Turkije niet achterblijven. Samen met je nieuwe vakantievrienden doe je mee aan de toffe activiteiten in de Lollo en Bernie Kids Club in Turkije. Je de vrolijke giraf en beer op verschillende adresjes aan de Egeïsche Kust en Turkse Riviera.

Bekijk het aanbod van Lollo en Bernie Kids Club vakanties in Turkije

Lollo en Bernie met minidisco

Wist je dat Lollo gek is op dansen en Bernie heel veel energie heeft? En dat komt goed uit want in heel veel hotels met Lollo en Bernie Kids Club is er ook een minidisco! Dat betekent heel veel swingen en zingen. Ben jij klaar voor een feestje? Natuurlijk, want met Lollo en Bernie is het altijd feest! Dus voetjes van de vloer en handen in de lucht.

Lollo en Bernie met aquapark

Ook echte waterratjes hebben geluk, want wist je dat er ook Lollo en Bernie hotels zijn met aquapark? Dat betekent dat je de twee doldwaze mascottes je allerbeste bommetjes in het zwembad en sneltste tijden op de glijbanen kunt showen! Sommige hotels hebben zelfs het Aquamania Label van Neckermann en dat betekent minimaal 6 waterglijbanen (maar vaak nog meer!), toffe zwembaden zoals een lazy river of golfslagbad en coole waterspeeltoestellen en miniglijbaantjes voor de kleintjes. En in de Lollo en Bernie Kids Club heb je zo vakantievriendjes gemaakt om mee te plonsen en glijwedstrijdjes mee te doen! 

Praktische informatie

* De Lollo en Bernie Kids Club is er 6 dagen per week.
* Activiteiten voor kids tot en met 11 jaar.
* Op geselecteerde adresjes in Griekenland, Spanje en Turkije.
* Standaard in juli en augustus, soms ook in de mei- of herfstvakantie.
* Deelname aan de Lollo en Bernie Kids Club is inbegrepen wanneer je je vakantie boekt via Neckermann Reizen. 

Deel sterren uit!

Ik geef Lollo en Bernie:

Score: 5 sterren uit 5 beoordelingen

Lees meer ▾
Top 6 Lollo en Bernie
TUI BLUE Ephesus

TUI BLUE Ephesus ★ ★ ★ ★ ★

 • Toegang tot Aqua Fantasy waterpark
 • All-inclusive genieten voor het hele gezin
 • Splinternieuw hotel met privéstrand voor de deur
1
TUI BLUE Atlantica Aegean Blue

TUI BLUE Atlantica Aegean Blue ★ ★ ★ ★ ★

 • Speciale familiekamers
 • Gaaf aquapark
 • Pal aan het strand
2
TUI BLUE Nevis

TUI BLUE Nevis ★ ★ ★ ★

 • All inclusive
 • Buitenzwembaden met glijbanen
 • TUI BLUE met Bamse Kids Club
3
TUI BLUE Tropical

TUI BLUE Tropical ★ ★ ★ ★

 • All inclusive
 • Nieuwe en moderne familiekamers
 • TUI BLUE met Bamse Kids Club
4
TUI BLUE Lagoon Princess

TUI BLUE Lagoon Princess ★ ★ ★ ★ ★

 • Splash Pool voor baby's
 • Kinderzwembad en speeltuin
 • TUI BLUE met Bamse Kids Club
5
TUI BLUE Mallorca Mar

TUI BLUE Mallorca Mar ★ ★ ★ ★

 • Babyclub, Kidsclub met Bamse & Teenager club
 • Direct aan zee
 • Miniglijbanen park
6

Bekijk locatie op google maps