Lollo en Bernie met minidisco

Lollo en Bernie met minidisco

Doe jij de hele dag niks liever dan dansen? Dan maak je er tijdens je vakantie vast ook altijd een feestje van! Wedden dat jij graag in een hotel met minidisco verblijft? Wat nóg leuker is, is een hotel met Lollo & Bernie Kids Club met minidisco. Dan kun jij niet alleen swingen met je al je nieuwe vakantievriendjes, maar komen Lollo de giraffe en Bernie de beer misschien ook wel een dansje wagen. Voetjes van de vloer! 

Hou jij wel van een feestje? Dan is de minidisco echt iets voor jou. In de swingende minidisco show jij de beste moves. En wat is er nu leuker dan lekker zingen, swingen en dansen met een lieve giraffe en gezellige beer? Lollo is gek op dansen en Bernie heeft heel veel energie om in de rondte te springen. Samen maken ze er altijd een feestje van met de leukste hitnummers en beste DJ-klanken. Wist je dat Lollo & Bernie zelf ook een knallende hit en muziek video hebben? Bekijk de video en kom vast helemaal in de vakantiestemming!

Lollo & Bernie hotels met minidisco

Van links, naar rechts, handen in de lucht, een rondje draaien en springen in het rond. Waar ga jij swingen en dansen in de zonneschijn? Een leuk vakantieadresje met Lollo & Bernie en minidisco is Hotel Otium Eco Club Side, in het Turkse Side. In de zomermaanden juli en augustus is de Lollo & Bernie Kids Club er en naast de swingende minidisco worden er ook playbackshows georganiseerd voor iedereen die graag op het podium staat. Daarnaast is er ook nog eens een grote Kids World met trampolines, allerlei leuke attracties en een bioscoop!

Waar je ook kiest, met Lollo & Bernie met minidisco ben je verzekerd van een feestje!

Lollo & Bernie Kids Club

Natuurlijk zijn er nog veel meer coole activiteiten in de Lollo & Bernie Kids Club. Lollo en Bernie houden niet alleen van dansen, maar hebben nog veel meer hobby’s. Ze zijn gek op ijsjes eten, nieuwe vriendjes maken, vissen, knuffelen, spelen, mensen aan het lachen maken en kattenkwaad uithalen. Jij vast ook toch? In de kidsclub worden in juli en augustus (en bij sommige accommodaties ook in meer perioden) de leukste activiteiten georganiseerd. Kinderen van 3 tot en met 11 jaar kunnen lekker kleuren en knutselen, schatzoeken, spelletjes doen en filmpjes kijken. En dat wel 6 dagen per week! Het animatieteam is heel professioneel, maar bovenal heel gezellig en vrijwel altijd Nederlandstalig.

Lollo en Bernie met aquapark

Vind jij Lollo en Bernie reuzegezellig, maar ben jij meer van het plonsen en roetsjen dan van het dansen? Je hoeft niet te kiezen, want je kunt ook verblijven in een Lollo en Bernie hotel met aquapark! Dan kun je leuke activiteiten doen met de lieve giraffe en grappige beer én ze ook nog eens al je waterkunstjes laten zien op de glijbaan! Bovendien kun je in de Lollo & Bernie Kids Club veel nieuwe vakantievriendjes maken, waarmee je eindeloos veel roetsj- en plonsplezier beleeft. Wel zo gezellig! 

Deel sterren uit!

Ik geef Lollo en Bernie met minidisco:

Score: 5 sterren uit 1 beoordeling

Lees meer ▾
Meer inspiratie
Lollo en Bernie met aquapark

Lollo en Bernie met aquapark

Ben jij helemaal gek van spectaculaire glijbanen, duizelingwekkende golfslagbaden en spetterende waterspeeltuinen? Dan is een hotel met aquapark natuurlijk echt iets voor jou. En wat is er nu leuker dan samen met je nieuwe vakantievriendjes waterspelletjes en wedstrijdjes doen. Waar je nieuwe vrienden maakt? In de Lollo & Bernie Kids Club natuurlijk!