Movie Park Holidays

Movie Park Holidays

Movie Park Holidays zijn arrangementen met een hotel overnachting en gratis entree tot Movie Park Germany. Alle aangeboden hotels bevinden zich in de omgeving van attractiepark Movie Park Germany en zijn binnen een maximale reistijd van 30 minuten te bereiken. En in veel hotels verblijven kinderen t/m 11 jaar gratis op de kamer van de ouders! Zo boek je al een Movie Park arrangement vanaf € 59,- inclusief één hotelovernachting en twee dagen toegang tot het park!  Lees meer

Movie Park Holidays arrangement

Als je je verblijf bij Movie Park Germany boekt heb je de keuze uit verschillende arrangementen. Zo kun je een overnachting met ontbijt en entree tot Movie Park boeken, of kiezen voor een all inclusive Movie Park Arrangement. Ook is er de mogelijkheid om het door jouw gekozen arrangement te verlengen met meerdere overnachtingen, zo kun je tijdens jouw gave pretparkvakantie gelijk alle mooie plekjes van het Ruhrgebied bezoeken. 

Kinderen overnachten gratis

De hotels die door Movie Park Holidays zijn geselecteerd, bevinden zich allemaal op maximaal 30 minuten rijden vanaf Movie Park Germany. In veel hotels verblijven kinderen tot en met 11 jaar gratis op de kamer van de ouders. Per volwassene kan op een één- of tweepersoonskamer maximaal één kind tot 11 jaar gratis overnachten. In een driepersoonskamer is maximaal één kind tot 11 jaar gratis. In vierpersoonskamers zijn kinderen niet kosteloos. 

All inclusive arrangement van Movie Park Holidays

Een All inclusive arrangement van Movie Park Holidays is superhandig voor zowel kids als ouders, want je hoeft je tijdens jullie hele verblijf nergens druk om te maken en je hoeft niet de hele dag met een portemonnee op zak te lopen. Met het Movie Park Holidays All Inclusive arrangement kun je onbeperkt eten en drinken in vijf verschillende restaurants in Movie Park Germany. Inbegrepen zijn alle etenswaren die in deze restaurants verkrijgbaar zijn en alle drankjes die getapt kunnen worden. Willen papa en mama een wijntje of biertje bij het eten? Dat kan ook, op alle alcoholische dranken krijg je 50% korting. Let op: Het All Inclusive arrangement is niet verkrijgbaar aan de dagkassa van Movie Park Germandy en kan alleen via Movie Park Holidays worden geboekt.

Movie Park arrangement

Check ook onze andere pagina's voor Movie Park arrangementen en Movie Park Hotels

Movie Park attractiepark

Heb jij al een Movie Park arrangement geboekt en wil je alvast uitstippelen wat je allemaal gaat doen? Check dan onze Movie Park attractie pagina, zodat jij al helemaal op de hoogte bent van de allergaafste attracties en shows!

Praktische informatie

Adres Movie Park Germany
Warner Allee 1, 46244 Bottrop-Kirchhellen

Welke dagen is Movie Park Germany geopend in 2019? 
Moviepark Germany is geopend tot 3 november 2019. In juli/augustus en oktober/november zijn er dagen dat het park in de avonduren langer is geopend. In september is het park op maandag tot en met donderdag gesloten.

Entreeprijzen Movie Park Germany seizoen 2019

  • Kinderen onder de 4 jaar: gratis
  • Dagkaart voor kinderen (4-11 jaar): € 25 online, € 31 aan de kassa
  • Dagkaart vanaf 12 jaar: € 29.50 online, € 40.50 aan de kassa
  • Dagkaart voor senioren: € 29 online, € 31 aan de kassa
  • Dagkaart voor senioren op zondag: € 20.25 alleen aan de kassa
  • Dagkaart voor zwangere vrouwen: € 20,25 (op vertoon van een bewijs van zwangerschap, alleen aan de kassa)
  • Gezinsdagkaart (2 volw. en 2 kinderen): € 119, aanvullend (4-11 jaar) € 20
  • Tweede dagkaart: € 11.90 (kan tot 30 sep 2019)
  • Seizoenspassen: Brons € 64, Zilver € 69, Goud 89.

 

Deel sterren uit!

Ik geef Movie Park Holidays:

Score: 4 sterren uit 8 beoordelingen

Lees minder ▴

Top aanbiedingen Movie Park Holidays

Movie Park Arrangement v.a. €50
V.a. €50

Movie Park Arrangement v.a. €50

Op zoek naar de beste Movie Park Deal? Check Kras.nl (officieel touroperator van Movie Park Germany) Incl gratis entree Movie Park en verblijf in 4* hotel met ontbijt. V.a. €50.

1
2 dagen Movie Park met 55% korting
55% korting

2 dagen Movie Park met 55% korting

Bij TravelBird boek je nu 2 dagen Movie Park Germany inclusief overnachting met ontbijt in een 4-sterrenhotel voor €51. Kids t/m 3 jaar verblijven gratis. Ook geldig in de schoolvakanties.

2
Goedkoop naar Movie Park Germany
v.a. € 82,-

Goedkoop naar Movie Park Germany

Goedkoop naar een hotel in de buurt van Movie Park Germany? Bij de Jong Intra boek je arrangementen vanaf 2 dagen in een 3* hotel inclusief ontbijt, met leuke kinderkorting. Vanaf € 82 p.p. 

3
Movie Park Arrangementen, vanaf €49
Vanaf €49,-

Movie Park Arrangementen, vanaf €49

Movie Park Arrangementen van Peter Langhout, 2, 3 of 4 dagen Movie Park inclusief entree en overnachting in een hotel of op de camping. Keuze uit eigen vervoer of een busreis. Nu vanaf €49,-

4

Artikelen & tips van de redactie

Movie Park Arrangement

Movie Park Arrangement